- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Megmondom őszintén, nagyon viszket a tenyerem, hogy lecseréljem valamire a Redmi Note 4-et, de nem igazán tudom, mire lenne jó váltani. Ennek a kamerája vacak, de akkuban olyant dombirít, amilyent még nem láttam. A Mi Note 3 kamerája nagyon jó, de nincs B20 (a Mi Note 4-ben reménykedem), a Mi 6 szintén B20 mentes és nem is olcsó, akkor már vennék egy Mi Mix 2-t, de az sem olcsó (tudom, mihez képest, teljesen igazatok van). Na meg a Redmi Note 5 az, amit várok nagyon, háha kicsit rádolgoznak a kamerára, mert az akku adott abban is. Sebességre meg a RN4 is bőven elég nekem, úgyhogy ez a része már rég nem mérvadó a telefonnak, mert játszani nem játszom. De csak addig fogok válogatni, hogy marad a RN4 és a pénzem.
Ebben infra, B20, akku, tárhely, sebesség, minden adott, a kamerával meg valamelyest megbarátkoztam, csak pl. LG G4-hez képest (meg amik voltak előtte) kissé... khmmm.
-
kelly416
veterán
Ha már ezt így bekategórizáltátok, akkor a "sima" Mi Note 3 hová tartozik? Az is ott csücsül valahol a Mi Mix 2 magasságában, nem? Vagy már kihalt az a vonal, ne is várjunk Mi Note 4-et?
Szerk.:
Mielőtt félreértésre adnék okot, tényleg kíváncsi vagyok és tudatlan, nem kötekedésből kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest