- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
Nah ennyi, 552.000-1m volt az összes pixel amit eladtak, bár ez januári hír de csak most olvastam. vincze1 jössz egy sörrel.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
RaveForce
veterán
válasz Luck Dragon #42 üzenetére
egy női táskában el tudnám képzelni..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
veterán
Nekem tetszik.
Feketében elfogadnám csak nem ilyen drágán.HARLEY-DAVIDSON
-
-
*RLaci*
addikt
Tegnap óta használok egy fekete XL-t.Eddig abszolút pozitív az összkép.A kinézet ugye szubjektív,de élőben azért jobbat mutat mint képeken,videókon.Volt HTC 10-em is többek között,érzem a rokonságot.Amúgy nagyon egyben van a telefon.A kamera igen jó,a kijelző is remek.Az akksi szintén kellemes meglepetés.A rendszer nagyon gyors,minden egy pillanat alatt történik.Így elsőre......
-
feliks
senior tag
Fura állat ez a Pixel. Szerintem rohadt ronda. (kékben egyenesen büntetés a tulajnak) És még az androidot sem szeretem (semmi trollkodás, csak kevésbé vált be). És mégis, valamiért ha félretolnám a teljes Apple vonalat, ilyet vennék, magam sem tudom miért..
[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
Maga a kütyü tudása rendben van, d a formavilága az ami egyáltalán nem jön be.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fejvadi
nagyúr
Szerintem, nem csak a Pixel eladások. Az lenne a ciki, ha ez nem.
-
Ádám16
addikt
Ennel meg mindig sokkal szebb a 6P, raadadul az ara is joval baratibb. Ha most vasarolnek, biztosan egy 6Pre neveznek be, es ha észhez ter kicsit a Pixel ara, arra valtanek. Jelenleg szerintem nem éri meg.
-
RaveForce
veterán
válasz hallerlaller #32 üzenetére
Skacok... ekkora vitat nem er ez a tularazott torzszulott vacak...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
atike
nagyúr
Arra van bármi infó, hogy mennyiért adták a BF-en...?
-
hallerlaller
addikt
De most direkt kötekedsz, vagy nem figyelsz 3 hónap alatt annyit adnak el belőle, mint 3 Nexus-ból 2év
hol írtam vagy ki írt ilyent? Nem mérhető eladások vannak, mivel nincs benne a disztribúciós grafikonban.áh hagyjuk, menj haza, olvasd át újra tiszta fejjel amiket itt írogattunk, és majd rájössz hogy igazam van.
-
vicze
félisten
válasz hallerlaller #24 üzenetére
Saját biztos nem lesz, ki nem láthatom, a Google féle lebutított Androidot.
A népszerűsége jövő szeptemberre fog eldőlni, nem 1 hónapnyi árusítás után... De ja, ha becslések szerint 3 hónap alatt annyit adnak el belőle, mint 3 Nexus-ból 2év alatt az tényleg szar, nincs itt min vitatkozni...[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz hallerlaller #28 üzenetére
Nem kell meszemeno konkluziot levonni belole, mert rengeteg helyen verzik el a grafikon akkor.
-
hallerlaller
addikt
lol, ugye nem dőltél be ennek a grafikonnak? ha a korábbi 4 héten eladtak 1000 db pixelt, majd black friday-en eladtak kétszer ennyit attól még köze nincs a milliós eladásokat produkáló alma meg samu számokhoz. Itt komolyan elhitte valaki hogy többet adtak el ebből, mint iphoneból?
(#27) Integrale
Akkor megnyugtatlak: eszem ágában sincs ilyen telefont venni, nem is tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz hallerlaller #24 üzenetére
Megforditva, te ilyen telefont szeretnel, nem lehet, ezert irigy vagy, szoval puffogni kell kicsit, ilyen-olyan spekulaciokra tamaszkodva, mondvan, hogy az MA nem ert hozza, bezzeg te!
Aha, szoval a Mobilarena a forrasa a GSMAerenanak, a PhoneArenanak es a Phandroidnak is."Bad reklám is reklám too"
-
Scholes9
nagyúr
A jól fogy az nem kicsit relatív. Egy Applehöz viszonyítva pl hogy fogy?
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
hallerlaller
addikt
Abba bele se megyek, hogy a 0,3% valóságban, egy 0,25-0,35%-es sáv lesz, tehát 1 milliárddal számolva is 1millió a difi a két véglet között, ami majd 30%-os hibaarány.
Írtam, hogy még így is túlbecsültem. Értem én hogy neked ilyen telefonod van és szeretnéd látni milyen népszerű, de a számok mást mondanak.
-
vicze
félisten
válasz hallerlaller #21 üzenetére
Több mint 1éves cikk semmilyen konkrétummal arról, hogy magában a 7napos PlayStore statisztikában hány készülék van.
"Google Play now has 1 billion active users in the last 30 days"
Ez egy teljen más adat mint a 7nap alapján vett statisztika, különösen olyan országokban, ahol gyér a net, mint India."ezek összesen 0.00001%"
Milyen statisztika alapján vagy csak hasra ütöttél?Abba bele se megyek, hogy a 0,3% valóságban, egy 0,25-0,35%-es sáv lesz, tehát 1 milliárddal számolva is 1millió a difi a két véglet között, ami majd 30%-os hibaarány.
Borzasztó dolog, ez a matek mi...
@wesder: Minden amin PlayStore fut, elméletileg.
[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
Igazad van, rosszul emlékeztem. 1.4 millárd aktív android felhasználó, de ebből csak 1 millárd a google play használó. [link] Még ha arányosan növekedett is tavalyi adathoz képest, akkor is túlbecsültem.
N9, Pixel C, Player, az összes CM és egyéb ROM-ok
ezek összesen 0.00001%
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz hallerlaller #16 üzenetére
LOL, és hol a jó fenében látod azt, hogy mennyi készülék van ebben a listában?
Itt a probléma, hogy a kiinduló adatod egy elég nagy spekuláció.
"Each snapshot of data represents all the devices that visited the Google Play Store in the prior 7 days"
És még valami: November 7, 2016 A lista havonta frissül 1x minden hónap elején, a 7.1 valószínű csak januárban kerül bele.A 7.0-ban benne van a N9, Pixel C, Player, az összes CM és egyéb ROM-ok, egyáltalán nem csak a 3db Nexus-t foglalja magában.
-
-Ben-
veterán
Csodálom, hogy van akinek ez tetszik és meg is veszi. Sok ronda telefont láttam, de ez még azok közül is top3-as ...
[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
-
Juhaszatti
addikt
válasz hallerlaller #16 üzenetére
Csak hogy ebből a statisztikából több mint 1 milliárd ember kiesik.
-
hallerlaller
addikt
Milyen spekuláció? Ott van a disztribúciós lista 0.3% az android 7.0 ami a nexus 6, 6P és 5X telefonokon fut egyelőre. Nem megy a matek?
A felháborodásom okát már leírtam: mennek a hírek hogy milyen jól fogy, közben pont az ellenkezője történik, ugyanaz mint a korábbi években.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz hallerlaller #12 üzenetére
"4.5 millió darabszámban értékesítettek."
És ez az adat honnan van? Ja hogy ez is spekuláció... Ugye ugyan úgy nem lett közreadva semmilyen hivatalos statisztika.A PlayStore statisztikában messze nem szerepel az összes androidos telefon, mivel teljes Kína kiesik.
Miden adat a tied és az enyém is a spekuláció spekulációjának a spekulációja. A következtetésed pont olyan bullshit mint bárkié.A felháborodást nagyon nem értem mire fel, de OK.
-
Obyboy
addikt
válasz rootkiller #13 üzenetére
A stock droidhoz igen közel áll az OxygenOS.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
hallerlaller
addikt
Innen: [link]
(#11) vicze1
lol, nemhogy 3 milliót, de 1-et sem adtak el belőle. google nem tesz közzé eladási adatokat érthető okokból (elég siralmas lenne) de abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a disztribúciós listából ki lehet következtetni, mivel a pixeleken futó android 7.1 API lvl25 tehát külön meg fog majd jelenni rajta (valamikor jövőre). ~1.5 millárd aktív androidos eszköz van, annak a 0.1%-a kb ~1.5 millió, tehát ha megnézed a fenti linket akkor látod hogy a korábbi években szintén készlethiányos, kezdetekben 'jól fogyó' nexus 6, nexus 6p, nexus 5x összesen 4.5 millió darabszámban értékesítettek. A statisztika amire a cikk hivatkozik 112% növekedést ír, a nulláról ugye nem nehéz, hasonló növekedés korábban a wp telefonok esetén volt.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz hallerlaller #3 üzenetére
Apple és Samsungon kívül nagyon kevés gyártó tud szignifikáns darabszámot felmutatni 1db készülék esetén. 4 millóval messze a top 10-ben lenne, ha nem feljebb.
A Nexus sose volt ilyen sikeres 3 milliót se érte el szinte egyik se, a nagyon erős marketing meghozta a gyümölcsét. -
Obyboy
addikt
válasz rootkiller #1 üzenetére
Az 5X utódja Pixel helyett lehet egy OnePlus lesz ahol garvesztés nélkül cserélgetheted majd a ROM-okat...
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
embe
nagyúr
válasz hallerlaller #5 üzenetére
Te hogy tudod mennyit adtak el? Te milyen eladási listából meríted az infódat?
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Magyarul a piac belőtte az árat, és ennyiért forgalmazva lenne sikeres.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Kasya
nagyúr
A 36%-on mi a meglepő? Bő fél éves telefon és ilyen jol fogyott, ugy hogy az Edge eredményei fel sincsenek tüntetve (ha jól látom)? Egy szinte új keszulek eladasahoz kepest szvsz eleg jo teljesitmeny.
-
ghiottone
nagyúr
Kamera problémákról olvastam épp a reggel.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Wesder
félisten
válasz hallerlaller #3 üzenetére
Pàr gyàrtó örülne, ha csak ennyit tudna eladni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hallerlaller
addikt
Szakmai hozzáértés nulla, miközben nem is mérhető eladásokat produkál, itt folyamatosan mennek a cikkek hogy milyen jól fogy. Gratulálok.
-
HardRic
addikt
Van arról már bármi infó, hogy itthon szervizelik-e valahol? Elég risky lenne bevállalni egy ilyen drága cuccot support nélkül.
-
rootkiller
őstag
Tetszik ez a Google Pixel, vennék is ilyet de nagyon nagyon drága.
Szóval akkor cserélem le a Nexus 5X-et ha majd tönkrement
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- iPhone 12 Mini, Blue, 128Gb, 100% akkumulátor, Független
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest