- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hebehebe
tag
Az első 10 perc alatt lehangolt, valami épületben kezdesz a célkereszt akkora mint a fél képernyő, vízben tükröződés nulla, lőnek rám, fura aránytalanok voltak a méretek, 600 gomb a kezeléshez, kiértem valami szabadterepre ahol megkéseltem 4 mókust, futottam feléjük de meg se fordultak, Kb eddig jutottam meg utána valami építkezésen tébláboltam, de elég is volt.
A bulletstorm 2-3éves játék valahogy szebbre sikerült nekem. Nem adom fel még próbálgatom de az első benyomás elég ratyi.
És az a vicc hogy kb 2-3hónapja nem játszottam semmit gépen, szóval még az újdonság ereje se hatott
(grafika maxxon van)Persze ez lehet egyéni vélemény, és multiban a pörgéstől nem figyelsz mindenre, videókon láttam h 10mp alatt mindig meghal valaki, úgy nem is fog feltűnni semmi
-
Hebehebe
tag
Hát..
bf4 nagy csalódás volt, tegnap leültem játszani vele, mintha visszarepültem volna az időben far cry 1 v 2 ütősebben nézett ki kb
A gold kuponnal meg én is kíváncsi vagyok mire jutunk, r9 280x hez lóf@sztsem kaptam, 7970hez meg szórták 2kézzel, de Far cry3 már elfogyott :/
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest