Új hozzászólás Aktív témák
-
Hangsúlyozom: szeretnénk, hogy legyen, úgy tűnik lesz is Mobilos változat... a tartalomból. A fórum mobilosítása egyelőre nincs napirenden, pénzünk sincs rá stb.
Ugyanakkor hosszútávon nyilván szempont a mobilos használhatóság, hiszen egyre népszerűbb a mobilos internetezés. Viszont ez nem 3 perc kérdése, mert azt is el tudom képzelni, hogy az egész html kódot, arculatot, mindent úgy kell alakítani, hogy a mobilos szempontok is szem előtt legyenek.
Ez most nem történt meg (bár a kód nem véletlenül szabványos xhtml 1.0, nem véletlenül navigálható hibátlanul képek nélkül is stb.), és a következő designváltást nem egy év múlva tervezzük.
Az előző arculathoz képesti esetleges (mobilos) visszalépésekért elnézést kérünk, nem szándékos, és igyekszünk finomhangolni majd, amit lehet.
-
Szerintem ez csak megszokás kérdése, semmi több! Vitatkozni tényleg kár! Akinek nem tetszik....szóval nem kötelező az Arénát olvasni!
Nekem kezd tetszeni így, ebben a formájában az oldal! Minden elismerésem a fejlesztőké! (meg persze a tiétek is, hiszen a tartalom is lényeges!)
-
törölt tag
ha már reklámok szóbakerültek: nekem péládul nem azzal van bajom sosem, hogy egy oldalon reklámok vannak. ha abba belegondol az ember, hogy a fizetős papír alapú magazinok fele jóformán reklám (és itt most még az itthon kaphatók vizonylag szolidak, de külföldön rengeteg olyat láttam, ahol mondjuk a 100 oldalas újságból saccra olyan 30-40 oldal volt értelmes tartalom). a baj azzal szokott lenni (és ezt itt nem feltétlen rátok értem, inkább áltlaánosságban), hogy rengeteg reklámozó cég legyárt valami bannert előre, csillog-villog, ugrál, és végtelenítve ontja magából a képet, rosszabb esetben a hangot is. ezeket a förmedvényeket ugye nem lehet rendesen beilleszteni az oldalba, és idegesítőek is, elvonják a figyelmet a tartalomról (naná, ez a céljuk). szöveges reklámok sosem zavartak, ezért is volt szimpatikus a google rendszere, amíg el nem kezdték ők is a képeket és animációkat nyomni...
PowerBuldog: hát, én az index.hu-ból nem a reklámokat blokkolnám, hanem magát a tartalmat...
-
Syl
nagyúr
Bocha, PowerBuldog
Már bocsi, de baj van a szövegértelmezéssel? Azt írtam, jogos a felháborodás az adblocker használat ügyben! Én fizetnék is egy oldalért, ha ezzel megszűnne a reklám!
A gond az, hogy ti elvártok tőlünk bizonyos dolgokat, de ha mi szeretnénk cserébe valamit, akkor jön a "hisztiznek" meg az "el lehet menni" -
Syl
nagyúr
Ezzel meg is kaptam a
tegnapi költői kérdésemre a választ. Köszönöm. Písz. -
Jadro
veterán
"talán ez jó hír az elégedetleneknek."
Ideig-óráig, aztán találnak majd mást.
Egyébként nem értem a hisztit. Minden megtalálható ami eddig is, csak bővebben, vagy éppen kicsit máshová kell tolni az egeret. Akinek ez túl zsufolt, azt eléggé sajnálom. A mai világban tudni kell szelektíven kiszedni azt ami kell az embernek. A reklámok a szükséges rosszak (olvasói szempontból), de még néha azokra is kattintok ha érdekel.
A kereszthivatkozások a többi lapra: A ti szempontotokból abszolút érthető és olvasói szempontból is hasznos szerintem. Kb úgy böngészem a lapcsaládot ahogy Bog is írta. Külön ritkán indítom a másik lapok kezdőoldalát. Gondolom onnan is vannak jópáran aki így jutnak át a Mobilarénára.
-
joey04
titán
nem is kell, hogy sokáig vitázz, velem biztos nem: [link]
ahogy a linkelt hszben is írtam, ez a ti házatok, az van amit ti akartok. vagy megszoksz, vagy megszöksz alapon működik. Annyit kérek, hogy ne mond hogy hülyeség. Én bizony kuszának találom. PH váltás után remegtem, hogy jaj csak a MA ne legyen ilyen használhatatlan. Erre Bog megerősítette, hogy de, olyasmi lesz. nagyon sajnálom. Mást úgysem tehetek, mert értelme nincs. Velem vitáznod nem kell, csak fogadd el a véleményem, és ne tituláld hülyeségnek. ez az egyetlen kérésem van, semmi több.Vagyis, de, egy lenne: [link]
a fórum meg maga a pokol ezekkel a színekkel. Amíg van logout, meg "melegített" ph addig jó lesz onnan a fórum
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest