- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
janaman01 #935 üzenetére
Nekem a tesztben lévő screenshotok 1080-asnak tűnnek.
-
Goose-T
veterán
válasz
purpledonkey #651 üzenetére
Meg a régi jó hárommásodpercezés a Westelnél!
-
Goose-T
veterán
válasz
gretzky77 #646 üzenetére
Hívott szám elé #31# prefix a szám rejtéséhez, ha be van kapcsolva a küldés, *31# a szám küldéséhez, ha ki van kapcsolva. Nem bonyolultabb beírni a tárcsázóban vagy akár a telefonkönyvben a szám elé, mint a menükben mászkálni. 15 éve még mindenki vágta ezeket a kódokat, már viszont nagyon eltunyultak az emberek, pedig ezek azóta is ugyanúgy működnek.
-
Goose-T
veterán
Bakker, ennyire agyatlanok ne legyetek már! A hívószám küldése ki/bekapcsolható a szolgáltató ingyenesen hívható IVR ügyfélszolgálatán (Vodafone: 1270, Telenor: 1220, Telekom: 1230). Aki meg innen nem tudja megoldani, az tényleg húzza le magát.
-
Goose-T
veterán
Flyme OS 4.2.0.5
Ezek a változások vannak a hivatalos bejelentésben:
* újraindulási problémák javítva
* WIFI csatlakozási problémák javítva
* távolra fókuszálási problémák javítva (nekem valóban nem fókuszált mindig jól)
* az Unicom verzióba belerakták az autós módot (driver assistance)Annyit írtak még a Meizufanson, hogy szebb lett a képernyő képe. Na meg ezek szerint a hangszóró is hangosabb lett.
-
Goose-T
veterán
Elvileg holnap jön a 4.2.0.5-ös Flyme frissítés. Ne kérdezzétek, mi lesz benne, még nem írták sehol.
-
Goose-T
veterán
válasz
AllTheBest #415 üzenetére
Az a 16 giga jó, ha megvan nettó 11, szóval inkább a 32-es ajánlott.
-
Goose-T
veterán
válasz
Jocika84 #404 üzenetére
Az itteni roadmap szerint júniusban lesz Lollipop alapú Flyme OS a telefonra. Frissítések állítólag elég gyakran jönnek, talán azt említette fentebb valaki, hogy kéthetente.
-
Goose-T
veterán
Nem lesz, mert le van zárva a bootloadere. Írjátok alá sokan ezt a petíciót, a remény hal meg utoljára.
-
Goose-T
veterán
válasz
thenameless #395 üzenetére
Automatikus indítás jogosultság kell neki, fentebb írtam róla a widgetek kapcsán.
-
Goose-T
veterán
válasz
Lacika2013 #374 üzenetére
Ugyanolyan szar (vagy jó, ahogy tetszik) a kamerája, mint a Redmi Note-nak, nincs lényeges különbség. Megfigyeltem, hogy az igényesebb, de még olcsó kínai telefonok (Xiaomi, Jiayu, Lenovo, Meizu márkák megfelelő modelljei, mondjuk 150-250$ közöttiek) mind ugyanazt a képminőséget hozzák, ha a "szabvány" 13 megapixeles érzékelő van bennük. Nagyjából ugyanazokat az érzékelőket kapják, a gyári képfeldolgozó szoftveren szerintem nem sokat változtatnak, szóval borítékolható az eredmény. A Meizunak annyi előnye van a többi telefonhoz képest, hogy kéttónusú dupla vakuja van.
-
Goose-T
veterán
A billentyűzet hibáját nem javították, ezért felraktam a Google billentyűzetet, az teljesen jó.Ha esetleg valaki abba a problémába ütközne, hogy nem frissülnek az óra-widgetek, arra az a megoldás, hogy a Biztonság alkalmazásban a Jogosultságok menüpontban engedélyezni kell az Automatikus indítás jogosultságot a widgetnek.
Amúgy elég kevesen vannak még ebben a topikban, bár ha elkezdik itthon forgalmazni, biztos megszaporodnak majd a tulajok. Szerintem nagyon jó az ár-érték aránya ennek a készüléknek, biztos vagyok benne, hogy népszerű lesz. Kínai telefonok közül is csak a Jiayu S3 lehet a vetélytársa, a "hagyományos" márkák szerintem teljesen esélytelenek mellette.
-
Goose-T
veterán
Vettem én is egy ilyen telót, eddig nagyon tuti. Bár a Jiayu G4-em IPS-éhez képest elég fakó a képe, de majd megszokom. Most lakom be éppen, nemsokára megy fel a Flyme frissítés. A billentyűzet hibáját javították benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest