- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Új nyomógombos Nokiák érkeztek
- A Watch7-tel debütálhat a Samsung vércukormérője
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Bemutatkozott a Redmi új szériája
- Érkezőben a Poco M6 4G
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Premier előzetesen a Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board!
gp Elérhető lett Switch-re a játék, amely leginkább a Mario Party-hoz hasonlítható.
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
-
Olcsó 5G-s ajánlatot nyújt a Realme Indiának
ma Megérkezett a Realme C65 5G, az első készülék a MediaTek Dimensity 6300-zal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Olyan edény kell, ami nagy mennyiségű hőt tud eltárolni, és ha be tudod fedni vele a sütés első szakaszában teljesen a kenyeret, akkor a pára miatt még jobb lesz a héja. A cserépedények mellett a kacsasütő, dutch oven és hasonló néven futó vastag vastálak is jók, családban bevált több ilyen. Nekem kimondottan kenyérsütésre optimalizált öntöttvas tálam van belül üvegszállal merevített szilikonformával, de annyit messze nem ér, mint amennyibe most kerül és szerintem a felét se, hiába szeretem és hiába 5 perc bekeverni a kenyeret, amit gyúrni sem kell. Receptet mindig a sütés módjához kell keresni, nálam a speciális tálhoz teljesen más arányok (víz, élesztő mennyisége, kelesztés ideje és módja), hőmérsékletek és sütési folyamat tartozik (előmelegítés hossza, hőmérséklet, egy vagy kétfázisú sütés), mint a "kacsasütő" tálnál működő.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek