- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmzs
tag
A legkevésbé unortodox kábel önmagában is megvásárolható, hirdetés linkje: Fujitsu S720 PCIe kábel
-
S hogy örüljön a nép is: tesztelés alatt egy még ehhez képest is unortodox kábel és remekül teszi a dolgát.
-
hmzs
tag
No akkor sorjában:
"Én csak annyit kérdeznék, hogy miért mókolsz rá tápot meg kábelt, etc., mikor egy USB -s hálókártyát ha ráaggatsz, az mondjuk ennek a fele?"
Kérlek nézz utána, hogy működik egy tisztességes hálózati kártya, meg mit csinál egy usb illesztő."16 GB DDR3 soDIMM modul
"
Köszönöm a linket, értékelem a poént, de valahogy nem jött meg a kedvem a vásárláshoz."Az még kérdés, hogy az alaplap támogatja ezt a memória méretet vagy sem."
Az alaplap ismereteim szerint, ill a saját tesztek alapján max 16GB ramot kezel. Ez az S9xx alaplapoknál egyszerű, mert kettő ram foglalat van, bár nincs támogatva a dual channel. 2x8GB ram beszerzése nem okoz gondot, mármint bankrablás, vagy testrészek, belső szervek eladása nélkül is kifizethető áron. De az S7xx alaplapokon csak egy foglalat van.
Persze a magánvéleményem, hogy ez csak elméleti kérdés. El nem tudom képzelni azt a helyzetet, hogy minden szempontból bőségesen elég a kisebbik vas tudása, de a 8GB ram pont kevés -
-
Dilikutya
félisten
-
alparsz
újonc
Én csak annyit kérdeznék, hogy miért mókolsz rá tápot meg kábelt, etc., mikor egy USB -s hálókártyát ha ráaggatsz, az mondjuk ennek a fele?
-
"Tudom hogy ennyiért van használható wifi-s router is, csakhogy ebbe belemegy bármilyen 2,5"-os sata ssd, van benne szabad mini-pcie foglalat, lehet(ne) belerakni akár 16GB ramot,"
Azám! És innetől kezdve szabadság van. Pláne ennyiért. És nem jár le a licenc, meg szűnik meg a support.Az átalakítás is jó
Régebbi, még fehér, Geode procis Futro-kkal dolgoztam, az sajnos túl drága volt akkoriban, hogy ilyesmit csináljak belőle, pedig...!
-
Az előzetes tesztek alapján ez egész jónak tűnik. Szép munka ismét!
-
Oldman2
nagyúr
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest