Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
Lolka Bolka
üzenetére
Nem az a baj, hanem, hogy egytől-egyig az összes mellől eltűnik. Kettőt sikerült nagynehezen kicsikarnom, hogy megkapjam, egy barátomét, és a sajátomat, de azokat is 3 hétig üldöztem, mire megkaptam... Annyi időt, energiát meg sajnos nem tudok beletenni, hogy mind után én járjak uitána, hogy most épp miért is hiányzik.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Lolka Bolka
üzenetére
Koszi! Bar nekem semmi sincs a tarsolyomban, csak a vevoi elegedettseg, mivel mar ket hete lezajlott az uzlet, de azert megprobalom.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Lolka Bolka
üzenetére
Én direktbe leleveleztem velük anno, hogy kapok-e hozzá kupont, mert ha nem, akkor másfelé nézelődök. Azt mondták igen, így létrejött az üzlet.
Ez a helyes eljárás, egy R9 280 VGA -nál már megéri azt a kis + munkát.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Lolka Bolka
üzenetére
Eleve jobb helyeken tilos a doboz felbontása vagy ami fel van bontva olcsóbb, én így vettem telefont -10k ért és egy karcolás sem volt rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest