Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanderbit
csendes tag
válasz
feka0118 #760 üzenetére
Köszönöm a felajánlást és igazad van, fogalmazhattam volna szofisztikáltabban, ezért elnézést kérek.
1, A GPS nem működik sem a Waze alatt, sem Mapsen autós módban. Ugyanakkor gyalogosmódban (Mapsen) működik. Autós módban vagy Waze-n csak hozzávetőleges helyzetet tud mutatni 10 perc után is úgy, hogy egyhelyben várok. Más alkalmazást is próbáltam, nem vezetett eredményre. Próbáltam többféle GPS beállítást, pontatlant, pontost, közepest, de semmi különbség. Netet, BT-t, Wifi-t különböző kombinációkban ki-be kapcsolgattam, hogy hátha valamelyik hiányzik neki, esetleg zavarja, semmi eredmény.
2, Ha már BT. Szűz kora óta hízlal folyamatosan BTsnoop_hci_xyz.cfa nevezetű fájlokat [xyz helyett egy csodás szám és betűkombináció van] (BT fejhallgatót használok, elvileg ezek valami log file-ok). Soha ilyet nem tapasztaltam más telefonomnál, viszont nagyon zavaró, mert 3-5 gb-ra felhíznak ezek a fájlok (együtt) 1 hét alatt, törölhetem ki és kezdhetem elölről a jövő héten. Ez meg van oldva tehát (részben), de irritáló.
3, (ez beismerem részben makacsság) A rossz memória kezelés (ez a tippem legalábbis). Gyakran hallgatok Spotify-t és napi rendszerességgel fordul elő, hogy FB alkalmazás böngészése/Chrome használata közben bezárja a háttérben futó Spotify-t vagy gépelés közben a Messengert.Valóban használhatnék FB és Messenger light-ot, illetve valamilyen más böngészőt, ez lehet megoldaná a problémát (sőt valószínű), ugyanakkor zavar, hogy egy "butább" Thoron nem volt ez gond (igaz annak ezer más hardveres gyermekbetegsége volt), nyilván ha nincs más út ez lesz, ugyanakkor zavaró kompromisszum. (Az intelligens megoldás helyett hagytam őket háttérben futni, nem javított a helyzeten semennyit)(Nem telepítettem fel azt a fixet amit kiadtak, mert a patchnote-ban foglalt bugokkal nem volt gondom, vagy nem tapasztaltam, így nem láttam értelmét felrakni, pláne, hogy elvileg lassan úgyis kijön a 7) """"elvileg""""
Szóval ebből a leginkább problémás a GPS, mert semmi olyat nem találtam ami segítene. Még a Flyme 7-et megvárom, ha az sem segít akkor szervíz. A többi valóban kompromisszum kérdése, ugyanakkor én ezt sok kompromisszumnak érzem ennyi pénzért, de lehet én nem kezelem helyén ezt az ársávot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Sorozatok
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest