Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    Lassan rászánom magam a telefon vételre, és úgy tűnik, hogy a OP7 Pro lesz a nyerő. (A K20 Pro-t még megvárom.) A Huawei P30 Pro a botrány miatt kiesett, az S10+ lenne még a jelölt.

    Amit nem tudok eldönteni:
    -Kell-e a 12 GB ram? Jelenleg biztos nem, de én ~3 évente veszek telefont, és hosszú távon biztos segít majd. (+22e Ft a 8 GB-os modellhez képest.)
    -Kell-e külön tok, vagy jó lesz a csomagolt szilikon? Egyrészt utálom, ha egy szép telefont tönkrevág egy tok, másrészt viszont jól jön a védelem. (+10e Ft a Carbon Bumper tok.)
    -Elég a Jack / USB átalakító, vagy vegyek DAC-os átalakítót? Valami biztos kell, mert minden fülesem Jack-es. (Az S10-hez nem kellene átalakító, így ha DAC-os átalakítót veszek, akkor az +10e Ft.)
    -Ne várjam-e meg, hogy legyen üvegfólia a telefonra, mert valami biztosan kell a kijelzőre? (Most csak nem hivatalos fóliát lehet kapni.)
    -Kössek-e biztosítást és ha igen, akkor csak az üvegeset (17.5 Euró), vagy a teljes körűt?

    Jelenleg ha az olcsóbb OP7 Pro-t (8/128) veszem egy sima Jack átalakítóval, akkor is 240-250e Ft körül járok, ha meg a nagyobb memóriát választom, tokkal, DAC-os átalakítóval, akkor már a 300e Ft-ot súrolom. (A biztosítást most nem is számolom.)
    A S10+ meg lehet, hogy 345e Ft-on nyitott, de normális helyről is lehet már 2 év garival 280e körül kapni. Nehéz döntés...

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák