- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nekem (11 centis WVGA) tökéletesen megfelel a desktop nézet, csak a sok görgetés zavaró néha. Persze az is lehet, hogy a böngészőket fejlesztik előbb ebbe az irányba, és akkor nem kell igazítani az oldalakon. Mobil Safari pl. tud oldal aljára/tetejére ugrani.
Ettől függetlenül jól jönne, ha be tudnám állítani, hogy asztali böngészővel 200 hozzászólást lássak egy oldalon, mobilról bejelentkezve (ami nálam automatikus) viszont csak 50-et. -
D4rkAv3ng3r
senior tag
Az egy dolog, de azért már vicc kategória, milyen igények vannak. Ez egy alapvetően nem mobilos honlap, így merészség azt követelni, hogy mobilon is 100%-ig működjön. Így is vannak kompromisszumok (1024x768-ra tervezett alap szélesség stb.)
Ha nem műxik mobil alól akkor PC-ről fog. -
erdoke
titán
Én látok egy árnyalatnyi különbséget a "tudok fórumozni mobilról" és a lehető legjobb élmény között. HD2 + Opera Mobile 10 nyilván nem szaggat, és a megjelenítéssel sincs gond (ha akarom, még a Flash reklámokat is meg tudom nézni). Viszont a görgetés alkalmanként jó meló tud lenni, mivel asztalin 200 hsz/oldal beállítást használok, és nincs külön mobilos beállítási lehetőség, és oldal aljára/tetejére ugrás sincs, ellentétben sok más fórummal.
-
apróságokon megpróbálunk majd még reszelni, például többen mondták már az "ugrás az oldal aljára/tetejére" linkeket. ilyesmire nyilván van lehetőség, a "nincs most tervben mobilos verzió a fórumra" részt úgy értettem, hogy nincs kapacitás nulláról újraírni az egészet (html, css, js stb.).
-
Teszla_
senior tag
Lehet, hogy nem az az elsődleges céljuk, hogy a mobilról böngészőket kielégítsék (pedig a MA egy telekommunikációval foglalkozó oldal), de én örülnék, ha legalább az a sebesség meg lenne, mint ami a régivel meg volt.
"nincs mese, erre alkalmas készüléket kell vásárolni"
Ugye ezt azért te sem gondoltad komolyan? Te lecserélnéd a telefonod csak azért, mert egy (nem munkádhoz kapcsolódó, csak egyszerűen kedvelt) oldalad lassabban jön be mobilról? Szerintem nem. És én se fogom. Inkább kevesebbet leszek itt, vagy megpróbálok Logout alól fórumozni, amíg nem lesz gyorsulás.
Nem eget rengető dolog, de azért bosszantó. Én mindenesetre várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest