Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
atti_2010 #58 üzenetére
Nem, nem ugyanaz a mese. Az egykihez az AMD adja a kupont, a másikhoz a gyártó. Utóbbi esetben persze, hogy benne volt, hisz ő adta hozzá. A Never Settle-ben pedig már piacon levő termékekhez is járt a kupon, mert ott a termék vásárlásának időpontja számított, nem pedig az, hogy olyan kiadást választottál-e. És azt kupont bizony külön dobozokban adták a disztróknak, akik meg mellékelték a termékhez, ha az jogosult volt a kuponra. Így eleve nem kerülhetett a videokártya dobozába, nemhogy kivették volna belőle...
Úgyhogy amit írsz, részben ferdítés, semmi köze a Never Settle promóhoz.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
atti_2010 #27 üzenetére
+ kovsol
Nem volt felbontva, és nem otthon vettem, egy Angliai webshopról, csak egy nagy raktáruk van, ahonnan postáznak mindent, szinte minden gépesített, és itt nem szokás szerencsére ilyesmit csinálni.
Amikor megjött, csak rá pár napra/hétre jelent meg a specifikáció róla a PH-n és a PH asus blogon.
Minden benne volt, az egérpad meg a többi ajándék, de egyébként szerintem az Asus blogos kicsomagolásnál sem volt benne.
Mindegy, majd megosztom ha válaszoltak, annyira nem lét kérdés, de örömmel vennék pár új játékot a steames gyűjteménybe
-
Lolka Bolka
aktív tag
-
jedis
senior tag
válasz
atti_2010 #16 üzenetére
Ebbe csak az a gáz, hogy amikor a 7870-est vettem, a kiadós kis csaj, a kupont külön adta ide, a dobozzal együtt ! Aztán halottam már olyan visz hangokat az AMD-től, hogy a dobozba fogják rakni eleve, hogy ne lehessen vele visszaélni, és a dobozon is rajta lesz a jelzés a kuponnal kapcsolatban !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest