Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_balage
csendes tag
Én vettem egy ilyent, nagyon tetszik, főleg az e-ink miatt. Ha van kérdés szívesen válaszolok.
Néhány dolog, amit nem nagyon láttam tesztekben és leírásban:
- háttérvilágítás: 4 sarokból csak az e-ink részt világítja, az óratokot kell duplán megkocogtatni arra kapcsol be
- A csuklót gyorsan elfordítva a mutatók körbefutnak ha esetleg valamilyen adatot kitakarnának
- az óra rezgéssel is jelez, a rezgés erősségét az óra menüjében lehet állítani -
Nekem egy Emporio Hybridem van, klasszikus mutatókkal, nagyon szép, de a funkcióit egyáltalán nem használom néhány hét újdonság varázsa után.
Emporio Armani-ra vagyok kiváncsi mit mutat majd ebben a konszernben. -
Schuler888
senior tag
A legszebb Wear OS-es kutyuk a fossil orak, kar hogy a rendszer ennyire lemaradt a tizen es a watch os mogott, es a google nem is mutat tul nagy hajlandosagot arra, hogy tobb ev utan kicsit gatyaba razza az oras rendszeret
-
szebe
addikt
Kár az USD-HUF árfolyamért, egy hibridre beneveznék pedig.
-
badacsony
őstag
Gyönyörűek, mint mindig
-
Ganzer
aktív tag
Ez a Jorn Hybrid bejön.
-
ghiottone
nagyúr
Kár, hogy még most sem a 4100-as platformot használják.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Többek között a Michael Kors és a Skagen brandeket is birtokló Fossil idén is frissítette a hordható okoseszköz kínálatát.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest