Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tkiceg
csendes tag
válasz #30610944 #20 üzenetére
Eu verziós G7 power telefonomat idén áprilisban vettem, Pie futott rajta, (jelenleg is) 2018 decemberi volt rajta az utolsó update, gondolom a gyári. Június körűl jött az első frissítés, aztan augusztus környékén jött még egy. Jelenlegi biztonsági frissítés szintje aug 1. Nem sietik tehát el és nem is foglalkoznak vele nagyon, állítólag főverzió frissítés sem lesz rá. Ha még érkezik rá 3-4 security patch már az is jó lesz.. De amúgy nagyon jó kis teló.
Viszont a motorola már nem az mint volt régen, vagy akár pár éve, sajnos ez kijelenthető egyébként. -
icp1970
senior tag
Tényleg jó áron vannak.
-
Emericus Max
tag
Mediatek SOC, ehhhh....
Hulladék.
Miért nem lehet rendes SnapDragon chipset-et beletenni? A Xiaomi tudja ezt meg a többi gyártó nagy része is. Minek 4 kamera, ha a hardver fos gyenge alatta? -
ghiottone
nagyúr
válasz #30610944 #22 üzenetére
G-nél 1 főverzió volt mindig. A One széria nagyrészt 2 főverzió és 3 év biztonsági, de a Zoom már nem android one-s. Nem rossz a teló, nemrég teszteltem, logouton kint van. Ott érdekes a helyzet, mert csak 1 főverziót ígértek, aztán majd meglátják hogy változik-e vagy sem.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
törölt tag
A G8 plusz tetszik. Akinek volt már G szériás motoja az mondja már el, hogy mennyire jönnek az update-ek rájuk?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz ghiottone #17 üzenetére
Aha pffff - ezt mintha már hallottam volna párszor.
Hamarosan érkeznek a Motorola botmixerek, kenyér pirítók és szappantartók...
Valószínűleg a jópofa logó miatt felvásárolja őket a M-oulinex.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
Egy halom kacat.
Egy forintot nem ér egyik se.
Ennyi pénzért inkább egy most olcsóbb 100k körüli tavalyi csúcs készülék bármelyik gyártótól vagy Xiaomi akár idei is...
Sajnálatos hogy mekkora egy gagyi szar lett a Motorola cégből!Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
axioma
veterán
válasz janeszgol #13 üzenetére
Ja nyilvan nem fogok ugyanazt kapni me'g egyszer, es a 100e is csak lelektani hatar, meg hat jo nekem ami regebben jott ki es esett az ara (akar nem sokat hasznalt is), csak tenyleg keves ami hasonlo abban az ertelemben, hogy nem oriasi de nem is idejetmult konfig. Azert irtam ide mert remenykedtem, hatha a motorola megle'pi, de nem.
Koszi az ajanlasokat, nezegetem, foleg eloben kene mert pl. a minimum fenyerore / kontrasztra erzekeny vagyok (kicsi legyen; tudom amoled... de nekem eddig osszessegeben az ips jobban bejott).
Nagyon off voltam mar, bocsanat. -
bedibazsa
senior tag
Persze, ez érthető, én is óckodtam nagyon a Samsungtól, de a One UI olyan szinten meglepetést okozott, annyira stabil, hogy örülök, hogy ezt választottam. Előtte 3 évig Huaweit, illetve Honort használtam, nagyon jók voltak, de a P20 EMUI 9.1-gyel hányadék lett, így fél év után repült.
-
axioma
veterán
Ki tudnam fizetni, de azert 100e folott igen indokolt esetben adnek csak egy teloert. Es nem tudhattad, de samu keszuleket eletemben nem hasznaltam (egyszer vettem egy samut, akkor me'g kuka voltam nagyon hozza, a ZTE Blade koraban, de eleg gyorsan kiderult hogy valami sajat oprendszeres kamu-okostelo volt, 2 nap mulva mar az uj gazdajanal volt).
Ja nem emiatt nem szeretem a samut, igazabol a tulszaturalt amoledjet nem birom, touchwiz eroforras-zabalasokra emlekszem, meg az uzletpolitikajat amit az also kategoriaban muvel. Amugy ja, erdemes azert igy sok ev utan egy eselyt adni eloben megnezni, koszonom az ajanlast, ha nem is ez lesz. [Szerencsere nincs semmi baja me'g a telomnak de a lanyom LG-je is egy het se telt el mire leamortizalodott nullara, azert akkor gyorsan kell lepni hgoy meg legalabb az adattartalom mentheto legyen, erdemes figyelni a lehetosegeket.] -
forgonati
őstag
Vicc hogy egy olyan dolgot mint az NFC még mindig képtelenek belerakni a telefonokba. Bazz 2019 van, mindenhol lehet már így fizetni. Alap kellene hogy legyen egy 30 ezres telefonban is. A qi töltés oké hogy nem kerül minden telefonba, de az NFC... Nem hinném hogy akkora plusz költség, vagy ha igen, terheljék az userre, kifizetném azt a +20 Eurót.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
janeszgol
félisten
Az E6 Play kuka. A többi rendben van spec alapján. A többit meg megmondják a tesztek.
-
nagyúr
NFC?
Csak ezt kérdezném.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
axioma
veterán
Kicsi es erosebb itt sincs... a mai napig nyomokban se latni eselyt a p10 utodjara. Azonosban ott a G6 (bar mar az is nagyobb), de a G7 mar 6" feletti (es notch-os is), es kesz, itt is megszakadt a folyamat.
-
zozzo72
aktív tag
Jó árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lézervágás, gravírozás
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest