- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whiteman7
csendes újonc
válasz
Whiteman7 #68 üzenetére
Na megvan,tesóm Huawei-e mutatja a töltötsèget,hát gondoltam tesztelem,felvettem a füllhallgatót max hangerőre a telót olyan közèpre ès olyan 1óra útán már csak fèlig jelezte a töltèsi szintet,nem hiszem,hogy enyire gyorsan kène merülnie vagy igen esetleg valaki mèrte meddig birja hasonló hangerő beállitásokkal!?
Most is hallgatom olyan 50 perc körül ment zene lejátszás ès kb 1órát volt csak simán csatlakozva a telóhóz ès most csipog,hogy pár másodperc múlva lemerül pedig levettem róla a hangerőt olyan közèpre!Ja olyan 18 óra körül szettem le a töltőről ès elmèletileg teljesen fel volt töltve,bár csak olyan 40-45percig töltött!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alig 10 ezer forint fölött AptX-képes, vezeték nélküli sportfülhallgatót kínál a Meizu, a végeredményben pedig nem kellett csalódnunk, hangzás szempontjából sem. Nem csak edzésnél jöhet jól!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest