- iPhone topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagidög
senior tag
A HEVC feldolgozás nem lesz benne a kisebb Radeonokban?
(#77) Abu85: Sajnos nem értek eléggé a renderelési metódusokhoz, hogy ebbe jobban belemenjek.
(#82) gbors: Ha megnézed, a GI képen az árnyékok alapján meg lehet mondani, hogy jobbról jön a napfény, tehát a fénysugarak rávetülnek a falra, ami nem elnyeli őket, hanem bizonyos szinten és szögben visszaveri az autóra. Innen az extra fény.
Egyébként a játékokban a tűéles textúrák dobnának a legtöbbet jelenleg, az advanced lightingos képen a kocsi hátulja el van mosódva, a GI képen a fal, HDAO-nál a hajó. A talajt azért nem hoztam fel, mert nincs rá példa, amikor ilyen közelről látnád a játékban, az alap kameraállásokhoz teljesen el van találva a minősége.
-
Teréz Atya
senior tag
No, gyakorlatilag az általad felsoroltakból játékban semmi, még egyszer mondom, semmi sem észrevehető az advanced lightningon kívül.
Global illumination jelenleg nincs.
Hdao - előbb próbáltam, de amikor kb egy-két tized másodperc különbség van a között hogy a gumifal még csak egy centi a képernyőn és a között hogy belerongyoltál, hát nincs időd még azt se mondani, hogy occlusion.
CSH - az eredeti posztban fél percig néztem hogy miaf@szt kéne észrevennem a két kis kép között. A szöveget elolvasva derült ki, hogy az egyiken elmosták az árnyékot. Lehet velem van a baj, de egy donut, de még drift közben sem néztem az árnyékok elmosódásának mértékét. Mással voltam elfoglalvaIlyen parasztvakítások helyett az ketch-up rendszert kalapálhatnák helyre, mert a játék végén iszonyatosan csal. Meg az is vicces hogy egy körön belül 2X tudok első és utolsó is lenni.
Meg persze azt se mondták, hogy van olyan pálya, hogy napszemüvegben kéne a monitor előtt ülnöm mert egy kanyarjában szó szerint f@szt se látni.Viszont az egész végén leszögezném, hogy maga a játék kegyetlenül jó! Ha az apróbb hülyeségeit kijavítanák, közel lenne a tökéleteshez.
-
Dagidög
senior tag
Köszönöm, hogy kigyűjtötted.
Az advanced lighting "effekt" nekem úgy tűnik, hogy az autók (esetleg más fényforrások) fényszóróját kapcsolja ki-be. A global illuminationt eddig is szerettem, tényleg jól néz ki. Valamelyik AO meg manapság szerintem alap, viszont általában a HBAO és a HDAO között nem nagyon van különbség. Persze a DirectX 11 alatti gyorsítása jót tesz a futás sebességének. A CHS valóban realisztikusabb, bár ahhoz, hogy rendesen kamatoztatható legyen, a többi effektnek is fel kell nőnie hozzá, mert önmagában nem dob sokat.Látom nagyon kötözködősre sikeredett...
-
Dagidög
senior tag
Tudom, hogy mit kell nézni, de én azt mondom, hogyha már keresni kell, akkor az azért csak nem olyan drasztikus különbség, nem számottevő. Persze jó a sok extra, de ezekért az apróságokért ekkora erőforrással kell fizetni, mint ahogy fentebb említették és linkelték a tesztet? A nem látványbeli elemek felhasználása meg dícséretes (mint pl. gyorsabb algoritmusok, de az megint más tészta).
Megyek okosodni, ha megtettem, akkor jövök válaszolni a többire.
-
Dagidög
senior tag
Na, ezt hiszem, ha látom. Eddig az a néhány játék, amit néztem nem mutatott jelentős különbséget, pedig van szemem az ilyesmihez. Több marketing van sokszor a dologban, mint látványelem.
(#67) Löncsi:
(#69) Abu85: Milyen plusz multimédiás képességekkel bír egy ilyen kártya egy belépőszintűhöz képest?
-
bozont
veterán
Lehet, majd kiderül ha kijönnek az első összehasonlító videók, itt már gondolom jobban rágyúrtak a DX11-re minta Dirt2 esetében.
(#59) M@trixfan
Szerintem egy 7850/70-be érdemes beruházni, de én kíváncsi vagyok a GTX660-ra is, az is jó alternatíva lehet. A legtöbb játék vígan elszalad ezeken a kártyákon fullhd felbontás mellett is, a MP3-at is az élsimítás fogja meg, ahogy látszik a fentebbi linken. De én nem látok akkora különbséget az FXAA és 4xMSAA mellett (persze szebb valamivel az utóbbi), viszont az FXAA kevésbé erőforrás igényes.
-
M@trixfan
addikt
1080p-Ben mi kell a Max Payne 3-nak a 60 környéki de 30 alá nem eső fps-hez? Lehet ilyen 7700-at kéne vennem amíg nem jön a nextgen. Attól tartok aki "költséghatékony HC Gamer"
nem jár jól ha most vásárol igazán bika kártyát. Win 8, nextgen bejelentések, esetleg új DX verzió és azonnal elavulnak a mostani nagyágyúk kiaknázatlanul. Megköszönném ha erre tudnál adni valamilyen iránymutatást.
-
p87
senior tag
És itt még csak a 12.4 whql driverrel teszteltek!
Én már teszteltem a legújabb 12.6 beta-val íme az eredmény, 7970 alapon, minden max.-on, 8xMSAA-val:
12.4 whql: min.61, avg.78
12.6 beta: min.66, avg.86Elég szép gyorsulás, így már 44%-al gyorsabb a GTX680-nál.
Jöljenek csak GCN-re a játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest