Hirdetés
- [Re:] A műanyag hátlapú telefonokkal van-e baj?
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- [Re:] Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Telekom mobil szolgáltatások
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- DIGI Mobil
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hozzászólok Aktív témák
-
ghiottone
veterán
Kár, hogy még most sem a 4100-as platformot használják.
Google Pixel 4a teszt: https://bit.ly/3mv7Lw7 | Pixel 5 teszt: https://bit.ly/3mYaqPn
-
Ez a Jorn Hybrid bejön.
-
badacsony
senior tag
Gyönyörűek, mint mindig
-
szebe
őstag
Kár az USD-HUF árfolyamért, egy hibridre beneveznék pedig.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Schuler888
aktív tag
A legszebb Wear OS-es kutyuk a fossil orak, kar hogy a rendszer ennyire lemaradt a tizen es a watch os mogott, es a google nem is mutat tul nagy hajlandosagot arra, hogy tobb ev utan kicsit gatyaba razza az oras rendszeret
Eladó Gear S3 frontier femszijak, gyari gar..
-
szebe
őstag
Szintén Fossil hibridem van (Q Commuter), teljes mértékben elégedett vagyok vele, de nagyon mozgatja a fantáziám a Hibrid HR
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
LurkerSheik
aktív tag
Nekem egy Emporio Hybridem van, klasszikus mutatókkal, nagyon szép, de a funkcióit egyáltalán nem használom néhány hét újdonság varázsa után.
Emporio Armani-ra vagyok kiváncsi mit mutat majd ebben a konszernben.There is no QuALiTY without U and I. ||| A gyerek szájából...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Többek között a Michael Kors és a Skagen brandeket is birtokló Fossil idén is frissítette a hordható okoseszköz kínálatát.
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Koronavírus topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Rendszergazda topic
- Autós topik
- [Re:] 20 db s-ata kábel 1.000 Ft -ért
- Házimozi belépő szinten
- [Re:] Sokáig maradhatnak hiánycikkek az új Radeonok és GeForce-ok
- További aktív témák...
- ULTRAGYORS Acer Predator XB253QGX/ 5évGAR---- IPS--240hz--0,5ms--1080p--Nvidia G-Sync---Monitor!!!
- Sérült dobozos, új, bontatlan, független Xiaomi telefonok számlával, garanciával!
- Új HP 255 G7 Multimédiás Netezős Laptop 15,6” -25% AMD A4-9125 4Gb 256GB SSD FULLHD LED MATT
- Nagykijelzős Acer /Intel Core i5-3210 / 4gb ram / 128gb ssd / Nvidia 2gb dedikált/win10 - Windows
- UrbanGlide Bike 140
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged