Új hozzászólás Aktív témák
-
sunpswd
csendes tag
[OFF]esetleg szedd le a portable verziot, azt nem kell telepiteni, es elvileg nem hasznal mast, csak azokat a bealitasokat, amik a sajat alkonyvtara alatt vannak.
En egy ideje mar csak a portable verziot hasznalom, mert ha ujratelepites van, akkor nem kell exportalgatni, masolgatni stb. hanem minden megy, arrol nem is beszelve, hogy vista/xp alol is ugyan azt a bongeszot lehet hasznalni[/OFF]
En is leszedtem vagy 15X, persze nem ment fel egyik se, mivel a portable-t hasznalom
Amugy kivancsi vagyok, hogy hanyan irtak scriptet, amivel 200 szalon tolthetnek max savszellel, csak hogy minel nagyobb szam jojjon ki.
Reklamnak tok jo, de egyebkent faszsag.
Na megyek toltok meg vagy 5-ot. -
Vladi
nagyúr
Én most 3.0 alól írok. Igaz Linuxon. Megoldás?
Mindent törölj ami FF. Beállítást, mindent. Majd reinstall. Próba.Ja hogy közben megoldva. Mindegy. Furi, de iwiw pl. opera 9.5-el nem működik rendesen ezzel meg igen.
Most nem tudom mi tévő legyek. Mindkét böngésző faszát alkotott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest