- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wandor0930 #296 üzenetére
Nekem még arra nem válaszoltak, hogy a készülékek akkor pannon függőek-e.
Illetve hogy a panonos telók mennek-e dj kártyával, de kihúzom belőlükMár bocs, de erre én sem válaszolnék, ha eddig nem lett még világos.
Persze nekem nem érdekem, hogy az én szolgáltatásomat válaszd
-
Chaser
legenda
válasz
wandor0930 #191 üzenetére
Jaja, van junior számla sok banknál, de ha valaki nem esik bele a korhatárba köthet másmilyen alapú szerződést, ennél a cégnél ha a páciens elmúlt 26, nem köthet szerződést, diszkrimináció. Pont. Akkor lenne fair a történet, ha 26 év után ugyanúgy lehetne valaki ügyfél, de mondjuk magasabb percdíjakkal-más dolog hogy így már nem feltétlen érné meg, de ugye semmit nem kötelező elfogadni-, sőt igazán fairek akkor lennének, ha diákigazolványhoz kötnék, hány sok suttyó van aki elvégzi a 8 általánost aztán teng-leng. Minthogy olyan is észrevételezte a korhatárral kapcsolatos fenntartását aki 26 alatt van, így nem hinném, hogy bennünk vénekben van a hiba. Félreértés ne essék, valószínűleg ha lehetne se csatlakoznék, elég jó csomagban vagyok, nem érné meg váltani..de utálom ha valamiért megkülönböztetnek amiről nem tehetek. Ez kb olyan, ha alakulna még egy cég, akinél csak ősmagyarok köthetnének szerződést, egyéb etnikum nem...erre bezzeg a sajtó is felhúzná az orrát ugye?
További jó szórakozást
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest