Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Parci #1378 üzenetére

:) Gondolom előbb utóbb én is megszokom az újat. Sajnos én ilyen régi vágású ember vagyok ideg bajt kapok a sűrű oldalaktól. Meg mikor a sok kép agyon nyomja a szöveget.

Jó néhány hozzászólásotok kicsit keményre sikerült. Én ezért írtam amit írtam.

Az eddigi váltásoknál korántsem volt ekkora hőzöngés. Arról nem is beszélve, hogy mind közül az előzőhöz képest ez a legradikálisabb. Gyakorlatilag mikor megláttam azt hittem rossz helyen vagyok és elsőre majdnem el is klikkeltem az oldalról.

Na mind1 nem szövegelek! Sok sikert! És remélem ez a hígulás tényleg nem megy a "valódi" hardverek rovására!

törölt tag

válasz ollie #1375 üzenetére

1999 -ben kezdtem a szakmát. Iskola után egyből mint eladó. Én annó a http://www.tesztelo.hu oldalon keresztül jutottam el ide. Ez a második felhasználó nevem. Az elsőt elfelejtettem. 2004 -ben regeltem újra. Valóban kevés a hozzászólásom mert nem szeretek fórumokba beírogatni. Viszont én mindig olvasom a hozzászólásokat. Körülbelül a második regelésem óta szinte mindennap feljövök az oldalra. És rengeteg ügyfélnek termék eladáskor a Prohardveres tesztre utalva mondom, hogy biztosan jó dolgot fog venni. Mi több nem egyszer az ő általuk megálmodott konfigot ajánlottam ki az ügyfeleknek. Ezen kívül mindenkinek a Prohardvert ajánlom személyesen. Ha lenne nyomtatott formájuk állítom megvenném.
    A volt cégeknél ahol dolgoztam nem egy helyen kiraktuk a Prohardveres teszt linkjét 1 - 1 termékhez.

Az előző munkahelyemen heti egyszer kötelező volt mindenkinek feljönni a Prohardver -re és átolvasni az aktuális teszteket és híreket. Munkaidőben. És azon a meló helyen ez a mai napig így van! (persze miután a főnöknek megmutattam az újságot)

Szóval én mit tettem az újságért? Úgy érzem elég sokat. Ennyi lenne a válaszom.

Szóval ne ítélkezz már fórumos hozzászólások alapján. Az élet nem csak abból áll.

törölt tag

Én is régi olvasója vagyok a lapnak! De amit most csináltatok kiüti a biztit.

Arrogáns nagyképű módon szóljátok le azokat az embereket akik kritikát mernek felétek megfogalmazni. Bejött nektek a prohardver sokat dolgoztatok vele. De azért elszállni nem kellene! Annál is inkább mert KB ti is nagyon jól tudjátok, annak, hogy ezt elértétek nagy köze van ahhoz, hogy a hőskorban indultatok. És az akkor sok próbálkozó közül ki tudatok emelkedni.

Ez pontosan olyan, hogy most PL én hiába indítok egy facebook kettőt. A kutya sem fog rámenni. Ez a piszok nagy szerencsétek, hogy a magyar hardver lapok nagy része egyszerűen szar. Messze ti vagytok a legjobbak.

Na de! Most is LCD tv a főlapon? Mit keres egy LCD TV egy hardver magazinban? Mellette mit látok? Digitális fényképezőt! Könyörgöm ezek mit keresnek egy hardver újságban? (na ezek miatt fog vissza esni az olvasottság! Minden tiszteletem a tiétek de nehogy már mindben ugyanolyan legyen a színvonal! Mindenhez nem lehet érteni!)

Az előző dizájn jó volt. Ez egy átláthatatlan információ tömkeleg. Én ugyan nem keresgélek benne semmit. Tudom, hogy ez titeket nem izgat mert rohadtul sok olvasótok van. De engem meg ez a nagy pofa idegesít. Ahogy ezt az egész dolgot kezelitek.

Na mind1. Szerintem több szerénységgel és alázattal kellene viseltetnetek afelé a közösség felé akik veletek együtt naggyá tették a lapot! Mert bizony, hogy ennyire felfussatok kellet egy lelkes kis csapat akik a kezdetektől nyomták a fórumot olvasták a cikkeket és merték ajánlani az újságot és az újság által tesztelt és az újságnak megfelelő termékeket.

törölt tag

Minden tiszteletem az oldal készítőinek. De ez egyáltalán nem lett okés. Túl sűrű és túl hangsúlyosak a képek. Az előző mérföldekkel jobb volt. Bocsánat, hogy ezt mondom ez így egy tucat oldal lett. Elvesztette a Prohardver -re jellemző megjelenést. Én vissza csinálnám.

Aktív témák

Hirdetés