- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Medvelászló #77 üzenetére
Nekifut, guggol, ugrik. (crouchjump)
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Ebben a játékban nem lehet valahogy növelni az ugrást?A legalapvetőbb feladatokat nem lehet végrehajtani szarakodás nélkül,most épp egy csőre kellene felugranom valahol még a pálya elején,már 3 órája ezzel baszakszom -
Silenzio
addikt
Viszont ki lehet kapcsolni az új karaktermodelleket, sőt, emlékeim szerint a legújabb változatban alapesetben nincsenek is bekapcsolva. A tereptárgyak feljavítása, a tereptárgyak számának növelése, a fénykezelés upgrade-je és a látótávolság növelése viszont nem módosítja a hangulatot, de növeli az élményt. Hol itt a bökkenő? Csakis ott, ha nincs meg eredetiben a játék vagy kevés a ramod.
-
Silenzio
addikt
Na megvan. Megjelent a megvásárolt játékaim közt Steamen. Ezek szerint restart kellett. Hatalmas a játék. A hangulat ugyanaz, a grafika elsőosztályú, teli van új beszólással, szinte minden arc egyeninek hat, szóval van olyan jó mint a HL2, csak még egy lapáttal rádobtak. Vannak új tartalmak, új párbeszédek, achievmentek, pl. a HEV suit mellett lehet dobni rotyipapírt a trónoló tudósnak.
Nagyon nagy.
Csak az időnkénti swappelést nem értem, a Battlefield 3-nak elég a memória, ennek meg nem.
Utálom a régi engine-eket. Pazarlóak.
-
FLATRONW
őstag
Azért a HDR és mondjuk a Cinematic mod között ég és föld a különbség. Míg az előbbi szerves része a folytatásoknak és jól is néz ki, addig az utóbbi alapjaiban változtatja meg a játék kinézetét és hangulatát.
Nem mondom azt, hogy rosszul nézne ki, de mégsem illik a játékhoz. -
Silenzio
addikt
Tudja valaki hogy a rákba kell elindítani? Sosem játszottam source modokkal, és ebben bizony egy darab exe sincs.
-
Recon666
Közösségépítő
Elég epic volt mikor 00:00:00 után 403-at dobott a böngésző "This website is offline" szöveggel.
-
Liudvikas
tag
valakinek sikerült hozzáférnie akármelyik mirrorhoz/torrenthez?
-
aSzakember
tag
abban egyet értünk, hogy a HL1 és a HL2 is jó úgy, ahogy megcsinálták, egyszerű de nagyszerű, korszakalkotó és innovatív. még ma is fülig érő szájjal tolom végig az első részt, mert egyszerűen jó, mindenféle mod nélkül.
ellenben nem vagyok ellenére a tuningnak, pl a cinematic modok szerintem olyan dolgot tesznek még hozzá apró pluszként (az utcán lévő Budapest térképek, szórólapok, mindenféle feliratok, és a magas felbontású textúrák) amik tudat alatt iszonyat jó hangulatot teremtenek a játéknak a reálisabb környezettel. akár valós is lehetne a dolog mert valós dolgokat látok a pályán - amitől csak még jobb és izgalmasabb a szori.
a szinkron pedig jó lehet azoknak, akik nem értik túlzottan az angolt, és nincs kedvük folyamatosan olvasni a játékot amitől megtörik a játékmenet néha.. hogy a szinkron minősége milyen, arról is lehetne vitázni, szerintem nem olyan pocsék, mint az eddigi játékszinkronok, amiket hallottam. és szerencsére nem lenne kötelező használni. mert ugye ebből nem lesz semmi. -
FLATRONW
őstag
válasz
aSzakember #59 üzenetére
Az igazság az, hogy a Half Life 2-höz annyira van szükség magyar szinkronra, mint különféle látványmódosító modokra. Azaz semennyire. Az egész játékot ezek a dolgok tették azzá ami lett. Egyszerű, de mégis szép grafika, remek történet és a fantasztikusan válogatott szinkron színészek. Semmi szükség nincs arra, hogy neve nincs színészek - rosszabb esetben hétköznapi emberek - tönkretegyék ezt az élményt. Hallottam a bemutatót a szinkron kezdeti állásáról, de inkább nem is minősíteném.
-
Jakesz
addikt
válasz
aSzakember #59 üzenetére
40%-on áll a munka, aztán már 4 éve elkezdték. Szóval bátran kijelenthetjük, hogy ebből nem lesz már az égvilágon semmi. Ráadásul a bemutatott hangminták alapján sok "színész" nagyon amatőren csinálja.
-
aSzakember
tag
nagyon várom már, ami óta megjelent a HL, magasan a kedvencem!
a HL2 magyar szinkron is elkészülhetne végre ilyen hirtelenszerűen..
-
Ilsyde
őstag
-
-
Foo
tag
eltekintve pár kivételtől én már többnyire csak a HL sorozattal kapcsolatos
hírekpletykák miatt olvasok játékokkal foglalkozó oldalakat, cikkeket, ezért a Black Mesa Source oldalát is heti rendszerességgel figyeltem az utóbbi időkben. Őszintén boldog vagyok, hogy végre odaadják a rajongóknak ez a mod-ot.
igen sajnos a Xen nincs kész, de engem őszintén már nem is érdekel ez a "kis" veszteség, ám egyáltalán nem örülnék annak ha "kibővítenék" vagy mit akarnak vele. A BMS egy teljes HL1 modifikációnak indult akkor? akkor nem értem! -
Chp
őstag
Ha már szóba jöttek itt a klasszikusok és a régi grafika témája, hangulata, elárulom nektek, hogy az elmúlt két hétben játszottam ki a Wolfenstein 3D-t, valamint a Spear of Destinyt. A szemem kifolyt, de a játékot kifejezetten élveztem!!!
Természetesen a végigjátszás oka az, hogy eddig kimaradt az életemből. A Black Mesa Source meg csak jöjjön, mert 2009-ben koppantam egy nagyot Én is!
-
Ps Vita
őstag
válasz
Psychopeti #40 üzenetére
+1
-
törölt tag
válasz
huskydog17 #42 üzenetére
"cserébe sokkal részletesebb, mármint hosszabb lesz, mint az eredeti."
Ennek nem feltétlenül örülök.
-
Jakesz
addikt
válasz
huskydog17 #42 üzenetére
Hát sajnos, de a legrosszabb, hogy még egy árva képet sem láttunk a Xenről.
-
Recon666
Közösségépítő
Kiváncsian várom!
-
törölt tag
Érdekes, nekem Tiberian Sun alatt soha nem volt szerencsém az általad írt hibákhoz. Hibás, le nem futó script-ek meg a mai játékokban is előfordulnak. Technikai kivitelezésben sok játék elbújhat a 10 éves játékok mögött. Nem attól függ mikor írták, hanem attól, hogy hogyan, mennyire gondosan. A mai ftószalagon készülő játékok között arányaiban sokkal több a tákolmány.
Azt ugye elolvastátok, hogy a BMS még mindig csak a Lambda Core-ig van kész? Szóval pont annyira, mint 4-5 éve.
-
errorcode06
őstag
Véééégre!!!!! Annyira örülök hogy végre vége ennek az idegtépő várakozásnak. Azt hittem hogy idén már nem fogok valamire való FPS-el gammolni. Szerencsére csak a végére jutottak a srácok, ráadásul a gépigény szempontjából sem kell aggódnom, így tudom majd nyaralás alatt tolni a kölcsönalptopon.
-
Jakesz
addikt
Végre megjelenik egy híres nagy munka, amely a HL-hoz tartozik.
-
-
wolfman
veterán
válasz
WongFeiHong #20 üzenetére
Én bas.zott frankón jobban örültem volna neki, mint a 3. résznek!
(#31)Lenry: Crysis-el az a baj hogy csőjáték? És a régi játékok amiket tulajdonképpen mindenki visszasír, nem azok voltak? Sosem a linearitás a gond, hanem hogy jó-e, de ez is relatív dolog, mert nekem a Crysis + Warhead nagyon bejön! A történetük is!
-
kissé bipolárisnak fogok most hatni, de a másik oldalon igazat adok ennek is, de csak az a bizonyos előbb emlegetett szint fölött.
tehát egy Crysis számomra akkor is unalmas csőben lövölde, ha az utolsó falevél erezete is valódi polymesh, míg a San Andreas most is fönn van a gépemen, mert baromi jól elszórakozok vele, függetlenül a baltával faragott modellektől.
de ehhez kell egy minimum szint, amit úgy a 2003-as év és utána megjelentek játékok hoznak. -
Chapel
addikt
Félreértettél. Nekem most is azt adja. A kolléga azt írta, hogy Ő még nem játszott vele (közben írta hogy azért valamennyit mégis) erre írtam hogy ha valaki most ismerkedne vele, akkor most nem ua mint akkor. Lehet nem voltam egyértelmű, de gondolom így érthető
Silenzio:Ha valamiben akkor technikában jobbak a mai játékok...ezt nem hiszem hogy épeszű ember vitatná, még jó hogy legalább abban jobbak.
Te bug-okat hozol példának, hát abból van elég ma is, így nem igazán értem az érved. Illetve értem, de nem hiszem hogy ezek tartanak vissza embereket a velük való játéktól manapság. Inkább idejét múltak, ennyi.
-
Silenzio
addikt
Nem ez a lényeg. A régi játékok iszonyú tákolmányoknak tűnnek a maiakhoz képest. Pl. A Max Payne-ben több olyan rész is van, hogy ha rossz helyre állsz, automatikusan meghalsz, vagy bizonyos scriptek nem következnek be. Vagy a GTA III-ban ha sprintelsz egy 5 fokos lejtőn, néha lecsúszol és azonnal meghalsz. Igaz, pár mai játékra is igazak, pl. a Battlefield 3-ban néha az orrom elé "dobja" a hullákat, amiknek már ott kellett volna feküdniük, vagy a hullák a levegőben lebegnek, mint a Tomb Raiderben...
A régi játékok továbbá teli vannak logikátlanságokkal, könnyű őket kiakasztani. Pl. a Tiberian Sunnál 5x kellett új pályát indítanom, mert elmaradtak a scriptek. Akkoriban fel sem tűntek, mert természetesek voltak az ilyen hibák, de 10-15 év múltán újra végigtolva őket már ég és föld. Tapasztalat, 6 hétig nem volt vga-m, ezért retróztam. Az engine a lényeg, azaz a motor, ami a virtuális valóságot és annak fizikai szabályszerűségeit egyben tartja... Sok dologban bénák a mai játékok, primitívek, csőjátékok, konzumidióta vonásaik vannak, de a technikai kivitelezés alaposságára manapság ritkán lehet panasz. -
keIdor
titán
Nálam is így van már. Az utóbbi egy-két évben kivittem újra a SWKotOR 1-2-t, Jedi Academy-t meg játszottam a GTA: SA-val. Ezek még belefértek, bár érdekes volt látni őket.
A rendes 1920x1080 vagy 2560x1440 hiánya jobban zavart, bár cfg-be mókoltam, de nem volt valami jó, látszott nem arra lett írva a HUD stb. Meg a képarány maradt 4:3, csak natívba ment a monitor.Szerk.: Ismerősnél vettük elő valamelyik héten a PS1-et, és Resident Evil 3-aztunk. Az már nagyon ronda volt, de a hangulat miatt lenyomtunk pár órát vele. Sör mellé jó volt.
-
-
Chapel
addikt
Jó lenne sok klasszikust új graffal látni, de ne felejtsük el. Soha nem a grafika miatt lesz klasszikus valami és azért az eredeti hangulatot csak az eredeti grafika tudja visszaadni, az eredeti korban. Ez azok kiváltsága akik akkor éltek és játszottak vele.
Ettől persze jók ezek, nincs velük baj, de nekem nem adná ua a hangulatot most új graffal mint 15 éve az akkorival.
-
WongFeiHong
senior tag
A Half Life első része örök klasszikus csak úgy mint a Max Payne 1. /de jó lenne azt is látni új graffal/
-
zseeear!
(#14) S.J.M. a HL1: Source az égvilágon semmiben nem különbözik az eredeti HL1-től. pont ugyanazok a textúrák, pont ugyanúgy néz ki minden, mint 1998-ban (ja nem, a víz kapott egy új shadert)
a Black Mesa Source-ban viszont mindent újramodelleztek, újratextúráztak, így úgy néz ki, mintha a HL1-et az elmúlt 5 évben adták volna ki
-
S.J.M.
senior tag
De azt nem értem, hogy HL 1 Source már évek óta van, ez miben lesz más? Esetleg HL 2 "köntösbe" bújtatva adják ki a HL 1-et?
-
Dagidög
senior tag
Ez remek hír, végre nekieshetek a HL univerzumnak!
-
Psychopeti
senior tag
Csak aztán nehogy az legyen mint 2009-ben.
-
Angel1981
veterán
Remek! Kíváncsian várom!
Régi, kellemes emlékek.... -
Silenzio
addikt
-
Chapel
addikt
Mert nagyon sok ember örül ennek. Pl. én is újra tolom így, egyébként nem biztos hogy elő venném. Meg hát a fiatalabb generáció is így is ismerkedhet vele.
Ingyenes ha jól tudom, így értelmetlen a kérdés, jöjjön csak. Még így is helet jobb móka mint sok tucat mai game... -
hemaka
nagyúr
De jó... minek?
-
Ez most az edpisode 3-nak felelne meg? Vagy ez nem is HL2 játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- Napelem
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest