- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz mefistofeles #16 üzenetére
"Az a legnagyobb baj, az új lLinkin Parkal, hogy tudatosan vagy tudat alatt mindenki Benningtonhoz méri az új énekesnőt. "
Igen, ez sajnos benne van. Pedig szerintem valahol az is benne volt az új tag választásában, hogy ha női hangot vesznek fel, akkor talán kevésbé fogják benne keresni Chestert. Valamilyen szinten viszont sajnos még nekem is nehéz elvonatkoztatni, két dolog miatt: Az első alkalom az volt, amikor eljátszották a régi számokat, innentől pedig óhatatlan volt, hogy az ember hasonlítani fog. A másik pedig az, hogy szerintem az új szám ha minimálisan is, de a hölgy részének dallamai is hasonlóak a régi Chesteres vonalhoz. Szerintem. De ez ugye teljesen szubjektív dolog, szóval simán lehet, hogy mindenki máshogylátjahallja ezt. Igazából egyelőre nekem Mike-nak a keményebb rap részei hiányoznak. Nekem kicsit erőtlen. -
opr
nagyúr
válasz mefistofeles #15 üzenetére
Én azt látom rajta, hogy rendesen retteg szegény. Mondjuk olyan nyomás van rajta, hogy csodálom, hogy ennyire bírja.
Itt a kérdés szerintem az, hogy 1-2 év múlva milyen lesz. Ha akkor is ennyire futja, az probléma lesz, mert akkor már nem fogja elvinni a hátán a produkciót az "úristen újra van Linkin Park" katarzis.Chestert meg soha, senki nem fogja tudni kiváltani, de ezt nem is reális elvárni, és szvsz nem is akarják. A baj tényleg az, hogy sokan azt szeretnék tőle, hogy csöcsös Chester legyen, de az sose lesz. Viszont pl az emptiness machine, amit már eleve az ő hangjára írtak szerintem jól működik nagyon.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest