Megszünteti a számítógépes szinkront a Fitbit

Októbertől sem PC, sem Mac nem lesz támogatott a Fitbit Connect által, megszűnik a zenék szikronizációja is.

Az okostelefonok elterjedésére hivatkozva 2022. október 13-án a Fitbit megszünteti a Mac és Windows számítógépekre letölthető Fitbit Connect alkalmazást, leállítva a program támogatását is. Ez azt jelenti, hogy az adott dátumon túl Bluetooth-kapcsolaton keresztül nem lehet majd a Fitbit órákat és kiegészítőket számítógéppel aktiválni és szinkronizálni, Android vagy iOS rendszerű okostelefon kell majd hozzá az adott rendszerre írt Fitbit applikációval. A gyártó az ingyenesen letölthető okostelefonos programjának használatát ajánlja mindenkinek.

A Fitbit figyelmeztetése: október 13-tól nem támogatják a Connecten keresztül történő számítógépes szinkront.
A Fitbit figyelmeztetése: október 13-tól nem támogatják a Connecten keresztül történő számítógépes szinkront. (forrás: Fitbit) [+]

Október 13-tól a Fitbit elveszi a lokálisan tárolt hangfájlok Fitbit órára másolásának lehetőségét is. Az adott dátumot követően a már az órákra offline hallgatásra átküldött fájlok lejátszhatók lesznek, de új lejátszási listákat, podcasteket vagy zeneszámokat csak a Deezer vagy az Egyesült Államokban a Pandora zeneszolgáltatókon keresztül lehet majd a Fitbit órákra másolni egy okostelefon közbeiktatásával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés