- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
a bf-et nem kapod meg vele... amit kaphatsz az a honlapján is látható
-
-
Hát mindegy... a bundle-ömet beváltottam Thief-re, Saints Row 4-re és Sleeping Dogsra, holnapra meg hozza a futár a bf4-et
Jobban örültem volna egy ingyen BF4 - Tomb Raider - Far Cry 3 kombónak, de hát így jártam.
-
600 gomb a kezeléshez? észre se vettem hogy lenne akár 1 (!) olyan, amit bf3-ban ne kellett volna használni (tehát szokásos wasd qefr ctrl shift, 1234 + egéren vagy 3-4 gomb)
Csíptem én is a bulletstormot anno, de nem emlékszem hogy ilyen, ilyen vagy ilyen grafikával találkoztam volna benne...
amúgy nekem is voltak gondjaim vele (pár bug, az AI hiányosságai, stb), de grafikailag szerintem ettől függetlenül nem igazán lehetett szebbet látni PC-n eddig (max hasonló szépet)
de persze nem mindenkinek jön be...
-
-
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
Voltak részek ahol nekem sem tetszett minden, de voltak elég áll-leejtő pillanatok.
Ami a legjobban bejött benne grafikailag:
-A DOF.
-A millió szálló szikra, részecske, stb. Végre van és sok
-A néger fickó arca, a ruházata ahogy nem egyenletesen ázik el.
-Kinti időjárás (pláne a tájfun) és ebből fakadóan a táj.
-Fények visszaverődései
-Nekem bejöttek az animációk isVoltak viszont nem betöltődő grafikából adódó bugok, meg egy-két karakter nem volt partiban a jobb minőségűekhez képest.
Összességében szerintem akárhogy is nézzük, a legszebb PC-s játékokal van legalább szinten, ha meg nem veri őket (szvsz ver minden mást, nekem fényévekkel jobban tetszik mint pl a crysis 3, mint grafikailag, mint játékilag), és ehhez jó gépigény társul. -
btw ahogy látom, a bf4-et mindenképp bukom (több cikkben is úgy fogalmaznak, hogy a nov 13 után vásárolt Rxx-ekre vonatkozik). Szóval ha mákom van, akkor a Thief marad, de ahogy nézem az FC3 és a TR bukott...
Az meg nagyon parasztság lenne, ha elveszteném a két játékot, ugyanakkor az újakból sem kapnék semmit... dec 31-ig még érvényes a promóció.
-
jó, megkövetem magam, a végét nem olvastam el
Szóval akkor még várnom kell
-
Basszus, bukta... direkt tartogattam az arany never settle forever bundle-ömet, hogy ha hozzácsapják a pakkhoz a bf4-et akkor majd jól megveszem a Tomb Raidert, azt, és vagy a Saints Row 4-et vagy a Far Cry 3-at... Erre bf4-et nem adják a bundle-höz csak a Thief-et, de levették a TR-t és az FC3-at...
btw erről a rendszerüket is tájékoztatni kellene, merta főoldalon mutatják a Thief-et, de nem lehet redeem-elni még őket (azaz a thief-et még nem, a tr-t és fc3-at már nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest