Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
válasz
robi1979
üzenetére
Az international verzió tudja a 800mHz-es 4G frekvenciát, azaz vidéken, ahol pl 3G-t nem fejlesztenek, ott eleve 2G-ről 4G-re váltanak. A kínai A,U verziójú telefonok ezt a frekvenciát nem tudják fogni, szóval ahol 800mhz-es hálózat van, ott lehet hogy csak 2G-t tudsz fogni, amíg az international (I) verzióval ez nem probléma. Nagyobb városokban az 1800 v 2100mhz-es hálózat van, most fejből nem tudom, azt tudja a nemzetközi meg a kínai változat is egyaránt. Szóval azt kell ezesetben eldöntened, hogy megéri-e a felárat kifizetni a 4G-s hálózathoz. Ez nyilván függ attól, hogy hol vagy éppen és merre jársz az országban, bár szerintem ha nem nagy az árkülönbség, akkor érdemes ráfizetni az international verzióra. Aztán meg ha hülyeséget írtam volna, akkor valaki majd kijavít utólag

-
M4tth3w.1992
csendes tag
válasz
robi1979
üzenetére
Én egy m2-t nyúzok már egy ideje. A telefonról magáról: gyönyörű pixelhibamentes kontrasztos kijelző, nálam is tapasztalható az a kis világosabb bevilágítás a képernyő alján de abszolút nem zavaró, az anyagminősége kiváló, nem recseg nem ropog, nagyom masszív kis teló. Az akkuidö az pazar, néha 6 órás kijelzőidőt is ki tudok préselni belőle wifivel 3gvel folyamatos mobilnettel szóval ez pozitív. A kamerája napfényben valóban szép de ahogy sötétebb témát fotózok úgy megjelenik az olajfestmény effekt, de hát ennyi pénzért még így is jobb mint néhány drágább telefoné. És ebben ki is mertültek a pozitív dolgok. A Flyme OS hagy némi kívánnivalót maga után. Tisztában voltam vele hogy kínai belpiacos telefon és így a szoftver is a kedvukre van alakitva, meg ugye az utolagos Google Play stb stb. De hogy alapfunkcióiban ennyire meg legyen csonkítva az elég gáz...az éretsítés kezelés többszöri beállítással meg telefon újrahúzásával is siralmas. Fentem már írtam a problémáról. Messenger chat heads, üsse kavics, már nem érdekel... Továbbra sem működik. Vicces hogy ha a kezdőképrnyőnél állítom a hangot akkor a média hangereje változik és nem a telefoné, be kell menni a beállításokba és ott babrálni vele. Értesítések hangereje nem állítható külön, ezt továbbra sem értem de mindegy, a 4.2-es droidos tabletem is tudja és le tudom némítani a hangerő gombbal. Az új 4.5.2a-s rendszer továbbra is bugos, nem beszélve arról hogy kb 7-8 nyelv érhető el, magyar nem. Röviden tömören ennyi. Egy stock 5.1-es jól optimalizált Androiddal verhetlen lenne, de hát semmi sem lehet tökéletes. Mindezekkel együtt, abszolút jó telefon és akit nem zavarnak ezek a hibák annak kiváló telefon lehet. Megvárom az augusztus végét, hátha a kínaiak összedobnak valami korrekt romot multi nyelvvel és akkor megmarad, ha nem akkor csere moto x play-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Tőzsde és gazdaság
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Assetto Corsa EVO
- Yettel topik
- Automata kávégépek
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest