- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagidög
senior tag
A HEVC feldolgozás nem lesz benne a kisebb Radeonokban?
(#77) Abu85: Sajnos nem értek eléggé a renderelési metódusokhoz, hogy ebbe jobban belemenjek.
(#82) gbors: Ha megnézed, a GI képen az árnyékok alapján meg lehet mondani, hogy jobbról jön a napfény, tehát a fénysugarak rávetülnek a falra, ami nem elnyeli őket, hanem bizonyos szinten és szögben visszaveri az autóra. Innen az extra fény.
Egyébként a játékokban a tűéles textúrák dobnának a legtöbbet jelenleg, az advanced lightingos képen a kocsi hátulja el van mosódva, a GI képen a fal, HDAO-nál a hajó. A talajt azért nem hoztam fel, mert nincs rá példa, amikor ilyen közelről látnád a játékban, az alap kameraállásokhoz teljesen el van találva a minősége.
-
Dagidög
senior tag
Köszönöm, hogy kigyűjtötted.
Az advanced lighting "effekt" nekem úgy tűnik, hogy az autók (esetleg más fényforrások) fényszóróját kapcsolja ki-be. A global illuminationt eddig is szerettem, tényleg jól néz ki. Valamelyik AO meg manapság szerintem alap, viszont általában a HBAO és a HDAO között nem nagyon van különbség. Persze a DirectX 11 alatti gyorsítása jót tesz a futás sebességének. A CHS valóban realisztikusabb, bár ahhoz, hogy rendesen kamatoztatható legyen, a többi effektnek is fel kell nőnie hozzá, mert önmagában nem dob sokat.Látom nagyon kötözködősre sikeredett...
-
Dagidög
senior tag
Tudom, hogy mit kell nézni, de én azt mondom, hogyha már keresni kell, akkor az azért csak nem olyan drasztikus különbség, nem számottevő. Persze jó a sok extra, de ezekért az apróságokért ekkora erőforrással kell fizetni, mint ahogy fentebb említették és linkelték a tesztet? A nem látványbeli elemek felhasználása meg dícséretes (mint pl. gyorsabb algoritmusok, de az megint más tészta).
Megyek okosodni, ha megtettem, akkor jövök válaszolni a többire.
-
Dagidög
senior tag
Na, ezt hiszem, ha látom. Eddig az a néhány játék, amit néztem nem mutatott jelentős különbséget, pedig van szemem az ilyesmihez. Több marketing van sokszor a dologban, mint látványelem.
(#67) Löncsi:
(#69) Abu85: Milyen plusz multimédiás képességekkel bír egy ilyen kártya egy belépőszintűhöz képest?
-
Dagidög
senior tag
Én is, csak az a baj, hogy az árcédula lehet kicsi, ha mindkét oldalát teleírják számokkal.
Fura, hogy ugyanazzal az árcédulával adják ki a HD 7750-et, de sebaj, jó ha van egy kis bónusz.
(#31) DrJános: Szerintem egész követhető az Nvidia is, csak az a durva, amit belépőszinten művelnek. Na meg az SE verziók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest