- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
Nah ennyi, 552.000-1m volt az összes pixel amit eladtak, bár ez januári hír de csak most olvastam. vincze1 jössz egy sörrel.
-
RaveForce
veterán
válasz
Luck Dragon #42 üzenetére
egy női táskában el tudnám képzelni..
-
Nekem tetszik.
Feketében elfogadnám csak nem ilyen drágán. -
-
*RLaci*
addikt
Tegnap óta használok egy fekete XL-t.Eddig abszolút pozitív az összkép.A kinézet ugye szubjektív,de élőben azért jobbat mutat mint képeken,videókon.Volt HTC 10-em is többek között,érzem a rokonságot.Amúgy nagyon egyben van a telefon.A kamera igen jó,a kijelző is remek.Az akksi szintén kellemes meglepetés.A rendszer nagyon gyors,minden egy pillanat alatt történik.Így elsőre......
-
feliks
senior tag
Fura állat ez a Pixel. Szerintem rohadt ronda. (kékben egyenesen büntetés a tulajnak) És még az androidot sem szeretem (semmi trollkodás, csak kevésbé vált be). És mégis, valamiért ha félretolnám a teljes Apple vonalat, ilyet vennék, magam sem tudom miért..
-
Maga a kütyü tudása rendben van, d a formavilága az ami egyáltalán nem jön be.
-
Fejvadi
nagyúr
Szerintem, nem csak a Pixel eladások. Az lenne a ciki, ha ez nem.
-
Ádám16
addikt
Ennel meg mindig sokkal szebb a 6P, raadadul az ara is joval baratibb. Ha most vasarolnek, biztosan egy 6Pre neveznek be, es ha észhez ter kicsit a Pixel ara, arra valtanek. Jelenleg szerintem nem éri meg.
-
RaveForce
veterán
válasz
hallerlaller #32 üzenetére
Skacok... ekkora vitat nem er ez a tularazott torzszulott vacak...
-
atike
nagyúr
Arra van bármi infó, hogy mennyiért adták a BF-en...?
-
hallerlaller
addikt
De most direkt kötekedsz, vagy nem figyelsz 3 hónap alatt annyit adnak el belőle, mint 3 Nexus-ból 2év
hol írtam vagy ki írt ilyent? Nem mérhető eladások vannak, mivel nincs benne a disztribúciós grafikonban.áh hagyjuk, menj haza, olvasd át újra tiszta fejjel amiket itt írogattunk, és majd rájössz hogy igazam van.
-
vicze
félisten
válasz
hallerlaller #24 üzenetére
Saját biztos nem lesz, ki nem láthatom, a Google féle lebutított Androidot.
A népszerűsége jövő szeptemberre fog eldőlni, nem 1 hónapnyi árusítás után... De ja, ha becslések szerint 3 hónap alatt annyit adnak el belőle, mint 3 Nexus-ból 2év alatt az tényleg szar, nincs itt min vitatkozni... -
Kasya
nagyúr
válasz
hallerlaller #28 üzenetére
Nem kell meszemeno konkluziot levonni belole, mert rengeteg helyen verzik el a grafikon akkor.
-
hallerlaller
addikt
lol, ugye nem dőltél be ennek a grafikonnak? ha a korábbi 4 héten eladtak 1000 db pixelt, majd black friday-en eladtak kétszer ennyit attól még köze nincs a milliós eladásokat produkáló alma meg samu számokhoz. Itt komolyan elhitte valaki hogy többet adtak el ebből, mint iphoneból?
(#27) Integrale
Akkor megnyugtatlak: eszem ágában sincs ilyen telefont venni, nem is tetszik.
-
Integrale
veterán
válasz
hallerlaller #24 üzenetére
Megforditva, te ilyen telefont szeretnel, nem lehet, ezert irigy vagy, szoval puffogni kell kicsit, ilyen-olyan spekulaciokra tamaszkodva, mondvan, hogy az MA nem ert hozza, bezzeg te!
Aha, szoval a Mobilarena a forrasa a GSMAerenanak, a PhoneArenanak es a Phandroidnak is. -
Scholes9
nagyúr
A jól fogy az nem kicsit relatív. Egy Applehöz viszonyítva pl hogy fogy?
-
hallerlaller
addikt
Abba bele se megyek, hogy a 0,3% valóságban, egy 0,25-0,35%-es sáv lesz, tehát 1 milliárddal számolva is 1millió a difi a két véglet között, ami majd 30%-os hibaarány.
Írtam, hogy még így is túlbecsültem. Értem én hogy neked ilyen telefonod van és szeretnéd látni milyen népszerű, de a számok mást mondanak.
-
vicze
félisten
válasz
hallerlaller #21 üzenetére
Több mint 1éves cikk semmilyen konkrétummal arról, hogy magában a 7napos PlayStore statisztikában hány készülék van.
"Google Play now has 1 billion active users in the last 30 days"
Ez egy teljen más adat mint a 7nap alapján vett statisztika, különösen olyan országokban, ahol gyér a net, mint India."ezek összesen 0.00001%"
Milyen statisztika alapján vagy csak hasra ütöttél?Abba bele se megyek, hogy a 0,3% valóságban, egy 0,25-0,35%-es sáv lesz, tehát 1 milliárddal számolva is 1millió a difi a két véglet között, ami majd 30%-os hibaarány.
Borzasztó dolog, ez a matek mi...
@wesder: Minden amin PlayStore fut, elméletileg.
-
hallerlaller
addikt
Igazad van, rosszul emlékeztem. 1.4 millárd aktív android felhasználó, de ebből csak 1 millárd a google play használó. [link] Még ha arányosan növekedett is tavalyi adathoz képest, akkor is túlbecsültem.
N9, Pixel C, Player, az összes CM és egyéb ROM-ok
ezek összesen 0.00001%
-
vicze
félisten
válasz
hallerlaller #16 üzenetére
LOL, és hol a jó fenében látod azt, hogy mennyi készülék van ebben a listában?
Itt a probléma, hogy a kiinduló adatod egy elég nagy spekuláció.
"Each snapshot of data represents all the devices that visited the Google Play Store in the prior 7 days"
És még valami: November 7, 2016 A lista havonta frissül 1x minden hónap elején, a 7.1 valószínű csak januárban kerül bele.A 7.0-ban benne van a N9, Pixel C, Player, az összes CM és egyéb ROM-ok, egyáltalán nem csak a 3db Nexus-t foglalja magában.
-
-Ben-
veterán
Csodálom, hogy van akinek ez tetszik és meg is veszi. Sok ronda telefont láttam, de ez még azok közül is top3-as ...
-
hallerlaller
addikt
válasz
Juhaszatti #17 üzenetére
Miért esik ki?
-
Juhaszatti
addikt
válasz
hallerlaller #16 üzenetére
Csak hogy ebből a statisztikából több mint 1 milliárd ember kiesik.
-
hallerlaller
addikt
Milyen spekuláció? Ott van a disztribúciós lista 0.3% az android 7.0 ami a nexus 6, 6P és 5X telefonokon fut egyelőre. Nem megy a matek?
A felháborodásom okát már leírtam: mennek a hírek hogy milyen jól fogy, közben pont az ellenkezője történik, ugyanaz mint a korábbi években.
-
vicze
félisten
válasz
hallerlaller #12 üzenetére
"4.5 millió darabszámban értékesítettek."
És ez az adat honnan van? Ja hogy ez is spekuláció...Ugye ugyan úgy nem lett közreadva semmilyen hivatalos statisztika.
A PlayStore statisztikában messze nem szerepel az összes androidos telefon, mivel teljes Kína kiesik.
Miden adat a tied és az enyém is a spekuláció spekulációjának a spekulációja. A következtetésed pont olyan bullshit mint bárkié.A felháborodást nagyon nem értem mire fel, de OK.
-
Obyboy
addikt
válasz
rootkiller #13 üzenetére
A stock droidhoz igen közel áll az OxygenOS.
-
hallerlaller
addikt
Innen: [link]
(#11) vicze1
lol, nemhogy 3 milliót, de 1-et sem adtak el belőle. google nem tesz közzé eladási adatokat érthető okokból (elég siralmas lenne) de abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a disztribúciós listából ki lehet következtetni, mivel a pixeleken futó android 7.1 API lvl25 tehát külön meg fog majd jelenni rajta (valamikor jövőre). ~1.5 millárd aktív androidos eszköz van, annak a 0.1%-a kb ~1.5 millió, tehát ha megnézed a fenti linket akkor látod hogy a korábbi években szintén készlethiányos, kezdetekben 'jól fogyó' nexus 6, nexus 6p, nexus 5x összesen 4.5 millió darabszámban értékesítettek. A statisztika amire a cikk hivatkozik 112% növekedést ír, a nulláról ugye nem nehéz, hasonló növekedés korábban a wp telefonok esetén volt.
-
vicze
félisten
válasz
hallerlaller #3 üzenetére
Apple és Samsungon kívül nagyon kevés gyártó tud szignifikáns darabszámot felmutatni 1db készülék esetén. 4 millóval messze a top 10-ben lenne, ha nem feljebb.
A Nexus sose volt ilyen sikeres 3 milliót se érte el szinte egyik se, a nagyon erős marketing meghozta a gyümölcsét. -
Obyboy
addikt
válasz
rootkiller #1 üzenetére
Az 5X utódja Pixel helyett lehet egy OnePlus lesz ahol garvesztés nélkül cserélgetheted majd a ROM-okat...
-
embe
nagyúr
válasz
hallerlaller #5 üzenetére
Te hogy tudod mennyit adtak el? Te milyen eladási listából meríted az infódat?
-
darvinya
titán
Magyarul a piac belőtte az árat, és ennyiért forgalmazva lenne sikeres.
-
Kasya
nagyúr
A 36%-on mi a meglepő? Bő fél éves telefon és ilyen jol fogyott, ugy hogy az Edge eredményei fel sincsenek tüntetve (ha jól látom)? Egy szinte új keszulek eladasahoz kepest szvsz eleg jo teljesitmeny.
-
ghiottone
nagyúr
Kamera problémákról olvastam épp a reggel.
-
Wesder
titán
válasz
hallerlaller #3 üzenetére
Pàr gyàrtó örülne, ha csak ennyit tudna eladni.
-
hallerlaller
addikt
Szakmai hozzáértés nulla, miközben nem is mérhető eladásokat produkál, itt folyamatosan mennek a cikkek hogy milyen jól fogy. Gratulálok.
-
HardRic
addikt
Van arról már bármi infó, hogy itthon szervizelik-e valahol? Elég risky lenne bevállalni egy ilyen drága cuccot support nélkül.
-
rootkiller
őstag
Tetszik ez a Google Pixel, vennék is ilyet de nagyon nagyon drága.
Szóval akkor cserélem le a Nexus 5X-et ha majd tönkrement
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is ígéretes számokat produkáltak a Google márkás mobilok, jövőre még nagyobb lendületet vehet az új széria.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest