- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
A soulslike jatekokhoz pont hogy szerencse nem kell.
-
hash99
senior tag
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
Kinek mi
Én se vagyok oda a szenvedésért de ha már felhoztad az Orit mindkét részt imádtuk a feleségemmel annak ellenére hogy sokszor megszenvedtünk vele. Vagy ott a returnal szerintem megszámolni se tudom hányszor haltam meg a 3. Bosson illetve az oda vezető úton mégis annyira lekötött és akkora sikerélmény volt végigvinni hogy már rég nem éreztem ilyet egy játéknál. Szval igen idegölő tud lenni de sokkal nagyobb a sikerélmény.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Nem ez a zsaner lenyege. Es a sima ellenfelek kozel sem mondhatoak fo boss nehezsegunek. Vannak nehez boss-ok, meg erosebb ellenfelek es valoban nem egy konnyu jatek, de egyaltalan nem igaz, hogy a jatek egy konstans ververejtekes, kinzoan nehez szenvedes lenne. Csak mindenki esz nelkul ezt hajtogatja.
Megszokni nehez a komotosabb harcrendszert, meg turelmesnek kell lenni, nem szabad esz nelkul tamadni, hanem meg kell varni a megfelelo alkalmat.
En szemely szerint kitoltam az osszes Souls reszt es a Bloodborne-t, pedig soha semmilyen jatekot nem jatszok normalnal nehezebb fokozaton es nem is keresem a kihivast. Crash Bandicoot 1 az N. Sane Trilogy-ban szerintem messze nehezebb volt, mint barmelyik Dark Souls.
-
melega
őstag
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Nehéz játék megleszek nélküle.
Amúgy az utóbbi 20 év be nem adtak ki olyan nehéz játékot mint a DArk Souls 1, a 3. része is sétagalopp ahhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest