- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOANerges
tag
Becsapódott hozzám 3db. emailben megosztható meghívó. 7 napig érvényes.
Igénylők részéről Email címeket privátban kérek...SGS1->SGS3->Oneplus 1->2->3T->5->6->8Pro->12
-
Shyciii
veterán
Jah azt elfelejtettem megírni, hogy páran írtátok, hogy a Mobilarénás teszt már jó lenne a telóról. Az enyémet felajánlottam nekik tesztelésre, mert plusz 1 hetet kibírtam volna, de azt mondták, hogy már megegyeztek egy céggel, csak még nem kapták meg a telót, szal türelem, és lesz teszt, azon vannak a srácok
-
Shyciii
veterán
Én is Oneplus 2 tulaj lettem másfél napja. Oneplus One-t pedig elajándékoztam.
Ahogy itt olvasgattam egy oldalnyit kommentet, rgötön reagálnék párra:1- Hivatalos, meghívó utján rendelt készülék pontosan annyiba kerül, amit a weboldal mutat mikor megrendeles. Tehát teló + szállítgási díj, ami csak DHL Express lehet. Nincs semmilyen vám, áfa és stb.
2. A meghívós rendszer nem olyan egyszerű ahogyan azt sokan képzelik. Hiába csak 5000-dik valaki a sorban, az nem jelenti azt hogy mindjárt kapni fog meghívót. Én pl 3 millió 700 ezredeik voltam kb, és mégis kaptam meghívót. Az oka egyszerű. Nézik azt is, hogy ki hány készüléket (Oneplus One-t), és egyéb kiegészítót rendelt már tőlük. Ez is nagyon sokat számít. Én ezért kaptam meghívót annak ellenére, hogy majdnem 4 millióan voltak még előttem
3. Oneplus One esetében már nem lesz árcsökkenés, tehát ha valaki erre vár, akkor ne tegye.
4. Van már custom ROM a Oneplus 2-re is (sőt custom kernelek is vannak Oxygen OS-re). Többek között egy nem hivatalos CM 12.1 (a többi, pl Exodus is erre épül). Napi használatra alkalmas ahogy olvastam. Engem még csak két dolog tart vissza, hogy feltegyem. Egyelőre nem működik alatt a ujjlenyomat-felismerő, és a lézeres autófókusz. Ebből mondjuk az utóbbi kellene nekem. Az ujjlenyomat-felismerő nélkül el lennék simán.
Amúgy kicsit csalódott vagyok az Oxygen OS-ben még mindig. Hiába 2.1-es változat, ami pl meghoztam a manuális állításokat kamera frontján, ami zseniális lett, de hogy olyan alap dolgok nincsenek benne, hogy ne linkelje össze a hangerejét a csengőhangnak, és az értesítő hangoknak...bakker komolyan mondom, hogy ilyen korlátokat meghagytak. App managerben csak a feltelepített programokat lehet szabályozni, hogy mihez férjen hozzá. Ami remek, de pont a Google Service cuccait állítgatnám, hogy pl ne tartsa ébren a készüléket, de rendszerappokra nincs lehetőség. Már pedig Lollipop-nál nagyon kéne, mert ezt nagyon elszúrták, és erre az Oxygen OS is rátesz egy lapáttal, mert igen jól látható, hogy sok olyan időszak van mikor kijelző nem megy, de ébrenlétben van a készülék.
Készülék amúgy bejövős lett. Már csak ki kellene választanom, hogy milyen tokja legyen. Két nilkin közül válsztanék, de nem egyszerű -
törölt tag
Hétfőn ( Október 12 ) lehet rendelni meghívó nélkül 12-13:00 óra között. Bővebben
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
erre lehet várni http://napidroid.hu/sebessegteszt-galaxy-note-5-vs-oneplus-2-vs-lg-g4/
[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
http://m.tutti.ch/zuerich/telefon-navigation/handys/angebote/oneplus-one-mobile_7476900.htm
-
zazenke
őstag
komoly gyártó komoly marketinggel
-
süti5
őstag
Na azt hiszem várhatunk, azt hiszem ez a tulaj lesz, és ha jól értem, csúszik minden meg gondok vannak....
Egyre szuperebb. -
süti5
őstag
Én azt hittem, hogy már júliustól simán megy sorozatban, hiszen 30-50x nagyobb készletet ígértek....
Ez így elég silány, ha látják, hogy elővételben elmenne pár százezer, miért nem gyártják nagyobb mennyiségben...
Én is az lg-nél fogok kikötni, ha így haladunk. 450ezer felett vagyok. -
kelzsoca
félisten
válasz stickermajom #97 üzenetére
A sorozatgyártás még csak most indult el, ha időben mondani kellene valamit, ebben a hónapban senki kezében nem lesz készülék, aki meghívásos módon jutna hozzá.
-
CivicEsi
senior tag
válasz stickermajom #93 üzenetére
Én ráérek, telefonom van, addig legalább összerakom a pénzt rá.
A OPO-ra is 5 hónappal a kiadás után kaptam meghívót.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
stickermajom
addikt
Gerjeszti az őrületet a telefon körül, olcsó nepper trükk. One-nál is ez volt, sokan huhogtak is, de látod működött. Mondjuk ott még legalább lehetett arra fogni, hogy kis startup cég, nem tudnak nagy készletet berendelni, itt azért elég egyértelműen látszik, hogy bullshit a dolog.
(#92) CivicEsi, nálunk még mindig a 7 jegyű kód megy, meg is őrülök tőle.
[ Szerkesztve ]
-
CivicEsi
senior tag
válasz kovacs.adam9 #86 üzenetére
Én is nézegettem a G4-et, már rengetegszer meg is akartam rendelni, majd olvastam, hogy jön ez a kis készülék, és eldöntöttem bevárom.
Nem vagyok elvakult fan, nem volt OPO-om, amióta egy éve bereggeltem a fórumukra nem voltam aktív, de tetszik, és megvárom.
Nálam ott dőlt el, hogy milyen telefon kell, amikor láttam, hogy a céges levelezést lollipop alatt már nem kell a kódhoz kötni, hanem ujjlenyomattal is lehet nyitni a telefont (most számold össze, hogy hány ilyen telefon van a piacon, jah, és a dual sim is fontos )ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
MartOOn
addikt
Akkor nem ertem az aug 11-es ertekesites kezdete datumot? Akkor ez csak elorendeles de akkor írja oda vazze hogy pre-order. Meg a datumot reklamozza úgy h innentol kezdve meghivoval elorendelheto. Igy lenne fair.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
igen angol topikban jelentkezett jopar vasarlo, illetve rendelo. azt a dumat kaptak ok is hogy az se biztos h a megrendelt es KIFIZETTETT teloja le van mar gyartva. a szallitas akar 2-3 het is lehet. szoval ha mondjuk en jovoheten rendelem meg még az is lehet h egyszerre kapjuk meg.
ezzel meg nem is lenne olyan nagy baj ha nem hangoztattak volna hogy a 2-es ertekesitese joval gordulekenyebb lesz hisz joval nagyobb kezdokeszlettel indulnak. hat latom, anglia 1 nap alatt kifogyott.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz kovacs.adam9 #86 üzenetére
nyugodtan vedd meg a g4-et mire megunod pont tudsz venni egy oneplus 2-t.
hihetetlen megint mekkora keszlettel voltak kepesek nekimenni az ertekesitesnek... kezdeskor 5000 alatt voltam a listan, masfel eve member vagyok, tobb topikom fut a oneplus oldalon szoval aktiv is vagyok. oneplus one-om is volt. angliaban elek, meghivott meg termeszetesen enm kaptam es az oldalon (angol) mi fogad? hogy OUT OF STOCK! elfogyott az angol keszlet 1 nap alatt de ide nem jutott... akkor milyen rendszer ez mar megint?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
kovacs.adam9
tag
Gondolkozom ez és a G4 között. Nehéz döntés mind2 nagyon tetszetős
LG KP500 -> Sony Xperia X8 -> Huawei Ascend G300 -> Huawei Ascend P6 -> LG G2 -> LG G3 -> LG G4 -> Motorola Defy + Volkswagen Passat 2.0 benzin
-
valsavis
tag
Ezt az infot nem láttam sehol,de milyen OSel jön?
az európai készülékeket OxygenOS el adják a keletieket pedig ColorOSel?
CM erre lesz?
-
kelzsoca
félisten
válasz zsoltnyiri #82 üzenetére
A OnePlus 2 esetében igen.
-
CivicEsi
senior tag
válasz zsoltnyiri #76 üzenetére
A gsmarena szerint ezeket tudja majd: LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 38(2600), 40(2300), 41(2500) - Global model
A fóruma szerint meg ezeket:
GSM: 850, 900, 1800, 1900 MHz
WCDMA: Bands 1/2/5/8
FDD-LTE: Bands 1/3/5/7/8/20
TDD-LTE: Bands 38/40/41ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Obyboy
addikt
válasz zsoltnyiri #76 üzenetére
Az OPO nem tudja az nem teljesen igaz infó. A pontos az, hogy nem kezel minden frekvenciasávot. Az enyém Debrecenben tudott csatlakozni a Telekom és a Telenor LTE hálózatára is, Vodás kártyával még nem próbáltam.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
zsoltnyiri
tag
Erról van már valami info, hogy ez fogja-e tudni az európai lte frekvenciát? Ha jól tudom az OPO nem tudta.
-
MartOOn
addikt
válasz zsoltnyiri #70 üzenetére
Nekem 2200 volt a legjobb helyezesem most valahol 6700 korul jarok es 25 email cim/haver regisztrált az en kodommal. invite sehol.... De egy kevlar hatlapot mar berendeltem mert mar majdnem minden orszagban out of stock. szpval hatlapom meg ebayes sima atlatszo szilikon tokom mar lesz.
Zazenke: tisztan latszik hogy ez nem a telefonod es nem a te topikod. Nincs ezzel semmi baj...
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
"A készülék egyébként felbukkant már bizonyos online viszonteladóknál is"
Minden bizonnyal a kínai belpiacos változat.
(#51) zeon.hu
Nem lesz árcsökkenés.
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
miért az oneplushoz mit adnak . adnak hozzá bluetooth fülhallgatót vagy selfi botot ? most nem tök mindegy ha egyszer ezt a két dolgot hozzá adják az enni nem kér többet. inkább azon gondolkozz már el hogy milyen dedós módon szívat ez a cég meghívó rendszer mint egy torrent oldalra tiszta nevetséges . mint egy hülye gyerek vársz rá karácsonyig ." Ó már csak 40 ezredik vagyok a sorba " . ekkora szívatást régen láttam már. megakarsz venni valamit és sorba állítanak aztán meg hülye gyerek módjára nézegeted a helyezésedet. ráadásul mindezt egy olyan kínai telefonról amit semmit nem tudsz. ezt most milyen üzletpolitika hasonlít a kenyérjegyre amit annak idején vezettek be amikor nem ment jól.
-
zsoltnyiri
tag
Tegnap ota csak csuszok hatra a sorban.. (y) tul optimista voltam ezzel az ~5000. Hellyel..
-
Graphics
Jómunkásember
-
S e t h
nagyúr
Ez a meghívásos marketing bullshit telitalálat, arról nem is beszélve, hogy önmagukat aposztrofálják flagship killer jelzővel.
Rá is iratom a névjegykártyámra, hogy Hungarian Rocco, minek engedjem át a partnereimnek a terjesztését, hiszen hátha nem is igaz, az öntömjénezés meg amúgy sem büdös.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
CivicEsi
senior tag
Én is nagyon szívesen olvasnék róla egy kiadós MA tesztet!
És ha már a kolléga feldobta a "csakaG4azisten" dolgot, esetleg egy összehasonlítást is, bár nálam az akksi, és az ujjlenyomat olvasó miatt eldőlt, hogy mi lesz.
Nekem azt hiszem valahol a 33K körül van a helyezésem.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
MartOOn
addikt
of course. azonnal irok. mar lecsusztam 6000 fole de meg az sem rossz. nem ertem en oket, 25 haver emailcime van alattam, konfirmaltak is es megis csak bukok csak bukok. a kevlar hatlap mar a kosarban van (19.99 a hatlap plusz 9.99 a szallitas)
mondjuk UK-ban meg csak ket vasarlast latok, termeszetesen csak azok kozul akik megosztottak ezt a oneplus forumon.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
atike
nagyúr
Várok róla egy tesztet... Részleteset... Kamera különösen érdekel...
-
-
MartOOn
addikt
Magyar - Romanon jol jon az majd!
g4 valoban egesz jol sikeredett de akkor azt az arat hasonlitsuk ossze amennyibe a g4bol a bőr boritasos kijon 64gb-al. ne a froccsontott hatlapos alapmodellt. mert azert a op2-bol a sandstone black verzio is eleg pofas lett. opo-nal is qrva jol nezett ki, mondjuk egy plusz hatlap pl egy kevlar az plusz husz font UKban. kicsit borsosnak tartom, plane h valszeg ugyanaz az anyaga mint a "bamboo" meg mittomen milyen "fa" hatlapnak...
na szoval igy azert van egy hangyaf@sznyi kulonbseg az arakban. 289font itt a 64gigas amugy plusz 10font a az express kiszallitas es angliai helyi cimre kell visszakuldened ha baj van vele es kuldenek egy ujat szinten angol raktarbol 1 heten belul. mert azert itt se Magyarorszagbol induljunk ki...
-
Zolik
senior tag
válasz WhiteWalker #34 üzenetére
ugyan úgy lesz rajta áfa
rendeltem UK amazontól és szépen rá tették a VAT-ot. így papiron jól hangzik az ára, de szállítással mindennel együtt min egy 20ast még hozzá kell adni (jó esetben).'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
zazenke
őstag
kihagytad a fülhallgatót amit akárhogy is nézzük ma 20 ezret ér. de szerintem mire a sorban állók telefonhoz jutnak ebbe a nevetséges meghívórendszerbe ( mint egy torrent oldal de a nagyobb gyártók ezt kiröhögik) addig még ekkora árkülönbség se lesz.. De hogy válaszoljak csupán azért értetlenkedem mert nem tartom reálisnak az ezért a telefonért rajongást . de nem is nagyon van mit beszélni erről a telefonról hiszen semmit nem tudunk még róla a való életbe. a garanciáról meg annyit hogy már az 1-es mobilaréna teszt összegzésében el lehet olvasni a kételyeket. tetszett vs ajánlott plecsni
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Vajon a Two megjelenése mennyire nyomja le a OnePlus One árát?
#?*@&!
-
Hunujv
tag
Már megbocsáss, de az első kommentedben Te kértél egy összehasonlítást. Majd miután megkaptad, utána most azzal jössz, hogy csak a száraz adatok szólnak mellette (mi szólhatna még), mikor csak ma kezdték el az értékesítést. Kérdem én, mi volt ezzel a szándékod? Számomra teljesen világos, hogy a G4 számodra a legmegfelelőbb telefon (szelfibottal), csak tényleg azt nem értem, hogy miért itt, vagy hogy?
-
ctvagyok
őstag
Nem kötelező megvenned. Én sem fogok sorban állni egy telefonért soha.
A g4-ről már majdnem mindent elolvastam, amit lehetett. Tényleg lehet azt is választom. De amit eddig láttam a 1+2 ről a szerint nem kell szégyenkeznie. Szerintem a 1+1 már bizonyított, még ha nyominak is tartom a flagship killer baromságot, meg az egész marketingjüket.[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
hát kínai csodáról még semmit sem tudunk .és azt is nehéz elhinnem hogy 2 hét mulva kapok egy új telót minden esetben. és annak meg majdnem 0 az esélye hogy a kínai telefonnal ne legyenek kisebb nagyobb belekötnivalók. mindegyikkel van a samukkal is . én elolvastam minden lg g4 tesztet és a magyar fórumát is nyomon követem . nem is tudom mi az a sok probléma. De akkor zárjuk le majd meglátjuk mit hoz a oneplus . egy biztos eddig semmit nem tudunk róla kár is összehasonlítani egy már bejáratott zászlóshajóval. csak gyári száraz adatok szólnak mellette
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Luck Dragon #41 üzenetére
Minél hamarabb.
-
ctvagyok
őstag
A G4 egyetlen előnye a jobb kamera és az, hogy beész a boltba és leveszed a polcról. El lehet olvasni jó pár G4 tesztet és van vele probléma bőven. Semmi nem garantálja, hogy kevesebb gond lesz a 1+2-vel, de legalább 40k pénzel olcsóbb lesz. Azért 170k alatt normális garanciával g4-et nem kapsz.
-
Picco
addikt
kurvarossz topicba jottel ha azt varod h majd az emberek itt gyozkodnek majd h igen, vedd a G4-et mert az sokkal jobb.mod: beallnek a meghivoert konyorgok soraba, mentsen meg valaki a blackberrymtol...
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
DeathAdder
veterán
Kijelző technológia mi lesz?
-
zazenke
őstag
és a garanciát azt hogy érvényesíted biztonságosan visszapostázod külföldre és majd lesz vele valami ? az lg sebességére sincs panasz sőt igen gördülékenyre sikeredett és ez már tuti a tesztek és a magyar vélemények szerint. és minden más is tisztázott. tudtommal az oneplus még igen zsákbamacska állapotába van. a többi dologba igazat adok bár nem tudom az usb c az hol is használódik ki igazán vagy a 10% aksi előny a gyakorlatba mit fog jelenteni továbbá egy class 10 es lassúsága sem tudom hogy mennyire mérvadó a gyakorlatban .ezért az indoklásért még a a samut is megtámadták mert itt inkább az iphone üzletpolitikáról van szó. a dupla sim az biztosan jó aki kettőt használ ez vitathatatlan. én mondjuk a legkisebb előfizuval akarom megvenni 169 ért két év teljes körű magyar garival szolgáltatótól . havi 2-3 ezer ft-os előfizuval mert hogy valahová úgy is tartoznod kell és két évig nálam kitart egy zászlóshajó telefon. és nem utolsó szempont hogy mindezt kamatmentes részletre így nem annyira feltűnő hogy több mint 100 ezret ki kell adni egy telóért. az már csak hab a tortán hogy egy 20 ezres Bluetooth fejhallgatót és egy szelfi botot is hozzám vágnak ezért .
-
Szép készülék, de egy Ma tesztet még olvasnék róla,
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MartOOn
addikt
-
G4bi89
senior tag
Nálunk is kapható mától hivatalosan 129 990 + 5 990 a szállítás. (persze jelenleg meghívóért) Ennyiért hol van független gyári két évgaranciával LG G4 ?
Expansys -on 153 ezer a műanyag hátlappal szerelt 32GB-os, a Mediamarkt -os 191 ezres árat már csak halkan jegyzem meg. Nem néztem nagyon utána szóval lehet van olcsóbban is, de akkor sem fair összehasonlítani, mert a G4 egy ideje a piacon van.Amivel ez "jobb" - többet tud:
- 4GB ram
- Snapi 810 (ez persze nem biztos előny majd meglátjuk)
- sebesség a közel stock droid miatt.
- Ujjlenyomat olvasó
- USB Type-C
- 10%-al nagyobb akkumulátor
- Dual-sim
- 64GB - oké nem bővíthető, de ennyi már elég kell legyen és legalább nem szív az ember egy lassabb microSD-vel. (mégha class6 , 10 -es is)Ezekben biztos többet tud mint a G4, persze az, hogyha ezek közül valakinek egyik sem fontos akkor G4 -et kell venni.
//Arról már nem is beszélve, hogy Oneplus -nál nem jár garanciavesztéssel a BL nyitás,root,custom rom.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
zazenke
őstag
válasz WhiteWalker #34 üzenetére
de a bővíthetősége ezt nem kárpótolja mármint a tárhely kérdést ? vagy a RAM méretére gondolsz ?
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
nem kötekedni akarok csak előnyöket várnék hogy ez miért jobb választás külföldről merthogy az is biztos ha nálunk is kapható lesz még árelőnye is elhanyagolható lesz
-
zazenke
őstag
a tesztek alapján azért sokaknak meg tetszik. és akkor még nem beszéltünk a kamera képességekről mert mint tudjuk hiába van akár ugyanaz a a hardver két telóba a nagyobb gyártók jobban alápakolják a szoftvert(itt is bizonyított már a g4 tehát nem lutri ). és akkor még jön a 810 snapdragon mely a pletykák szerint hiába lett 2.1 kiadás , a túlzott melegedést mégsem bírták kiküszöbölni
-
zazenke
őstag
-
Hunujv
tag
-
hemaka
nagyúr
Egy fekete fa hatlapos verzio johet, kiprobalnam.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
JoeYi
őstag
ennek nem lesz 5" vagy kisebb testvére?
-
ROBERTOH
őstag
Mennyibe kerül?
ez a kedvenc aláírásom
-
youngboy
senior tag
Lehet tudni, hogy dual-active vagy dual-standby?
-
Halkow.
senior tag
Aki " Flagship killer-t " avagy egy kedvező árú felső kategóriás telefont szeretne annak biztosan szerepel a listáján, legalábbis az én képzeletbeli listámon rajta van, de jelenleg vannak fontosabb dolgok is.
-
beamen
tag
15600 körül vagyok, remélem rövidesen érkezik meghívó.
Akkor sem sértődöm meg, ha valamelyik szerencsésebb fórum társ megszán és segít hamarabb hozzájutni...😉 -
addikt
Nagyon tetszik a telefon, de max fel év múlva ruhazok be rá
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
O_L_I
őstag
Tudom, hogy senki sem kérdezte de szerintem a Meizu MX5 jobb ennél.
-
Hunujv
tag
12ezer körül vagyok, szerintetek van rá reális esély, hogy 2-3 hét alatt küldenek meghívot?
-
ctvagyok
őstag
Én már azt hittem rég kapható, én hülye
-
alkatraz3000
senior tag
nyilván mindenki kap meghívót hamar.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
madgie
titán
Éljenek a lelkes bétateszterek
-
MartOOn
addikt
5000 alatt vagyok a listan, kb 1,5 eve vagyok member. tobb topikom fut a mai napig a oneplus forumon. en csak 1 OPO-t vettem de az osszes tobbi meghivom gazdara talalt.
szoval en is varom a meghivom. sztem egesz jo eselyekkel indulok.
-
Lecs@
addikt
Jóleszez Várom a meghívót. Előnyben vagyok, mert 14 db oneplusone t is vettem
[ Szerkesztve ]
512 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest