- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOANerges
tag
Becsapódott hozzám 3db. emailben megosztható meghívó. 7 napig érvényes.
Igénylők részéről Email címeket privátban kérek...SGS1->SGS3->Oneplus 1->2->3T->5->6->8Pro->12
-
Shyciii
veterán
Jah azt elfelejtettem megírni, hogy páran írtátok, hogy a Mobilarénás teszt már jó lenne a telóról. Az enyémet felajánlottam nekik tesztelésre, mert plusz 1 hetet kibírtam volna, de azt mondták, hogy már megegyeztek egy céggel, csak még nem kapták meg a telót, szal türelem, és lesz teszt, azon vannak a srácok
-
Shyciii
veterán
Én is Oneplus 2 tulaj lettem másfél napja. Oneplus One-t pedig elajándékoztam.
Ahogy itt olvasgattam egy oldalnyit kommentet, rgötön reagálnék párra:1- Hivatalos, meghívó utján rendelt készülék pontosan annyiba kerül, amit a weboldal mutat mikor megrendeles. Tehát teló + szállítgási díj, ami csak DHL Express lehet. Nincs semmilyen vám, áfa és stb.
2. A meghívós rendszer nem olyan egyszerű ahogyan azt sokan képzelik. Hiába csak 5000-dik valaki a sorban, az nem jelenti azt hogy mindjárt kapni fog meghívót. Én pl 3 millió 700 ezredeik voltam kb, és mégis kaptam meghívót. Az oka egyszerű. Nézik azt is, hogy ki hány készüléket (Oneplus One-t), és egyéb kiegészítót rendelt már tőlük. Ez is nagyon sokat számít. Én ezért kaptam meghívót annak ellenére, hogy majdnem 4 millióan voltak még előttem
3. Oneplus One esetében már nem lesz árcsökkenés, tehát ha valaki erre vár, akkor ne tegye.
4. Van már custom ROM a Oneplus 2-re is (sőt custom kernelek is vannak Oxygen OS-re). Többek között egy nem hivatalos CM 12.1 (a többi, pl Exodus is erre épül). Napi használatra alkalmas ahogy olvastam. Engem még csak két dolog tart vissza, hogy feltegyem. Egyelőre nem működik alatt a ujjlenyomat-felismerő, és a lézeres autófókusz. Ebből mondjuk az utóbbi kellene nekem. Az ujjlenyomat-felismerő nélkül el lennék simán.
Amúgy kicsit csalódott vagyok az Oxygen OS-ben még mindig. Hiába 2.1-es változat, ami pl meghoztam a manuális állításokat kamera frontján, ami zseniális lett, de hogy olyan alap dolgok nincsenek benne, hogy ne linkelje össze a hangerejét a csengőhangnak, és az értesítő hangoknak...bakker komolyan mondom, hogy ilyen korlátokat meghagytak. App managerben csak a feltelepített programokat lehet szabályozni, hogy mihez férjen hozzá. Ami remek, de pont a Google Service cuccait állítgatnám, hogy pl ne tartsa ébren a készüléket, de rendszerappokra nincs lehetőség. Már pedig Lollipop-nál nagyon kéne, mert ezt nagyon elszúrták, és erre az Oxygen OS is rátesz egy lapáttal, mert igen jól látható, hogy sok olyan időszak van mikor kijelző nem megy, de ébrenlétben van a készülék.
Készülék amúgy bejövős lett. Már csak ki kellene választanom, hogy milyen tokja legyen. Két nilkin közül válsztanék, de nem egyszerű -
törölt tag
Hétfőn ( Október 12 ) lehet rendelni meghívó nélkül 12-13:00 óra között. Bővebben
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
erre lehet várni http://napidroid.hu/sebessegteszt-galaxy-note-5-vs-oneplus-2-vs-lg-g4/
[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
http://m.tutti.ch/zuerich/telefon-navigation/handys/angebote/oneplus-one-mobile_7476900.htm
-
zazenke
őstag
komoly gyártó komoly marketinggel
-
süti5
őstag
Na azt hiszem várhatunk, azt hiszem ez a tulaj lesz, és ha jól értem, csúszik minden meg gondok vannak....
Egyre szuperebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest