Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hdanit610

aktív tag

válasz Mr. Double B #44 üzenetére

Anélkül, hogy komoly flame-be kezdenénk, azt sehol nem mondtam, hogy ha almán nem megy, akkor nem is kell, pusztán arra kérdeztem rá, hogy mire kell, amire a HSPA nem elég?

Te vagy az egyedüli, aki valami homályos választ próbáltál adni, ami tegyük hozzá, hogy valahol igaz, de azért igen gyenge lábakon áll. Amire jó az LTE és általában a gyors net (ezzel együtt a nagy sávszél), az az asztali gép/laptop használat. Ez talán az egyetlen terület, amit csont nélkül elfogadok, de egy telefonban hova kell ekkora sávszél (300Mb/s le, 75Mb/s fel, elméleti maximum és 5ms ping)? Gyorsabban cache-el a youtube? :D

Nyilván nem neked szól, mindössze arra szerettem volna rávilágítani, hogy páran úgy várják az LTE-t, mint valami megváltót, miközben értelmes indokot nem tudnak felhozni annak létjogosultságára. Kell a technikai fejlődés, ezt tudom én is, csak ezt most úgy kissé feleslegesnek tartom, hogy pl. HD voice megy rajta. Wow! :)) Még a videotelefont sem használta szinte senki, mert mellé olyan árat szabtak, hogy igazából csak reklámértéke volt.

• hdanit610

aktív tag

Itt egy hír, ami WP8-cal kapcsolatos és mégis már az Apple ekézése megy.

Egy kérdés merült fel bennem:

Miért olyan fontos az LTE támogatása? A HSDPA mire nem elég? Hopp, ez kettő lett, de nem érdekes. Amúgy sincs még az ország legnagyobb részén, szóval totál felesleges szerintem. Komolyan néha nem értem az embereket: semmi nem elég nekik...

A frissítés részhez: tényleg jó, hogy szinte azonnal megkapja az összes alma, amit támogat a szoft. Engem az bánt, hogy bizonyos funkciók csak bizonyos modelleken megy (pl. Facetime mobilneten). Ilyen cserépedény dolgot még nem láttam és bosszúból azért sem cserélem le a gyorsabb modellre, mert minden más jó benne.

ON:

Azért majd megnyomogatok egy WP8-at, mert lassan olyan szinten lesz, hogy érdemes elgondolkodni rajta. :)

Új hozzászólás Aktív témák