- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emericus Max
tag
válasz
ghiottone #21 üzenetére
Ezzel kb. azt mondod, hogy legyen benne erős hardver, a többit meg leszarod csak legyen Pixel vagy iPhone. Meg a hátulját úgysem nézegeted. Lehet ez egy elfogadható érv, de azért érződik a kompromisszum. Én azt gondolom, hogyha valami ilyen drágán jön, akkor az igenis legyen esztétikus minél kevesebb kompromisszummal. Nissan Juke-ot se vennék, csak mert jó a motorja, ha van a piacon olyan autó, amelyiknek jó a motorja is meg jól is néz ki és még talán olcsóbb is. A te elveden akkor Pocophone és kész, erős hardver, a többi meg úgyse látszik a tokban. Nem mintha bajom lenne a Pocophone-nal, ott a kompromisszumot magyarázza a baráti árazás, de itt nincs mentség...
-
Emericus Max
tag
Nagyszerű példa ez arra, hogyha a csúnyát lekoppintod, akkor az sem lesz szép
Mind az iPhone, mint a Pixel megoldása egy vizuális diszharmónia. Tényleg bántja a szemet.
Tudom, tudom tokkal meg úgy sem érződik majd a kitüremkedés, csakhogy egyik telóhoz sem fér bele az árba, hogy ott figyel a tok gyárilag a dobozban. Szóval beruházhatsz, hogy a csúnya telefonból elfogadható kinézetet hozz ki, meg ne billegjen az asztalon, mert az 1000+ EUR árba ez már tényleg nem fér bele. Nem vagyok Huawei fan, de a Mete20pro megoldása sokkal esztétikusabb. Szóval megszüleik a telefonok Fiat Multipla-ja rövidesen. amolyan Besenyő Pista bácsisan: "Nem finom, de azért sok!", ez kérem a térfogatleves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest