Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz Dare2Live #55 üzenetére

ha feltoltesz egy fotot a photosba, ami privat, azonnal elkezdi a telon felajanlgatni, hogy oszd meg gmapen. regebben adtak tobb helyet, hasznaltam, aztan ott is kitalaltak, hogy mostantol mar nem ingyenes, fizess erte - aztan visszavagta a limitet, es elkezdett rinyalni, hogy tulleptem a szintet. a munkaorakat ki jellene nekik szamlazni, amit az o szarjuk karbantartasaval toltottem. nekem mar elegem van beloluk.

eleve amit az androidos fenykepezovel fotozol auto szinkronizalja a google photosra. ez az alapbeallitas (talan korabban kikapcsolni se lehetett) - a versenyhatosag siman megb*szhatna oket erte. olyan, mintha kapnal egy bankkartyat, hogy hasznald csak nem kerul semmibe, ajandek, aztan utana meg megterhelnek a szamlad, hogy innentol mar nem az.

van nasom, a csaladi foto megosztas meg addig erdekes, amig megnezik. en lehet siman letorlom a p*csba az egeszet.

a gmapsen is ezt csinaljak az auto kovetessel... nekem hasznos mert neha azon nezek vissza dolgokat, erre azt is visszavagtak. kapd csak a celzott reklamokat. ez kurvara nem igy megy - az adataimmal fizetek erte, amit megosztok, amit ok tovabb ertekesitenek. egyaltalan nem ingyenes, csak ok allitjak be igy. pontosan meghatarozhato, hogy mennyit keresnek egy user adatainak az ellopasaval/hasznalataval.

a photos, gmap, etc detto. minden "ingyenes" google termek egy celt szolgal, az adatgyujtest, amit ok a reklampiac letarolasara hasznalnak fel. ok jarnanak szarabbul, ha innentol minden user csak azt hasznalna, amiert fizet, de cserebe nem kapnanak meg semmi adatot.

Új hozzászólás Aktív témák