Új hozzászólás Aktív témák
-
Ó dehogynem. Más accal vetted meg régebben, és használtad, mint amivel a frissítés után bejelentkeztél, vagy csak szimplán újra be kell állítani. A Settings->Sounds->Ringtone menüben ott kell lennie az összes megvett csengőhangnak. Ha nincs, akkor jobb felső sarokban ott a Store gomb, ahol van egy Purchased menüpont. Olyanról még csak soha nem is hallottam, hogy az Apple elveszi a már megvásárolt dolgokat (már csak azért is, mert a megvásárolt dolgok account, nem pedig készülékfüggőek, szóval a frissítésnek semmi köze sincs hozzá).
-
válasz
Tigerclaw #10 üzenetére
Felesleges érvekkel támadnod az Apple-t, eszem ágában sincs védeni őket (sőt, mivel elkezdték kiherélni az iPad Mini vonalat, valószínűleg nem is őket választom legközelebb), én is látom a cég hibáit (bakker, 2014 év vége van, de az Ubuntuval még mindig szenvedés a kezelésük). Csupán azt mondom, hogy a felhasználóknak is lehetne annyi esze, hogy ha az elmúlt 4-5 főverzió esetében a régi hardvereken rosszul ment a rendszer, akkor valószínűleg ez ezúttal sem lesz másképp, és talán nem kellene frissíteni. Ez a gond nem az iOS 7-tel jött be, hanem már korábban, csupán tavaly kapott nagy figyelmet, mivel rengeteg felhasználó nem akart váltani a számára tökéletes (méret, anyaghasználat, kamera) telefonról.
-
Ez user error lesz, mivel ilyenről még soha nem is hallottam.
Egyébként nem értem az iOS 8 (és 7) körüli hisztit. Az eddigi összes iOS lassú volt a kifutó szériákon. A gond inkább az lehetett, hogy rengetegen megragadtak az i4 és i4s készüléken, míg korábban azért nagyobb hajlandóságuk volt az embereknek a váltásra. Igaz, azóta nagyon el is szálltak a szolgáltatók az árakkal, arányaiban nézve sokkal drágább most egy új iPhone, mint három éve volt.
Az iOS 7-et inkább a flat design miatt szidták - nekem is jobban bejött a korábbi kinézet, nem beszélve az i4s-en tapasztalható folyamatosságról, de összességében megérte beáldozni a plusz funkciókra. Az iOS 8 esetében más a dolog, semmi olyat nem tud nyújtani, amire nekem szükségsem lenne, így nem is erőltetem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest