- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
mefistofeles #16 üzenetére
"Az a legnagyobb baj, az új lLinkin Parkal, hogy tudatosan vagy tudat alatt mindenki Benningtonhoz méri az új énekesnőt. "
Igen, ez sajnos benne van. Pedig szerintem valahol az is benne volt az új tag választásában, hogy ha női hangot vesznek fel, akkor talán kevésbé fogják benne keresni Chestert. Valamilyen szinten viszont sajnos még nekem is nehéz elvonatkoztatni, két dolog miatt: Az első alkalom az volt, amikor eljátszották a régi számokat, innentől pedig óhatatlan volt, hogy az ember hasonlítani fog. A másik pedig az, hogy szerintem az új szám ha minimálisan is, de a hölgy részének dallamai is hasonlóak a régi Chesteres vonalhoz. Szerintem. De ez ugye teljesen szubjektív dolog, szóval simán lehet, hogy mindenki máshogylátjahallja ezt.Igazából egyelőre nekem Mike-nak a keményebb rap részei hiányoznak. Nekem kicsit erőtlen.
-
opr
nagyúr
válasz
mefistofeles #15 üzenetére
Én azt látom rajta, hogy rendesen retteg szegény. Mondjuk olyan nyomás van rajta, hogy csodálom, hogy ennyire bírja.
Itt a kérdés szerintem az, hogy 1-2 év múlva milyen lesz. Ha akkor is ennyire futja, az probléma lesz, mert akkor már nem fogja elvinni a hátán a produkciót az "úristen újra van Linkin Park" katarzis.Chestert meg soha, senki nem fogja tudni kiváltani, de ezt nem is reális elvárni, és szvsz nem is akarják. A baj tényleg az, hogy sokan azt szeretnék tőle, hogy csöcsös Chester legyen, de az sose lesz. Viszont pl az emptiness machine, amit már eleve az ő hangjára írtak szerintem jól működik nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest