- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
http://www.softpedia.com/get/Internet/Browsers/Opera-for-Windows-without-Java.shtml
"Size / OS: 12.5 MB / Windows 2K / XP / 2003 / Vista / XP X64 / 2008 / Vista64 / 7 / 7 x64 / 8 32-bit / 8 64-bit"
http://www.softpedia.com/progDownload/Opera-for-Windows-without-Java-Download-7027.html
"DOWNLOAD LOCATIONS
for Opera Web Browser 12.14 Build 1738 / 12.15 Build 1745 RC2:
SP Secure Mirror (US) - x86 [EXE]
SP Secure Mirror (RO) - x64 [EXE]
External Mirror 1 - x86 Beta [EXE]
External Mirror 2 - x64 Beta [EXE]""...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
törölt tag
válasz quailstorm #73 üzenetére
Köszönet ezért.
-
darvinya
titán
Hát evvel a frissítéssel is ugyanolyan szar az oldal kezelés és a szövegbevitel is.
Vakon kell gépelni, mert magát a szöveget nem látom a billentyűzet miatt.
Kép, URL, stb sehol sem működik.Ez így használhatatlan.
Igaz még béta, de ez inkább alfának az alfája.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Epsylon
aktív tag
Frissítés van.
A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
a1200
aktív tag
válasz #16820480 #99 üzenetére
Ha ennyire nagy Chrome használó vagy, akkor tőled kérdezem, hogy van 64 bites?
Megfektettem? Ma frissen telepítettem a 25-öst, elindítottam, kijött a bejelentkezőlapja, utána telepítettem a 12.14-es Operát, amikor kész lett, akkor láttam meg, hogy a Chrome-nál összeomlás kis ablak van. Nem csináltam semmit.
Fél-1 éve is telepítettem Chrome-ot, akkor is ezt csinálta 1 órán belül többször is. Nyomtam is rá a programok eltávolítása menüben. Ezek szerint nem sokat javult.
Hogyan adhat ki pont a google a kezéből ilyen szemetet? A 25-ös verziónál tartanak, és állandóan összeomlik? -
törölt tag
ezek mindig kíváncsivá tesznek, hogy miként tudja valaki megfektetni az adott böngészőt. évek óta Chrome dev csatornás változatot használok több gépen, ami elvileg messze van a stabiltól, és mégis egy kezemen meg tudnám számolni hányszor omlott össze (igazából akkor is csak egy ilyen "a manóba" ablakot adott).
-
fatal`
titán
Operából belinkeltem a 64bitest, azt tedd fel, ha 64-est akarsz. Van Opera topic és Chrome topic is.
-
a1200
aktív tag
Azért fontosak ezek, mert alapos tesztnek akarom alávetni mind a 4 böngészőt, mivel 64 bites OS van, így amiből csak van, 64 bitest akarok tesztelni. A Chrome rosszul mutatkozott be, mert a friss telepítés után 5 perccel az indítás után összeomlott, pedig 1 lap volt csak nyitva. Közben hirdetik az összeomlásvédelmet.
[ Szerkesztve ]
-
a1200
aktív tag
A feladatkezelő 32 bitet írt ki a Chrome-hoz is és az Operához is.
Eddig úgy tudtam, hogy a 4 fő böngésző közül csak a mozillából nincs 64 bites.
A Mozillából csak 32 bites hivatalos verzió van, az ilyen-olyan készítésű 64 bitesek nem érdekelnek.
IE10-ből is van 64 bites, ez eleve benne van a W8-ban, gondolom 64 bitesen működik.
A készítők oldaláról akarom letölteni, nem XY helyekről.Van valami nagy böngészőtopik, ahol mindegyikről lehetne beszélni? Nem találom.
Opera topik sincs? Nem hiszem el.[ Szerkesztve ]
-
a1200
aktív tag
Hello. Miért nem lehet megtalálni az opera oldalán a böngésző 64 bites verzióját 64 bites Win8-ra? A 12.14-es a legújabb verzió.
A böngészőválasztóm automatikusan 32 bitest tett fel. Miért?
Honnan lehet letölteni a 64 bitest?Chrome-mal is így jártam, itt is ugyanez a kérdés.
-
zombinyul
addikt
Nalam is 450+11 pontot kapott. Nagyon gyors is. Tesztelgetem meg picit.
(nalatok is nagybetuvel kezd minden szot ha irtok rajta? Marha idegesito.)Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Pixa
aktív tag
Épp most tesztelem S3-on. Tény, hogy érdekesen működik, de béta létére nem rossz.
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
dz1989
senior tag
Nekem annyira nem jöttbe az Opera Mobilal szemben a képekmentési helyét hogy nemlehet meg választani. Nem tőrdeli a szöveget. Mivel az S2-m az elkezdett fűteni a progi használata alatt az Opera mobile alatt pedig nem(Az tény hogy biztos valami a telomnál sem), vagyis szerintem jobban igénybe veszi a hadvert.
Ami tettszikbenne hogy a minivel szemben nem 3 hanem 4 oszlopban jelenitimeg a Gyors hívót, a "Rally" mód gomb, a felfedezés oldal, az előzmények gyorsabb elérése.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
fatal`
titán
válasz wertigo1984 #87 üzenetére
Home, majd bezárja a rendszer, ha nem kell.
-
wertigo1984
őstag
Hogy lehet kilepni? Keresem a Kilepes gombot, de nem talalom...
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Polllen
nagyúr
Kb csak a text reflow miatt hasznalok opera-t, uh elmehetnek a sunyiba. Nyilvan ritkan hasznalom a note-n, de kisebb keszuleken:/
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
dogi01
aktív tag
Nagyon tetszik a felülete, szépre sikerült. Kicsit iOS-os
Használni fogom. -
-
fatal`
titán
Flasht én már nem telepítek, mert egy kalap szar. De korábban (pár frissítéssel ezelőtt) még fent volt és nem volt gondom vele.
"Onnéttól kezdve halott fekete képernyő, vagy reakció csak alsó/felső padra vonatkozik és semmi más nincs."
Evvel mondjuk én is találkoztam, de szerencsére ritka."A megnyitott oldalakat nem lehet bezárni, a turbó csak Max.20%-os tömörítést végez 45-70% helyet."
Be lehet zárni. A turbó nem bug, hanem más, mint a Miniben. Ha tömörítés kell, használj Opera Minit. Arról nem beszélve, hogy a flash tartalmon pl. mit tömörítsen?"Újlap kereső/cím megadásakor nem csinál semmit."
Ilyet egyszer sem tapasztaltam. -
darvinya
titán
Csak 12.0.4-es utánniaknál több hiba lépet fel és teljesen mindegy, hogyan telepítettem.
(azaz ráfrissítettem, vagy szűz volt)
És nem csak fagyi volt, hanem a Flash támogatás hiány(12.1.0-2-ig és néha kellett), 12.1.3-x több lap megnyitáskor az egyiket leállítom letöltés közben és átlépek a másikra.
Onnéttól kezdve halott fekete képernyő, vagy reakció csak alsó/felső padra vonatkozik és semmi más nincs.
A megnyitott oldalakat nem lehet bezárni, a turbó csak Max.20%-os tömörítést végez 45-70% helyet.
Újlap kereső/cím megadásakor nem csinál semmit.
Erre írtam, hogy fagy és tré.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
fatal`
titán
Érdekes, hogy nálad minden verzió fagy.
Semmi gond nincsen vele, egyik verzióval sem volt. Az új beta az fagy, de az nem érdekel.
Mi nem megy? Asztali operás profilodból megfogod a wand.datot (AppDataban megtalálod), átmásolod valahova a telefonra, elindítod a mobilet, opera:config, keresőbe wand és a Wand Storage Filenál betallózod amit átmásoltál. Mentés, újraindítod az operát és ott vannak a jelszavaid.
Vagy az egész procedúra helyett simán bemásolod a wand.dat-ot a /data/data/com.opera.browser/opera/secure mappába és felülírod az ottani wand.datot.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Hát most szörnyen csalódtam a OperaMobil fejlesztőkben, mert ez 12.1.4 egy rakás sz@r.
Fagy mint az állat.Így repült vissza a 12.0.4-es ami persze sehol nincs fenn.
Ilyen trükköket megosztanád velem PÜ-ben, vagy akár itt.
Honnan kell kimásolni és hova kell berakni.
(root az van annélkül nem lehet létezni, opera:config -ot nézegettem már)
Érdemes tanulni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
quailstorm
nagyúr
-
fatal`
titán
válasz GeryFlash #63 üzenetére
Akkor nem tudnád IOS-en böngészőből nézni, mint ahogy írtad.
(#67) darvinya: Hallottál már a Play Áruház nevű csodáról? Ott még fent van a Mobile és fent is lesz egy darabig. A hivatalos oldal is oda irányít.
(#70) darvinya: Már többször leírtam, hogy a jelszavakat biztonsági okokból nem szinkronizálja. És nem is fogja. Fogod az asztali gépeden lévő Operát és átmásolod a wand.datot a telefonra, aztán betallózod opera:configból (vagy rögtön teheted a data partícióra, ha rootolt a telód).
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Ezt múlja felül az Browser turbóval.
OperaMobil 12.1.4-es.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Barthezz2 #68 üzenetére
Nem tudom honnét vetted, de amikor én WP-t próbáltam ugyanolyan volt mint droid OperaMobil.
Igaz 12.0.4. utáni frissítések elég bugosra sikeredet így azok kukába kerültek.
Most fogom próbálni a március 5-i OperaMobil frissítést, hátha van valami újdonság.Bár kétlem, hogy bevették OperaLink-be a jelszavak átadását ami nagyon jó lenne.
-
vicze
félisten
válasz GeryFlash #63 üzenetére
Az oldal "mögnézi" miről böngészel és "oztán" eldönti szépen önmaga, hogy milyen lejátszó alkalmazást küldjön neked. Ha készüléed iPad autómatikusan HTML5-öt kapsz, ha asztali FF akkor meg a flash-t ennyi.
A flash nem a videó formátuma az 90%-ban valami MP4, amit te látsz az a lejátszó, ami a stramet kezeli, ha tudod a stream direkt linkjét akár VLC-ben vagy akármiben ami a hálózati lejátszást kezeli megnézheted. -
MODERÁTOR
Nálam egyelőre ott bukik, hogy nem tudok ide belépni vele. Írnám be a mail-em, és mikor a .hu-t írom be, akkor csak a .hu marad ott a mezőbe..
A görgetéssel viszont nem tudom mi bajotok. Normál görgetés mellett nem tűnik el a kép, eszeveszett görgetéssel meg nem tök mindegy? Úgysem a lapot nézed.. Cserébe viszont legalább folyamatosa, és nem röcög, mint a mini/mobil verziónál. A ramot viszont ez is megeszi, mint a chrome, ami meg a legutóbbi frissítés után lett katasztrófa..
(#67) darvinya:
A görgetés döcögésén azt értem, hogy olyan, mintha kevesebb FPS-el menne. Netezz huzamosabb ideig egy WP telefonon, és érteni fogod, mit magyarázok. Onnan váltva, itt minden böngészőnél azt érzem, hogy akadozik, mintha a WP lenne a 60FPS, ezek meg 25. Persze nem akad, meg folyamatosa, meg minden, csak érzetre más.
Itt eddig egyedül a chrome hozza azt a szintet, de a legutóbbi frissítéssel elbarmolták rendesen. Ez az opera már közelít hozzá, bár még nem az igazi, de még ugye beta.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
darvinya
titán
Opera.com-on nincs már OperaMobil.
Már csak ez vacakot lehet leszedni.Na ezek is kezdenek a süllyesztőbe esni.
Ezért nem kell JB.
Az az érzésem új Op felé kell, hogy nézzek, mert ez a droid egyre szarabb.
(#68) Barthezz2
Nem tudom, hogy nálad mi a baj, de én betudtam jelentkezni.
Bár igaz nem írtam a .hu, mert AnySoftKeyboard-ban benne van egyben a mail cím.Az oldal görgetés pedig kocka képző ami a wm-es IE-re volt jellemző.
Ez mind zoom ig/out-nál és görgetésnél volt nagyon szembetűnő.
Ez már akkor is utáltam.
Ami a OperaMobil zoom és scroll-nál nincs kocka, pont mint ha gép előtt ülnék.
A megdöccenést ritkán van nálam és inkább akkor, mikor 2 pontot érzékelt a éríntőpanel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
letöltöttem,5 perc utàn töröltem is.Nem bejövös.Marad a régi jól bevàlt opera mini web browser.
-
ForRedGlory
félisten
Lassú akadozós pontpontpont...
-
GeryFlash
veterán
Szerintem a videa nem html5-s hanem flash alapú (hülyeség is kidobni a flasht a droidból, rohadtul nem terjed még el a html5...)
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
fatal`
titán
válasz quailstorm #61 üzenetére
Nem tudtam, hogy simán működik, nekem még ICS van a telómon. A javat meg tudom, hogy nincs és nem is lesz, ezt írtam is korábban.
-
quailstorm
nagyúr
Tákolás nélkül is lehet találni az adobe archívumában olyan 4.0.4-es droidra való 11.1-et, ami elmegy. Egyelőre...
Aztán ha majd vált még egy nagyot az android felépítésén a google, akkor majd nem lesz....
Java meg nincs, és nem is lesz. A hardvergyorsított kezelőfelület részét nem könnyű megcsinálni, nem is éri meg. N900-n is elég szenvedős... -
fatal`
titán
válasz GeryFlash #59 üzenetére
"Ha java nincs droidra, akkor hogy lehet hogy a tableten jobban lehet netezni?"
Ki mondta, hogy jobban lehet? Nagyobb a kijelző, ennyi az előnye."Meg azt sem értem, hogy lehet, hogy JB-s tableteknél van Flash 10.1 támogatás"
Ha jól tudom van tákolt flash JB-re is."Mondjuk ugyanez van az applenél, azt sem értem, hogy tud pl.: videa.hu-s vidiket lejátszani, miközben ott sincs flash támogatás elvileg"
HTML5. -
GeryFlash
veterán
Ha java nincs droidra, akkor hogy lehet hogy a tableten jobban lehet netezni? Meg azt sem értem, hogy lehet, hogy JB-s tableteknél van Flash 10.1 támogatás, miközben elvileg nem is lehetne JB-vel... Mondjuk ugyanez van az applenél, azt sem értem, hogy tud pl.: videa.hu-s vidiket lejátszani, miközben ott sincs flash támogatás elvileg
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
#48 (Pixa): A tmobilenál, ha le van korlátozva a netem, akkor gyakran tapasztalom, hogy nem csak lassab, hanem fél óránként egyszerűen nem akar menni, ekkor ha az ember tol egy setupot, akkor megjavul, ezt én sem értem, de tényleg így van....
#53 (huntafal): De csak mobile működik nekem, a másik szürke....
-
quailstorm
nagyúr
Kész, vége, ennyi... Nincs több mobil böngésző...
Mi ez az ótvar szar?
Az opera 10 jobb ennél winMo-n...
Azok a teszteredmények... szánalmas(acid3). És ami a legjobban fáj, hogy ELKÚRTÁK A RENDERELŐMOTORT! youtube
Eddig az egyik fő indokom az volt a használatára, hogy az egyetlen böngésző, ami nem kapja ki a RAMból az éppen nem látott weboldalrészt, és nem kell várni arra, hogy észrevegye, hogy arrébb húztam a képet...
Még egyszer kérdezem hogy mi ez a szar?
RIP presto engine, addig használom, amíg valamit képes lesz mutatni...
(#26) wertigo1984: ez az opera mini[ Szerkesztve ]
-
BlackmMmDog
aktív tag
elébb töltöttem le kíváncsi leszek rá
szintem minden böngészőt ki próbáltam
nekem a Dolphin Browser jöttbe -
darvinya
titán
OperaMobil 12.0.4 Turbóval
Mikor veszi észre Operások, hogy rossz irányt vettek.
Kíváncsi vagyok 03.05-ös OperaMobil frissítésre, mert az eddigi katasztrófa volt.Azért van pont levonás mert illeszti be egyből az adataimat az adatlapba.
Magyarán nem tudják az adathalászok elopni.
Ezért a negatív pont.Egyik helyen nincs video, zene a listában, a másik helyen van.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
na azért...pont a Chrome az, ami 1GB RAM alatt gyakorlatilag használhatatlan...(najó, élvezhetetlen) - ez a kis beta pedig nálam teljesen gördülékeny!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
vicze
félisten
Sajnos a webkit-re való cserélés meghozta az eredményét. Gyors lett, cserélbe pedig használhatatlan.
Aki felülre rakta a vezérlő elemeket, annak letörném a kezét... Könyörgök minden értelmes böngészőben lenn van, 1 kézzel így használhatatlan. Oldal tördelés/nagyítás egyszerűen katasztrofális. Ez nem Opera, hanem egy chrome skin... (tudása pont annyi = 0)(Már most nagyon félek, és velem együtt sok rajongó, az asztali változattól. )
-
skylinelaca
senior tag
nekem is 450+11-et adott... van olyan böngésző droidra ami RENDESEN megjeleníti a Java és flash tartalmakat? Úgy mint asztali gépen?
Üdv: Laca
-
GeryFlash
veterán
Okádék...
- nagyítás után nem tördeli az oldalt
- nincs opera config, ami a régi operáknál visszahozta a netet...
- a flash szar
- useragent nincs
- hamár tucatszar lett, legalább vmi fejlett gesztusvezérlő lenne
Ez vállalhatatlan, akkor lehetett ezt tudni amikor webkitre váltottak...Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
bepken
veterán
az Opera Next-et én inkább csak egy "pre-alpha" verziónak nevezném, leginkább hibajelentések gyűjtése céljából adják ki, tehát nem teljes értékű verzió, így nyilván ennek tudatában érdemes következtetéseket levonni bármilyen funkciójával kapcsolatban
ez a beta nekem nagyon tetszik! féltem, hogy elrontják, lassú lesz vagy akármi...de kellemesen csalódtam! néhány dolgot tényleg hozott magával, amik nekem se feltétlenül szimpatikusak, de egy Dolphine Browser-hez mérve szerintem ég és föld a különbség! ez számomra egy igazán szerethető böngésző lesz, remélem jó dolgokat fognak kihozni az új motorból
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
wozzy
tag
Nincs full screen.
Kuka -
Pixa
aktív tag
S3-on nekem bőven jó a gyári vagy épp a Chrome amíg ez kiforrja magát.
Az Operát ismerve hamar meglesz."...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
tomi5244
őstag
Nekem bejön!
Számtalan böngészőt kipróbáltam már de valahogy mindig visszatértem az operához. A rallymód pedig ahogy nézem, butítottabb oldalmegjelenítést eredményez, ezáltal gyorsabb is picit és kevesebb adatforgalom. De azért majd tesztelgetem még. -
z0zz00
csendes tag
Kompatibilis a yt protokollal jéj! A címmező is okosabb lett.
A többi viszont szarabb, majdnem nulla beállítási lehetőség, körülményes navigálás. A dizájn más, de egész jó, viszont hiba volt a tepsivilágban magasra tenni az összes navigációs eszközt.
Az explore érdekes ötlet, kár, hogy nincs lokális. -
danih
veterán
Saját user.js futtatásra van mód benne?
-
wertigo1984
őstag
válasz MadcapLaughs #31 üzenetére
Koszi es tenyleg 450!
Sheratan: altalatok folyamatosan tanulok valami ujat
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
törölt tag
válasz wertigo1984 #30 üzenetére
szerintem nem attól függ, mert ez nem sebességteszt, hanem csak megnézi, hogy milyen funkciókat támogat a böngésző. mondjuk egy sunspideren látszana a különbség a telefonok közt.
különben izgi, hogy a Chrome Béta meg csak 416-ot hoz -
MadcapLaughs
csendes tag
válasz wertigo1984 #26 üzenetére
Bekapcsolt Off-Road (Turbo) módban van csak ilyen kevés pont. Ha viszont ki van kapcsolva a tömörítés, akkor megvan a 450 + 11.
-
törölt tag
válasz wertigo1984 #26 üzenetére
nekem is 450-et kapott a N4-en.
-
Epsylon
aktív tag
Van Opera Next is Androidra..
Nekem az egy oszlopos megjelenítésen kívül az alsó sáv is hiányzik, plusz a kilépés gomb.
A Rally mód nem tudom, hogy mire jó, de nekem azzal lassabbnak tűnt az oldalbetöltés.
Föl-le görgetésnél mikor húztam az ujjam a kijelzőn, sokszor lapozás helyett nagyított.
Egyelőre fura nekem, de kíváncsiságból néha-néha azzal netezek.A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
rankesz
veterán
válasz hodostamas #25 üzenetére
Amíg a fullscreen mód nem kerül bele addig nálam is felejtős, mint a Chrome...
Komolyan mondom eddig az S3 gyári böngészője jön be legjobban, bár az sem hibátlan. -
hodostamas
addikt
de emberek, ez még béta, kitudja mi kerül bele a véglegesbe, illetve utána mi fog belekerülni
-
fatal`
titán
Sikerült szétbarmolni az egészet
A tördelés ratyi (vagy inkább nincs, már itt elvérzett nálam), a gyorshívó kaka, nincs opera:config, nincs reklámszűrés, semmi Ez így egy piros O betűs Chrome. Ettől félek az asztali verziónál is...
Egyelőre (amíg lehet, vagy amíg nem csinálnak valamit az új verzióval) marad a régi Opera Mobile.
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
Ha megtanul sort tördelni akkor tökéletes lenne. Így nem tetszik. UC browser is tömörít, és ott a gesture funkció plusz kiváló.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
zdanee
őstag
Nagyon vártam, de ez idáig csalódás. Persze béta, szóval még bármi lehet.
- Gyorshívó teljesen ki van herélve, csak törölni lehet, hozzáadáshoz meg kell látogatni az adott oldalt, szerkeszteni nem lehet, ikonok kicsik
- Nem tördeli újra az oldalakat nagyításkor (ezen a ponton felejtős)
- Opera Link nem működik, csak a my.operára visz (újabb válóok)
- Az Opera Turbo (leánykori nevén) régen állítható volt, hogy WiFi-n ne legyen
- UserAgent ki van szürkítve, csak Mobil lehet
- ForceClose a legváratlanabb helyzetekben, Flasht elvileg támogatja, gyakorlatilag tízből négyszer belefagy
- Nálam 100% az ACID3, valami nálatok nem stimmelt
- opera:config nincs!!!Gyakorlatilag ez egy teljesen új böngésző, erősen béta, az Operához az égvilágon semmi köze, csak a gyártó és az ikon azonos.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
ESP23
senior tag
Nem tudom hogy hogyan kapott 62 pontot a html5 teszten, amikor én most mértem és 435+9 bónusz pontot kapott.
-
oliwire
őstag
Én mostanában Chrome-ot használok, és néha Opera Mobile-ét, de ki fogom próbálni ezt is. Eddig a Chrome mindenben megfelelt nekem, de előszeretettel fogom kipróbálni. Kíváncsi vagyok, képes lenne-e kiváltani. Eddig mik a véleményetek?
-
arnyekxxx
veterán
Nagyon fapados lett az eredetiez képest, de legalább kinézetben is olyan mint a többi tucatböngésző. Mindenhol Operát használok, de ez nem O hanem egy nagy 0, ha ez lesz a jövő, nálam megy a kukába. Legalább valami gesztusvezérlést beletennének, ott a UCbrowser, világ királysága, hogy tabokat lehet nyitni-zárni, előre-hátra lépegetni az oldalak között sima 2ujjas huzogatással, nem kell mindenhez tabváltó gombot bökdösni meg menüzni.
-
kolosanyi
veterán
Ez már nem ugyanaz a böngésző. Amíg droidot használtam, a kedvencem volt. Többet is kipróbáltam, de mindig visszatértem rá, annyira szerettem. A tördelés nagyon hiányzik, nem értem miért veszik ki. Plusz ez a kockásodás... Mindenesetre ki fogom próbálni, amint újra droid közelében leszek, kíváncsi vagyok rá.
-
G4bi89
senior tag
Sikerült egy Chrome -ot csinálni az operából pár extra dologgal.
Vicc,hogy a sima Opera Mobile tud bekezdést tördelni megfelelő nagyítás után. (nem csak dupla koppintás esetén)Vajon a teljes képernyős böngészést tudja? Vagy azt is kivették.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Cathulhu
addikt
nagyon sajnálom, hogy webkit alapú lett, pont olyan rosszul jeleníti meg a ph lapcsaládot, mint az összes többi webkites mobil böngésző. A rendes operával semmi baj.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
szponzor
senior tag
Szerintem nagyon szép UI-ja lett, kicsit a Chrome-ra hajaz. Eddig még nem futottam problémába vele, de a Mini-t és Mobile-t lecserélem erre.
-
kovgab
tag
hát symbian-on nagyon kutyául működik most
Ká Úr
-
Peterson_
addikt
Még a Symbianos időszakomban sokat használtam az Operát.
Droid óta viszont egyik böngésző sem vált be annyira, úgyhogy maradtam a gyárinál.
Azért felveszem a kívánságlistámra, aztán figyelem a visszajelzéseket.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
törölt tag
szép és gyors böngésző, feltettem telefonra. igaz, hogy keveset netezek onnan, de miért ne. csak azt sajnálom, hogy a címsár felkerült a képernyő tetejére.
-
darvinya
titán
Tegnap kipróbáltam már és nem dobtam tőle hátast.
Opera Browser beállt a kocka gyártok sorába.
Miért jó ez wm-es IE kockásodás, mert már ott is utáltam.
Ellenben OperaMobil teszi a dolgát lap görgetésnél és nincs kocka.
Hiányzik a gyorshívó gombok.Inkább arra mentek volna rá, hogy a OperaMobil és Opera link funkciójába bekerüljön a jelszavak tovább mentése.
-
DS39
nagyúr
Akkor ha jól gondolom, a jövőben csak egy Opera lesz a Mini és a Mobile funkcióit összegyúrva.
Így képek alapján tetszetős a design is.
-
hodostamas
addikt
Az off-road mode és a képek minőségének állításának lehetősége pont kiemeli a többi böngészőtől, és szerintem ennyi előny elég is ahhoz hogy akinek kisebb net csomagja van, azok csak ezt használják. Főleg hogy most már nem kell külön mini+opera, elég lesz egy darab böngésző Wifi-s nem tömörített, és mobilnetes internetezéshez
Ha jól tudom pl a T-mobil most durván vissza vette az adatcsomagjaik méretet.. jól jön az ilyen böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Az Opera Minit szeretem mert kevés adatforgalommal lehet vele netezni.
Ha meg wifin vagyok, akkor a "nagy" operát (is) használom.
Köszi a cikket, mindjárt rá is nézek a bótban
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest