- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
GeryFlash #63 üzenetére
Akkor nem tudnád IOS-en böngészőből nézni, mint ahogy írtad.
(#67) darvinya: Hallottál már a Play Áruház nevű csodáról? Ott még fent van a Mobile és fent is lesz egy darabig. A hivatalos oldal is oda irányít.
(#70) darvinya: Már többször leírtam, hogy a jelszavakat biztonsági okokból nem szinkronizálja. És nem is fogja. Fogod az asztali gépeden lévő Operát és átmásolod a wand.datot a telefonra, aztán betallózod opera:configból (vagy rögtön teheted a data partícióra, ha rootolt a telód).
-
vicze
félisten
válasz
GeryFlash #63 üzenetére
Az oldal "mögnézi" miről böngészel és "oztán" eldönti szépen önmaga, hogy milyen lejátszó alkalmazást küldjön neked. Ha készüléed iPad autómatikusan HTML5-öt kapsz, ha asztali FF akkor meg a flash-t ennyi.
A flash nem a videó formátuma az 90%-ban valami MP4, amit te látsz az a lejátszó, ami a stramet kezeli, ha tudod a stream direkt linkjét akár VLC-ben vagy akármiben ami a hálózati lejátszást kezeli megnézheted. -
fatal`
titán
válasz
GeryFlash #59 üzenetére
"Ha java nincs droidra, akkor hogy lehet hogy a tableten jobban lehet netezni?"
Ki mondta, hogy jobban lehet? Nagyobb a kijelző, ennyi az előnye."Meg azt sem értem, hogy lehet, hogy JB-s tableteknél van Flash 10.1 támogatás"
Ha jól tudom van tákolt flash JB-re is."Mondjuk ugyanez van az applenél, azt sem értem, hogy tud pl.: videa.hu-s vidiket lejátszani, miközben ott sincs flash támogatás elvileg"
HTML5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest