- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
makkmarce #71 üzenetére
Az természetes, hogy előbb összepakolja a gépen az adatokat, mielőtt elküldi, de ez eddig is így ment, minden programnál (kivéve azoknál, amik külön debuggert kértek, vagy hogy reprodukáld a hibát naplózás mellett). Az egyetlen ilyen, ami lassította a gépem, a kompatibilitási telemetria volt, de azt kilőve semmi baja a rendszernek.
-
PuMbA
titán
válasz
makkmarce #72 üzenetére
Ez valami kis beállítás hiba lehet, mert én a megjelenése óta használom a Windows 10-et és játék közben még egyszer se kezdett el a háttérben tevékenykedni, pedig nem túrtam szét a Windows-t, csak a Gépházban állítottam pár dolgot
A Gépházban van jó pár opció, amit érdemes kikapcsolni, de a beállítások átnézése közben ezeket szerintem megtalálod.
-
PuMbA
titán
válasz
makkmarce #67 üzenetére
Ezek egyáltalán nem Windows 10 hibák, hanem rosszak az illesztőprogramok. A Superfetch nem csinál semmit sem a géppel, ha minden merevlemez vezérlő illesztőprogram jó, szóval azt sem érdemes kikapcsolni. A BIOS-ok és driverek között érdemes szétnézni, nem a Windows-t széttúrni, mert a Ryzen eléggé egy új platform és még közel sem százas a szoftveres támogatása. Ezért is dobálják ki havonta hozzá az új alaplap BIOS-t.
(#71) makkmarce: Nekem gyengébb gépem van, mint Neked és már egy 2-szer verzió frissített régi Windows 10-zel megy, de a telemetria egyszer sem okozott fps ingadozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest