- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czandor
csendes tag
Igen, én mindig az akciós árakat nézem. Ha éppen nem az, várok. Full áron ritkán veszek ilyen cuccot, csak ha éppen kijön a piacra és nagyon kell (Sense2 lesz ilyen). Vagy használtan szoktam még ilyeneket venni (tudom sokan viszolyognak ilyen cuccokat használtan venni). De mosthogy említed hogy eladhatatlan, használtan nézek anyámnak, biztos jó áron lehet venni.
A Pixel Watch hiába lesz jó alváskövetésben (Fitbit integráció miatt), az üzemidő miatt nem fogod tudni használni arra, csak ha két órát veszel (egyik tölt, másik rajtad, reggel/este csere) , de azt meg Fitbit app nem támogatja hogy egyszerre két órád legyen csatolva. Amúgy meg sztem tuti elcseszi a Google a Fitbit integrációt. Ja és tuti mocsok drága lesz... nameg a két béna, bug-gyártó céget összeeresztik...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest