Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ne haragudj Parci, hogy beleoffolok én is a topikba, de szerintem sem jó irányba mennek a dolgok mostanában minden téren. Tiszelem a PH dolgozóit, mert sok éve látom, hogy mennyit "kinlódnak", hogy nekünk jó/jobb legyen. Ha csak a motor cseréket nézem, vagy a játékokat, amiket időről-időre biztosítasz nekünk, gyakorlatilag társadalmi munkában.
Természetesen a gazdálkodásba nem látok bele, ezért nem is szabad azzal dobálózni, hogy ebből, meg abból él meg a ph.. Viszont ha minden a régi kerékvágásban menne, szerintem, Te sem jelentél volna meg ebben a topikban.
Nézd meg, hogy mennyi hülyeséget írkálunk össze mostanában, szakmai topikokban semmitmondó hozzászólások, ami sok esetben csak a fórumtársaink hergelését szolgálják.
Nem ezt kéne tennünk itt, teljesen igazad van, amikor ezt gondold, de nem kéne adni a lovat az emberek alá.
Lehet nem fogtok sírni, ha vesztetek egy-két régi motorost, a célközönség átszervezésével, de én sajnálnám, ha kedvenc oldalam is elsilányodna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Revolut
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest