Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
MZsoltee #148 üzenetére
Itt megvan minden: [link]
De a levélbe nekem így foglalták össze:Tájékoztatjuk, hogy a Pályázati kiírás és útmutatóban rögzített feltétek szerint, a támogatási program keretében azon egyéni előfizetéses és feltöltőkártyás mobiltelefon készülékek cseréjére van lehetőség, melyek
kizárólag 3G vagy 2G technológiával működnek, valamint a 2021. július 1. – 2022. április 30. közti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) legalább egyszer sikeres hanghívást indított, adatforgalmat bonyolított vagy sms-t küldött. -
zolnagy
őstag
Flottás telefonokkal van valakinek tapasztalata?
Apósom régi Nokia 113 telefont használ és szeretne okostelót.
Ellenőriztem az oldalon és nem jogosult. Írtam e-mailt a megadottra (mobilcsere@nffku.hu)
Azt írják, hogy üzleti, vállalati készülék nem támogatott. Ez valóban a cégem flottája, de a saját előfizetésem, nem a cég fizeti. Ilyenkor mi van? -
zolnagy
őstag
Erősítsetek meg légy szíves, hogy lehet-e az amit gondolok.
Apósom régi 2G-s telefont használ a mai napig. Előfizetése flottás, az én nevemen van.
Ő másik városban él. Lehet-e olyan, hogy Ő bemegy a helyi MédiaMarktba pl. és ott elintézik neki a cserét? Tehát én nem kellek ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest