- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Mr. Double B #44 üzenetére
Anélkül, hogy komoly flame-be kezdenénk, azt sehol nem mondtam, hogy ha almán nem megy, akkor nem is kell, pusztán arra kérdeztem rá, hogy mire kell, amire a HSPA nem elég?
Te vagy az egyedüli, aki valami homályos választ próbáltál adni, ami tegyük hozzá, hogy valahol igaz, de azért igen gyenge lábakon áll. Amire jó az LTE és általában a gyors net (ezzel együtt a nagy sávszél), az az asztali gép/laptop használat. Ez talán az egyetlen terület, amit csont nélkül elfogadok, de egy telefonban hova kell ekkora sávszél (300Mb/s le, 75Mb/s fel, elméleti maximum és 5ms ping)? Gyorsabban cache-el a youtube?
Nyilván nem neked szól, mindössze arra szerettem volna rávilágítani, hogy páran úgy várják az LTE-t, mint valami megváltót, miközben értelmes indokot nem tudnak felhozni annak létjogosultságára. Kell a technikai fejlődés, ezt tudom én is, csak ezt most úgy kissé feleslegesnek tartom, hogy pl. HD voice megy rajta. Wow!
Még a videotelefont sem használta szinte senki, mert mellé olyan árat szabtak, hogy igazából csak reklámértéke volt.
-
hdanit610
aktív tag
Itt egy hír, ami WP8-cal kapcsolatos és mégis már az Apple ekézése megy.
Egy kérdés merült fel bennem:
Miért olyan fontos az LTE támogatása? A HSDPA mire nem elég? Hopp, ez kettő lett, de nem érdekes. Amúgy sincs még az ország legnagyobb részén, szóval totál felesleges szerintem. Komolyan néha nem értem az embereket: semmi nem elég nekik...
A frissítés részhez: tényleg jó, hogy szinte azonnal megkapja az összes alma, amit támogat a szoft. Engem az bánt, hogy bizonyos funkciók csak bizonyos modelleken megy (pl. Facetime mobilneten). Ilyen cserépedény dolgot még nem láttam és bosszúból azért sem cserélem le a gyorsabb modellre, mert minden más jó benne.
ON:
Azért majd megnyomogatok egy WP8-at, mert lassan olyan szinten lesz, hogy érdemes elgondolkodni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest