- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3710 üzenetére
Hard reset volt már? Lehet, hogy érdemes lenne, mert nálam nagyon nincs ilyen. Másnál sem nagyon hallottam még ilyet.
Egyébként nagyon jó lett a rom, ahhoz képest, hogy béta. Kíváncsi vagyok a véglegesre!
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3651 üzenetére
Root van? Mert ha igen, próbáld az unroot + újraindítás + frissítés kombót! ,)
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3614 üzenetére
Az úgy fura, mert a changelog szerint fordítva kellene működnie. Mondjuk ha így marad, csak örülök, mert így szoktam meg...
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3612 üzenetére
Rá, vagy tiszta telepítés?
-
Adamis
őstag
válasz
zsbalazs #3582 üzenetére
Egyetértek a kollegával, nem tennék fel rá I-s romot. Nekem A-s végű van, teljesen tökéletes! Magyar nyelvnek MoreLocale2 és kész is! Előtte root kell, de könnyen megoldható!
I-s verzió után nem lehet mást feltenni, A-s után lehet menni más végű romra is. Szóval a szabadság miatt 4.5.7A! -
Adamis
őstag
gyerekek, nincs egy olyan videó, ahol a frame-keretről lekerül a kijelző? megvan a régi és valahogy hasznosítanám, ha lehet, csak ugye először le kell operálnom róla.. vagy képek, vagy valami. feszegetni nem akarom, amig nem muszáj!
-
Adamis
őstag
Jajj, gyerekek, aki próbálkozott érintőpanel cserével a kijelzőn (csak digitizer), az írjon már rám. Hogyan kell leszedni a régi töröttet és mennyire gáz feltenni a másikat? Nem találtam róla infót... Köszi!
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3561 üzenetére
Milyen betű volt a végén? A mostani végén mi van?
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3559 üzenetére
Magyar nyelvet a 4.2-es U verzió és az I rom tud. Az U-re visszatérni nem lehet, az I-t ne tedd fel, mert gáz. Tehát marad az A, arra pedig tedd fel a MoreLocale progit (root kell) és akkor lesz egy kb magyar rendszered, bár a beállítások akkor is angolul lesznek...
-
Adamis
őstag
válasz
janaman01 #3552 üzenetére
Mondom, hogy nem volt több!
Két csavar alul kicsavar, műanyag pöcökkel oldalt a régi törött képernyő kiszed, kis csavar belül kicsavar, fedél felhajt, szalagkábelek ki, másik panel szalagkábel be, fedlap vissza, biztonsági bekapcs, hogy működik-e (!), kikapcs, panel bepöccint a helyére, két csavar be, öröm és bódottá! Öt perc! -
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #3549 üzenetére
Nekem a kijelzőcsere kb öt perc meló volt, pedig hidd el, soha nem szereltem még ilyen telefont, és nem is ez a foglalkozásom. De ez személyes vélemény volt: én megvenném.
-
Adamis
őstag
válasz
interstart #3535 üzenetére
Nincs és nem is tudom, hogy lesz-e. Azért írtam, mert nem értem ezt a stratégiát. Ha egy kínai vállalat számára készített romban volt magyar, akkor azt nem értem, hogy az A-s romba már miért nem fért bele... Az a pár mega már elfért volna. Vagy azt miért nem lehet megoldani, hogy ha nem is teszik bele a nyelveket, akkor opcionálisan miért nem teszik letölthetővé/telepíthetővé?
-
Adamis
őstag
Amúgy azt nem értem, hogy ha az U romok a China Unicom számára készülnek, akkor minek bele magyar nyelv? Mert abban van. Az A-ban meg nincs... Fura...
Az I-s romot én sem ajánlanám, mert sokan panaszkodnak rá. Valami nem sikerült olyan jól abban a verzióban.
Az A-s romra is lehet félig-meddig magyart varázsolni, csak a root-jog és a MoreLocale kell! A menü kivételével minden magyar lesz!
-
Adamis
őstag
Antutu-ban 48k helyett 45k-t ad, tehát 4.5.6A ennyivel volt jobb. De ennek majd még nekifutok!
-
Adamis
őstag
válasz
Matutitu #3507 üzenetére
Alap esetben nem, csak ha úgy frissíted, hogy a data részt törölje. Erre rákérdez, mielőtt megcsinálná!
Más: ha magyar volt a rendszer, magyar is marad, feltéve, ha nincs wipe data, vagyis az előbb említett adattörlés. Annyi híja lesz, hogy a Settings, vagyis Beállítások menüpont angol lesz, de ott nem bűvészkedik sokat az ember, ha mégis igen, minden egyértelmű!
Amúgy én már felraktam a frissítést, most tesztelem...
-
Adamis
őstag
Üdv! Másnál is előfordult az, hogy nem kapott meg minden sms-t? Handcent, Textra, gyári - mind ezt játssza...
-
Adamis
őstag
válasz
Falatkable #3437 üzenetére
Ha a széleken levő érzéketlenség nálad nem jelentkezik, akkor ne... Szerintem. Onnan még bármikor lehet lefele váltani 4.4.4-re. 4.5.6-ről már nem megy vissza mondjuk 4.2.0.5-re sehogy!
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3410 üzenetére
Ezzel egyetértek! Ezelőtt egy Alcatel Idol S telóm volt. 2 év alatt egy frissítés, de maradt 4.2.2 alapokon. Le is cseréltem... A Meizu jobban is tetszik. De ez már off.
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3406 üzenetére
Most jött ki! Tehát elvileg abban van magyar? Egy másik fórumon rákérdeztem, most várom a választ. (Meizufans) Viszont ha jól láttam, az A verzióra sűrűbben jön update, igaz? Nomeg ha feltenném az I romot, akkor bajosan menne rá az A később. Ajj, miért nem tudnak egy verziót fejleszteni...?
-
Adamis
őstag
Ha valaki használ HandcentSMS appot, meg tudná nekem mondani, hogy a beszélgetések miért nem kötegelt módon jelennek meg és miért van mindegyik beszélgetés mellett egy piros felkiáltójel? Amúgy működik minden, csak nem értem. Azt hittem a 4.2.0.5U rom hibája, de 4.5 alatt is ez volt! Köszi!
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3377 üzenetére
Ha fennálna az a helyzet, ami nekem volt, hogy 4 kB/sec sebességgel töltené, akkor a megoldás a webes felület és az onnani letöltés, mert úgy 400 kilóval jött. Még az sem az igazi, de azért na...
-
-
Adamis
őstag
Sikerült megrepesztenem a kijelzőt, Oscar Wang küldött nekem másikat 31 dolcsiért. Holnap érkezik a javító szett és csinálok egy fotós útmutatót, hátha valakinek szüksége lesz rá!
Coming soon...
-
Adamis
őstag
válasz
Falatkable #3300 üzenetére
-
Adamis
őstag
válasz
Falatkable #3297 üzenetére
Tedd fel a 4.5.5A-t, hátha...
-
Adamis
őstag
válasz
Falatkable #3291 üzenetére
Esetleg még annyit megpróbálnék, hogy kiveszem a sim fiókot, majd vissza. Hátha elment valami odabent...
-
Adamis
őstag
válasz
Falatkable #3291 üzenetére
Melyik rendszer?
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3289 üzenetére
Ó, az bosszantó...
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3287 üzenetére
Azt sajna nem tudom. Hova górtad?
-
Adamis
őstag
válasz
AllTheBest #3283 üzenetére
-
Adamis
őstag
válasz
AllTheBest #3277 üzenetére
Megnéztem, ötágú! Mellékelek majd képet, de szerintem jól látom...
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3273 üzenetére
Azt nem tudom, de mégis kellene egy torx, mert Oscar Wang elfelejtette beletenni a csomagba!
-
Adamis
őstag
Gyors kérdés: ha veszek panelt és digitizert egyben, az ugye Sharp IGZO panel lesz? Mert elvileg nem is mehet más bele...
-
Adamis
őstag
válasz
OCs_Csabi #3242 üzenetére
Ez? Meizu M1 NOTE LCD Screen 100% Original LCD Display+Touch Screen MTK6752 FHD 5.5" Replacement for Meizu M1 NOTE Smart Phone
http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-M1-NOTE-LCD-Display-Screen-Touch-Screen-for-Meizu-M1-NOTE-MTK6732-FHD-5/32308386045.html
(from AliExpress Android) -
Adamis
őstag
Sikerült betonra ejteni a telót, naná, hogy megrepedt a kijelző...
de csak a digitizer rész. Elég ezt cserélni, vagy inkább a kijelzővel együtt. Együtt 40 dolcsi, csak digitizer 14. Ha elég ez utóbbi, csak örülök!
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3208 üzenetére
Nekem úgy van magyar 4.5.5-ben, hogy 4.2-ről frissítettem...
Szerk.: illetve pontosítok: helyel-közzel magyar...
-
Adamis
őstag
Új, idegesítő dolog: lolli 4.5.5 alatt a Chrome többlapos kezelése lehetetlen. Azt írja, hogy leköltözött alulra a több lap kezelése, de ott semmi nem jelenik meg, csak egy vissza gomb!
Újraindítás amúgy nálam megoldotta a két szélén levő érintéskihagyást! És magyar is maradt!
-
Adamis
őstag
Flyme 4.5.5. - hogyan tudok az Alarm Clock Xtreme-nek jogosultságot adni, hogy ne lője ki kétpercenként?
Amúgy a holtsáv nálam is megvan a két szélén...
-
Adamis
őstag
válasz
interstart #3153 üzenetére
Megoldódott! Felraktam egy béta romot és a goole installert kellett futtatni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest