- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
mindthecrap #36 üzenetére
viszont az a dollaros ar nem netto mindket esetben? egyikre a plusz afa masikbol meg szjaznod is kell.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Szerintem jó hogy leírta, így mindenki számára érthető. A magyar valóság meg tudjuk milyen. Az elmúlt években én is kacérkodtam Apple termékekkel, mert az árazás (nyilván a saját anyagi helyzetem szemszögéből) olyan volt, hogy számításba lehetett venni. Sajnos most megint a luxuscikk kategóriába került és engem is jobban izgat a bevásárlás meg a rezsi kifizetése, mint az új iEszközök (vagy bármilyen más cucc) megvásárlása.
-
Essentials
aktív tag
válasz
Nekem nem volt felesleges, mert szeretem kifejteni a véleményen, és egyébként pont arról írtam, hogy az USA-ban nem drágult.
"A nyilván nem ehhez igazítjákhoz", ahogy az írásomból is kiderült vannak olyan gyártók a piacon, akik meg "nyilván igen"
De említhetnénk egyéb régiókat is más gyártók részéről, például Indiát, ahol nem csak külön modelleket készítenek a piacra szabva a gyártók, de a nemzetközi kiadások árait is a piac sajátosságainak megfelelően lövik be, adott esetben még a drágább termékeiknél is, az Apple viszont ott sem veszi figyelembe.
És írom újra, mielőtt ez jön a válaszban: Nem várom el rőlük hogy figyelembe vegyék a magyar piacot, értem hogy nem jótékonysági intézmények, és hogy az itt kieső forgalmat behúzzák mással máshol. Csupán megemlítettem a témába vágóan, hogy miért van ez így, és hogy miért "éri meg nekik"mégis mainstreamből rétegigényt kielégítővé válni idehaza a jelenlegi helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest