Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_balage
csendes tag
Én vettem egy ilyent, nagyon tetszik, főleg az e-ink miatt. Ha van kérdés szívesen válaszolok.
Néhány dolog, amit nem nagyon láttam tesztekben és leírásban:
- háttérvilágítás: 4 sarokból csak az e-ink részt világítja, az óratokot kell duplán megkocogtatni arra kapcsol be
- A csuklót gyorsan elfordítva a mutatók körbefutnak ha esetleg valamilyen adatot kitakarnának
- az óra rezgéssel is jelez, a rezgés erősségét az óra menüjében lehet állítani -
Nekem egy Emporio Hybridem van, klasszikus mutatókkal, nagyon szép, de a funkcióit egyáltalán nem használom néhány hét újdonság varázsa után.
Emporio Armani-ra vagyok kiváncsi mit mutat majd ebben a konszernben. -
Schuler888
senior tag
A legszebb Wear OS-es kutyuk a fossil orak, kar hogy a rendszer ennyire lemaradt a tizen es a watch os mogott, es a google nem is mutat tul nagy hajlandosagot arra, hogy tobb ev utan kicsit gatyaba razza az oras rendszeret
-
szebe
addikt
Kár az USD-HUF árfolyamért, egy hibridre beneveznék pedig.
-
badacsony
őstag
Gyönyörűek, mint mindig
-
Ganzer
aktív tag
Ez a Jorn Hybrid bejön.
-
ghiottone
nagyúr
Kár, hogy még most sem a 4100-as platformot használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest