- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Viszont ki lehet kapcsolni az új karaktermodelleket, sőt, emlékeim szerint a legújabb változatban alapesetben nincsenek is bekapcsolva. A tereptárgyak feljavítása, a tereptárgyak számának növelése, a fénykezelés upgrade-je és a látótávolság növelése viszont nem módosítja a hangulatot, de növeli az élményt. Hol itt a bökkenő? Csakis ott, ha nincs meg eredetiben a játék vagy kevés a ramod.

-
aSzakember
tag
abban egyet értünk, hogy a HL1 és a HL2 is jó úgy, ahogy megcsinálták, egyszerű de nagyszerű, korszakalkotó és innovatív. még ma is fülig érő szájjal tolom végig az első részt, mert egyszerűen jó, mindenféle mod nélkül.
ellenben nem vagyok ellenére a tuningnak, pl a cinematic modok szerintem olyan dolgot tesznek még hozzá apró pluszként (az utcán lévő Budapest térképek, szórólapok, mindenféle feliratok, és a magas felbontású textúrák) amik tudat alatt iszonyat jó hangulatot teremtenek a játéknak a reálisabb környezettel. akár valós is lehetne a dolog mert valós dolgokat látok a pályán - amitől csak még jobb és izgalmasabb a szori.
a szinkron pedig jó lehet azoknak, akik nem értik túlzottan az angolt, és nincs kedvük folyamatosan olvasni a játékot amitől megtörik a játékmenet néha.. hogy a szinkron minősége milyen, arról is lehetne vitázni, szerintem nem olyan pocsék, mint az eddigi játékszinkronok, amiket hallottam. és szerencsére nem lenne kötelező használni. mert ugye ebből nem lesz semmi. -
Ilsyde
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Akvarisztika
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi