- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor.79
tag
válasz
kisbalázs #107 üzenetére
Félreértettél, egyáltalán nem vagyok ideges, csak értetlen. Több mint egy évtizede olvasom a lapcsalád tagjait, azért, mert képviselnek egy bizonyos színvonalat – amihez képest Abu85 szerintem alulteljesít. Még a Mobilaréna nagyjából egy kaptafára készülő cikkeit is szívesebben lapozgatom, mint a prohardvert, pedig az utóbbi sokkal jobban érdekel.
És ha már itt tartunk: kell-e, hogy egy újságíró véleményt nyilvánítson? Tud-e szakmai alapossággal kommentálni? Hisz – valószínűnek tartom, hogy – nem gyakorló programozó/hardveres, azaz legfeljebb arra tud támaszkodni, amit ő maga is mástól olvas. Ezek után kérdés, hogy mennyire torzítja az információt?
Vagy ha már leírja, mit gondol, nem kéne inkább különvenni az eredeti hírtől? Mert így eléggé zajos a mondanivaló. Bocsánat, de nekem nincs mindig időm visszafejteni, hogy mi a valós helyzet és mit tett hozzá a tisztelt szerző.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest