Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teréz Atya

senior tag

válasz Abu85 #75 üzenetére

No, gyakorlatilag az általad felsoroltakból játékban semmi, még egyszer mondom, semmi sem észrevehető az advanced lightningon kívül.
    Global illumination jelenleg nincs. :)
    Hdao - előbb próbáltam, de amikor kb egy-két tized másodperc különbség van a között hogy a gumifal még csak egy centi a képernyőn és a között hogy belerongyoltál, hát nincs időd még azt se mondani, hogy occlusion.
    CSH - az eredeti posztban fél percig néztem hogy miaf@szt kéne észrevennem a két kis kép között. A szöveget elolvasva derült ki, hogy az egyiken elmosták az árnyékot. Lehet velem van a baj, de egy donut, de még drift közben sem néztem az árnyékok elmosódásának mértékét. Mással voltam elfoglalva :)

Ilyen parasztvakítások helyett az ketch-up rendszert kalapálhatnák helyre, mert a játék végén iszonyatosan csal. Meg az is vicces hogy egy körön belül 2X tudok első és utolsó is lenni.
    Meg persze azt se mondták, hogy van olyan pálya, hogy napszemüvegben kéne a monitor előtt ülnöm mert egy kanyarjában szó szerint f@szt se látni.

Viszont az egész végén leszögezném, hogy maga a játék kegyetlenül jó! Ha az apróbb hülyeségeit kijavítanák, közel lenne a tökéleteshez.

Új hozzászólás Aktív témák