- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2605 üzenetére
Akkor már csak a recoveryt kell lecserélned, és onnan telepítened a romot. Root checkerrel meg tudod nézni, hogy rootolt-e (play-en találsz). Recovery csere után az updaterrel indítsd újra recovery módban a telefont, előtte másold sd-re vagy telefonra a letöltött romot (a teljes zipet) és onnan ki tudod választani az installt már. Azért kell a root jog, mert a mobileuncle anélkül nem fogja tudni lecserélni a gyári recoveryt.
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2603 üzenetére
De a 17-es verziót cseréled? Mert akkor előbb rootold meg és rakd rá a twrp-t mobileuncle toolsal, mivel hiába raktad rá az updatert, nem fogja onnan befrissíteni. Az csak azért kell, hogy újra tudd indítani recovery módban a telefont twrp telepítése után. Gyári backup megmarad, vissza tudod állítani róla, de jobban jársz, ha csak az adataidat rakod vissza róla és újratelepíted a programjaidat
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2601 üzenetére
17-es romot szeretnél cserélni? Akkor az összefoglaló szerint csináld. A zipet nem kell kitömöríteni, simán csak meg kell mutatni az updaternek vagy a twrp-nek. Megy sd-ről is. Global nem tud magyarul csak a multis verzió!
-
gubabela
senior tag
Fel is raktam, eddig nem találtam benne hibát, megy minden rendesen. Megmaradt a root és a hangerő beállítás is.
-
gubabela
senior tag
válasz
pepimama #2575 üzenetére
Dehogy bonyolult, csak be kell pötyögni a számokat.
Leírom hogy csináld:
Töltsd le a Mobileuncle MTK tools-t ezt play áruházból és telepítsd fel telefonra. Indítsd el menj a hardware testing/audio oldalraVálaszd ki:
Normal Mode - Ha az első hangszórók hangerejét akarod állítani
Headset Mode - Ha a fülhallgatóét akarod állítani
Loudspeaker Mode - Ha a hátsó hangszórókét akarod állítaniÁllítsd a hangerőt a maximumnál magasabb értékre. Az optimális érték 150, max 160at tudsz megadni, de itt már torzítani fog és károsodhatnak a hangszórók! Nyomj egy set-et ha kész.
Használd ezeket az értékeket:
Normal/Headset Mode level Új értékek Sph/Sph2
----------------------------------0---------- 60
----------------------------------1---------- 76
----------------------------------2---------- 93
----------------------------------3---------- 110
----------------------------------4---------- 128
----------------------------------5---------- 140
----------------------------------6---------- 150Loudspeaker Mode level Új értékek
-----------------------------0------ 68
-----------------------------1------ 83
-----------------------------2------ 99
-----------------------------3------ 114
-----------------------------4------ 129
-----------------------------5------ 140
-----------------------------6------ 150Kicsit változtattam az értékeken, nekem ezek váltak be.
-
gubabela
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2565 üzenetére
Akkor ők lehettek, mininèl szoktak így küldeni!
-
gubabela
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2562 üzenetére
Akkor már rootoltad előtte. Sima rom telepítèstől nem lesz root jogod. Ès azok az alkalmazások szerepelnek a root jogosutságot kèrők listájában?
-
gubabela
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2559 üzenetére
Attól mèg, hogy engedèlyezed nem biztos hogy van is root jogod! Szedj le egy root checkert playről ès nèzd meg.
-
gubabela
senior tag
23-as romot már mem kell rootolni , simán tudod frissíteni updaterrel. A 17-es multis verzióval voltak gondok. Indítsd el rajta a frissítèst( updater) neten keresztül leszedi a legújabbat ès mèg az adataid is megmaradnak. Esetleg tölts le egy multis (magyar) 29-es romot ès a frissítèseknèl meg tudod neki mutatni, hogy azt telepítse.
-
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
Na úgy néz ki az eredeti(kínai) mikey appal rendesen működik, a fordítottal van valami gebasz. mikey.app(kínai)
-
gubabela
senior tag
De legalább az mi key se működik rendesen 29-es rommal...
válasz (#2482) rjg:
Állítsd be az engedélyeknél, hogy megbízol benne, és lockold memóriában, és az mikey apkban állítsd be hogy fusson a háttérben. Nekem ment eddig rendesen, most verzióváltás után nem mindíg ismeri fel.
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Ez e levelező program kiakaszt. Miután frissítettem 29-re a gyári levelezője nem megy normálisan a gmailos fiókommal. Hiába törlöm ki a leveleket újra lekapja, bármit is állítok. Ráadásul duplikálja is őket. Másnál nincs hasonló? Pop3ra állítva normálisan megy, de imap alatt nem szeretne. Mi lehet a gond? -
-
gubabela
senior tag
Aliexpresszen 19-én jó kis akciók lesznek, redmi note is olcsóbban kapható.
[link] -
-
gubabela
senior tag
válasz
MolnarZolee #2431 üzenetére
Valszeg ez a baj,
Sennheiser mx200 névleges ellenállás: 32 Ohm, sztem már nem tudja meghajtani rendesen. A pistonè csak 16. Mondjuk a telefon a soundmagic e30at sem szerette, pedig az csak 12. Gondolkodtam egy füles mobil erősítő beszerzèsèn, de inkább vettem egy normális lejátszót. (Colorfly c3) Azzal azèrt már brutál hangja van a pistonnak. -
gubabela
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2408 üzenetére
Szoft tégla lett, az összefoglalóban találsz leírást Az újraflashelés géppel menü alatt, vagy az előző hozzászólásban a linken angolul.
LantosBerry8 (#2408):
Az a 17es kókány rom miatt van, sokunknak jött ezzel. -
gubabela
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2403 üzenetére
Rendese lefutott a flesselés? Mindent úgy csináltál ahogy az összefoglalóban volt? A scatter file-t is hozzáadtad? Van most működő miui a telefofnon?
unbrick angolul
Fekvő robotnál kell a power gombot megnyomni a menühöz! -
gubabela
senior tag
válasz
maggi1886076 #2402 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne.Esetleg valami telepített programmal.
-
gubabela
senior tag
válasz
maggi1886076 #2396 üzenetére
telefon ikonnál. hívásoknál ráböksz a jobbra nyílra, ott a híváslista alatt látod.
-
gubabela
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2393 üzenetére
Ha ezt látod, akkor nem a jó menüben vagy! Nézd meg ezt, igy tudsz a gyári recoverybe belépni.
-
gubabela
senior tag
válasz
tolvaj! #2389 üzenetére
Akkor
ez lesz, itt a fordítás:
[*] reboot (a világos rész miatt nem látszik jól, az első menü)
[*] Install ZIP ROM
[*] Clear Data / Factory Setting
[*] Clear Cache
[*] Backup and recovery (I mean recover backup)
[*] Mount and U Drive Mode
[*] Advanced options
[*] Additional Functions
[*] Power Off -
gubabela
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2383 üzenetére
Hogy jutottál el a recoverybe? Hangerő le+power, vagy telefon frissítésekből újraindítással? Ha sikerült MUT-al felrakni a twrp-t akkor az angol kell hogy legyen (már ha jót raktál fel). Ha ezeket látod,
工厂模式(Gōng chǎng mó shì)
完整测试(Wán zhěng cè shì)
单项测试(Dān xiàng cè shì)
测试报告(Cè shì bào gào)
清除e MMC(Qīng chú e MMC)
版本信息(Bǎn běn xìn xī)
重启手机(Chóng qǐ shǒu jī)akkor nem jó menüben vagy. (ez a factory mod, power+hangerő fel). Esteleg egy képet tudnál róla felrakni?
-
gubabela
senior tag
válasz
MolnarZolee #2381 üzenetére
Milyen fülessel próbáltad? Lehet, hogy nem tudta meghajtani rendesen az inpedancia miatt. Ennek azért nem egy bika erősítős része lehet, azért a piston2 sokat javít az élvezhetőségén. (Nekem sem tetszett a hangzása és a teljesítménye, beszereztem hozzá a pistont, jobb lett, de zenehalgatásra inkább más forrást használok, ja és használj 320as mp3at vagy tömörítetlen zenét, sokkal jobban fog szólni).
-
gubabela
senior tag
válasz
MolnarZolee #2378 üzenetére
[ezt] találtad? Az első hozzászólásban találsz beállítási èrtèkeket, de a max hangerőnek csak 150 et adj meg, mert külömben torzítani fog. Azèrt csodát ne várj, nem fog üvölteni, de már a használható kategória. Sajna ennyit tud.
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2147 üzenetére
Nyugodtan megrendelheted, rendben van a pandawill, nem árulnak hamisítványokat. Már többen rendeltek akciósan, de még nem tudom, hogy valaki megkapta volna. Ne hiszem, hoy a vámosok foglalkoznának vel.
-
gubabela
senior tag
Egyetértek veled, annyit tennék még hozzá, hogy a magyar xiaomishopnak nincs szervize, szóval ök is kínába küldik javításra a telefonokat. Ezzel azért még mindíg jobban jársz, mert elég macerás gariztatni eu-n kívülre. (igazolás kell, hogy fizettél utána áfát, külömben megint kifizettetik veled)
-
-
gubabela
senior tag
válasz
maggi1886076 #2058 üzenetére
[innen], hivatalos viszonteladó.
-
gubabela
senior tag
Pandawilen xiaomi piston akció!
[katt] -
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2018 üzenetére
Neked mèg egy elèg bugos rom van a telódon, frissítsd 25 vagy 23as verzióra, akkor menni fog rendesen win alól ès a tèmák is.
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2013 üzenetére
Headsetkènt is teljesen jól működik. Nincs torzítás, se viszhang.
Rom verzió?
Honnan szedted le a tèmákat? Miuiról teló tèmák alól vagy play? Ha miuitól, akkor elindítod a tèmák appot, ott helyi ès ott lesz hogy default. -
gubabela
senior tag
válasz
Bitbeszúrás #2011 üzenetére
Melyik rom van a telón? Hogyan másoltad át a zenèket? Esetleg egy újraindítás segíthet, vagy indíts el egy új keresèst a lejátszóban. Nekem egyszer bolondult így meg, de frisítès óta jól megy.
-
gubabela
senior tag
válasz
csabi236 #1976 üzenetére
Teszteltem több forrásból is a pistont ès a sm e30at is ès azèrt telefonon is bőven kijött a külömbsèg a piston javára. Ha egy normális hifi dap- en meg tudnád próbálni csodákat hallanál. A note hangrendszere nem rossz, de közelèben sincs egy belèpő szintű lejátszó tudásának.
-
gubabela
senior tag
válasz
Bitbeszúrás #1865 üzenetére
T9 adatok újraegyesítèse megoldja, volt már itt róla szó.
-
gubabela
senior tag
Tesztelès funkciót (*#*#4636#*#*) hol találom a 25ös rom menüjèben? 23as alatt mintha lett volna.
-
-
gubabela
senior tag
válasz
maggi1886076 #1548 üzenetére
Meg tudod nézni. Beállítások/alkalmazások/futó. Nincs benne minden, de nagyjából jó. Esetleg task killer (de én nem ajánlom) olvasd el ezt
-
gubabela
senior tag
Jófej kínai (akitól a telót rendeltem)küldött egy kedves levelet, hogy hanyagoljam az európai töltő használatát mert veszélyes, de csere az nincs, csak ha legközelebb rendelek, akkor kapok ajándékba egy átalakítót az eredeti töltőhöz. Hát nem aranyos?
"
Leo Qu
09:19 Jul 23,2014Dear supporters
A pleasure to talk with you , I am leo from New Concept
Thanks for your long time support in our store, Its really the great honor of all our workers and our company
Today i write you this email for the reason of eur charger we sent
With new test technology ,we found there exist Security risks of the eur adatper we sent out , Even very small possiblity, However for bettering using feeling reasons , Here we suggest you give up the eur charger we sent to you , and use the Factory charger +adatper
Our Measures for this risk1, From now on, for eur charger users , New Concept stopped sending old eur charger, and we will change to New easy eur completely adatper , which means use factory charger + eur adatper, after our many times tests this way works the best
2, For buyers who havenot got the package, please donot try to use the eur adatper any more,
3, For buyers who have just got it and used it several times, we suggest you give up using it
4, For buyers who have used it for long time and no problem , you can keep on using it, also can make a change
5, This notice only for eur charger users, for UK /AU/US charger users, No influence
6, In order to offer buyers better service, Here we suggest buyers leave us message to send you one extra eur adatper as free gift for your next order, our company has agreed this rules for old buyers
7, for orders sent out from 2014/07/23 , no need to take care of this email , because we sent new adatper
8, if you donot have old chargers, we suggest you use the factory charger we sent to you and add one eur adatper
Thanks for your long time support again, more questions , just feel easy to leave us message to contact usBest wishes
Leo qu
New Concept /2014/07/23"
-
gubabela
senior tag
válasz
menyhartlevi #1536 üzenetére
Sztem bőven elfér. 7e a karkötőért? Az még annyira nem is vészes, de a xiaomishop nem az olcsóságáról híres és még hozzá számolhatod az extra drága szállításukat is. A piston náluk kb 10e lett volna, akciósan (7,5) szállítással.
-
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
válasz
Assassin22 #1515 üzenetére
Nyugi, még nagy a felhajtás körülötte. Majd szépen lemegy az ára kb a felére. 1, max 2 hónap
-
gubabela
senior tag
Esetleg itt, az első hozzászólás szerinti értékeket érdemes használni, de én nem engedtem 160ig csak max 150 mert torzított. Ezzel azért már kellemesebbé lehet tenni. Nem azt mondom, hogy üvölt, de már a használható kategória. Nekem sem hajtja meg a soundmagic e30at rendesen, de a piston 2 szépen és hangosan szól vele. Érdemes a saját (gyári) lejátszóját nagy bitrátájú mp3-al vagy flac-el használni a jobb hangminőség érdekében. (tapasztalat: neutron player torz hangot adott, a power amp ment rendesen, de nem volt elég hangos még így sem)
-
gubabela
senior tag
válasz
maggi1886076 #1420 üzenetére
Max unrootolod, ha van frissítés.
-
gubabela
senior tag
válasz
maggi1886076 #1418 üzenetére
Innentől már sétagalopp. Megy majd ota-n keresztül is, ha nem rootolod.
-
gubabela
senior tag
Tök jó, hogy mindenki ennyire lelkes a csoportos rendeléssel kapcsolatban, de had világítsak rá pár dologra.
Mivel még nem tudjuk, hogy mennyiért és mi módon tudjuk megvenni ezeket a karkötőket, ezért még elég bizonytalan az ára és a beszerzés forrása. Mondjuk legyen 12 dollár ingyenes szállítással. Ebből az összegből nem hiszem, hogy annyira egetverő engedményt kapnátok akár egy 50 tételes rendeléssel, viszont könnyen előfordulhat az, hogy áfát fizettetnek veletek, egy amúgy áfamentes termék után, mert átléptétek az összeghatárt, ráadásul plusz költséget és időveszteséget jelent, hogy itthon még mindenkinek külön el kell küldeni. Ezzel nem akarok senkit sem lebeszélni, vagy megbánteni, csak segíteni szeretnék, nehogy ráfaragjatok. A legtisztább az lenne, ha mindenki megpróbálná egyénileg megoldani ezt a rendelését, akinek nincs rá lehetősége semmilyen formában( nincs senki a környezetében akinek van paypal vagy webkárty, dombornyomott kártya és megkérné, hogy vegye meg neki, a pénzt meg odaadja) az jelezze itt, és azon szerintem megpróbálunk segíteni, mert még +1,2 rendelés simán nekem is belefér, viszont nem szivesen fizetnék külön áfát. -
gubabela
senior tag
válasz
maggi1886076 #1406 üzenetére
Nekem nincs dropboxom, ha küldesz privátban email címet elküldök neked egy telepítő csomagot. Abban találsz romcseréhez mindent (van benne 2 külön updater)
-
gubabela
senior tag
válasz
menyhartlevi #1404 üzenetére
Az a power+hangerő le egyszerre megnyomva indításnál előjövő recovery. Ott tudnál romot is telepíteni, ha hagyná (de nem fogja) Próbáld meg, hogy ebben az állapotban összedugod pc-vel, állítólag szokott segíteni
-
gubabela
senior tag
válasz
menyhartlevi #1397 üzenetére
Úgy néz ki, te is a szivatós romot kaptad. Küld el privátba az emailod, küldök 2 updater apkt, vagy keress rá a xiaomi oldalán a régebbi 23-as romra (multis vagy sima). Abban lévők valamelyike felmegy.
Tolvaj:
-
gubabela
senior tag
válasz
maggi1886076 #1394 üzenetére
Persze. wifin lekapod, vagy otg, airdroid, ftp..stb Saját memóriába is teheted.
-
gubabela
senior tag
válasz
menyhartlevi #1391 üzenetére
Zip file letölt, megnyit, ott a system/app-ban találod, updater.apk a neve. telóra rámásolod és elindítod filekezeleővel, örülsz.
-
-
gubabela
senior tag
És az árakkal is el vannak szállva rendesen. Ezért jobb külföldről rendelni, van választék és szállítással együtt is olcsóbb (mondjuk azért nem mindent érdemes) csak ha unión kívül és értékhatár felett rendelsz akkor kalkuláld bele az áfát és ha van akkor a vámot is. Na meg ha türelmetlen vagy akkor a gyorspostát.
-
gubabela
senior tag
válasz
menyhartlevi #1349 üzenetére
Pedig az if verzió nagy kincs, ne tudd meg mit össze nem kerestem, (ukrajna, malájzia, anglia) de sehol nincs belőle eladó. Sokat találtam, de vagy elfogyott, vagy nem az a verzió volt.
-
gubabela
senior tag
válasz
menyhartlevi #1349 üzenetére
Csak 500 db-ot adtak ki, jár hozzá egy if feliratos hordozó zsák és a csiptetője if gravírozott fehér. Amúgy sima piston 2. Az if díj megnyerése alkalmából adták ki.
Igen, nagyon jó igényes doboza van és fincsi csoki illata.
A dobozban van a hordozója is amire fel tudod csévélni, nagyon ötletes, csak amíg rájöttem, hogy hogyan tudom visszatekerni....de ráírták a papírdobozra szerencsére. -
gubabela
senior tag
válasz
menyhartlevi #1347 üzenetére
Van még ez is, csak már sajna nem lehet megcsípni.
A deal megbízható, nekem onnan jött és 10 napot futott csak normál postával
De szerintem ez 2.1, vagy a fene tudja már... -
gubabela
senior tag
válasz
menyhartlevi #1325 üzenetére
Az attól függ, hogy melyik verzió a 17es-ből. Mindenképpen ezzel kezd, ha nem jönne össze, akkor a fórumon írtak több megoldást is.
Igen ez nem a magyar nyelvet is tartalmazó, kicsit feljebb megtalálod linken a magyart.
-
gubabela
senior tag
válasz
musicproo #1320 üzenetére
Nézd meg esetleg, hogy nem e került be valami retek a telefon sd helyébe. Ha a legfrissebb romot használod akkor a factory reset után (ha twrp is fent van akkor wipe+rebuild premissions, nem árthat) ne telepíts semmit, csak próbálj valamit telefonról a formázott kártyára másolni. Ha továbbra sem akarja, akkor más ötletem nincs. (lehet, hogy behalt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Filmgyűjtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest