Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én soha semmit nem tartottam karban. Töménytelen teljesen értelmetlen kép van fent. Mindig ingyen volt.
Engem soha nem terheltek meg semmivel.
NASom nekem is van vhol xéve nem megy google szolgáltatások ingyenesek, kényelmesek. Sztem elöbb nézek máshol ocsó tárhelyet (nem mindha a 6900Ft/év zavarna) mindhogy 2* újat vegyek, 4hddvel.Ránéztem location historyre mi van visszavágva? Én most is látom, hogy 2013 februárjában hol síeltem.
"ok jarnanak szarabbul, ha innentol minden user csak azt hasznalna, amiert fizet, de cserebe nem kapnanak meg semmi adatot."
Photos lesz új fotókra fél év múlva nem ingyenes. Gondolom már elég képük van mindenre. (ÉS nem akarnak még 100billió lányos szelfit tárolni.) A többi adat továbbra is érték az nem lesz fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Júniustól a Google-fiókhoz tartozó felhőtárhelyünk mérete határozza majd meg, hogy hány új képünk lehet a szolgáltatónál.
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest