Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_balage
csendes tag
Én vettem egy ilyent, nagyon tetszik, főleg az e-ink miatt. Ha van kérdés szívesen válaszolok.
Néhány dolog, amit nem nagyon láttam tesztekben és leírásban:
- háttérvilágítás: 4 sarokból csak az e-ink részt világítja, az óratokot kell duplán megkocogtatni arra kapcsol be
- A csuklót gyorsan elfordítva a mutatók körbefutnak ha esetleg valamilyen adatot kitakarnának
- az óra rezgéssel is jelez, a rezgés erősségét az óra menüjében lehet állítani -
senior tag
Nekem egy Emporio Hybridem van, klasszikus mutatókkal, nagyon szép, de a funkcióit egyáltalán nem használom néhány hét újdonság varázsa után.
Emporio Armani-ra vagyok kiváncsi mit mutat majd ebben a konszernben.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
szebe
addikt
Szintén Fossil hibridem van (Q Commuter), teljes mértékben elégedett vagyok vele, de nagyon mozgatja a fantáziám a Hibrid HR
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Schuler888
senior tag
A legszebb Wear OS-es kutyuk a fossil orak, kar hogy a rendszer ennyire lemaradt a tizen es a watch os mogott, es a google nem is mutat tul nagy hajlandosagot arra, hogy tobb ev utan kicsit gatyaba razza az oras rendszeret
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
szebe
addikt
Kár az USD-HUF árfolyamért, egy hibridre beneveznék pedig.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
badacsony
őstag
Gyönyörűek, mint mindig
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
Ganzer
aktív tag
Ez a Jorn Hybrid bejön.
-
ghiottone
nagyúr
Kár, hogy még most sem a 4100-as platformot használják.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Újszerű állapotú Samsung Galaxy Watch 7 44MM Zöld szinben, garanciával
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest