- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
a phonearena tesztje kezdetleges ennek a teszt alatt is hangot adtak , szerintem várjuk meg a gsmarena tesztjét annál alaposabbat jelenleg nem csinál senki. Hitetlen rosszmájú troll vagyok . még mindíg nehéz elhinnem hogy nagyobb kijelző kisebb aksi ellenére a 10 nm ezt eredményezi
-
Kasya
nagyúr
Samsung okosotthon kornyezetben elvileg tudni kellene ezeket is
Mondjuk vajazni azt nem...(#1101) cicaslany86: Glamour napokon csak keszleten levo cuccokat lehet venni, ha csak az uzletvezetovel kulon meg nem egyezel. Ezesetben kizartnak tartom.
Az elorendeles nem tenyleges vasarlas. -
Burt1793
veterán
Pont, hogy 5,1 és 5,5 között kicsi a különbség, tehát, ha 5,5höz is elvárod, akkor a sima s7-nél is el kéne. Engem nagyon zavar, ha lejjebb veszem a felbontást szoftveresen az s7-en, illetve s5-höz, a5 2016-hoz képest is látszódik a különbség, lehet, hogy csak azért mert megszoktam, tehát valszeg nem zavarna, ha nem lett volna ilyenem.
-
Teal'C
veterán
Igen sok app úgy van megírva hogy a statbár sötét marad nem változik hasonlóvá a kép többi részével így a statbár mindig sötétebb a többi résznél lásd telepített böngészők. Ezért ég be. De én most nem erről beszélek hanem hogy ez a teló 18.5x9 a videó meg 16x9 akkor ha nem nyújtom ki a képet hogy ne torzuljon kétoldalt fekete sáv lesz vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest