Új hozzászólás Aktív témák
-
hans87
tag
Az elmúlt időszak Moto-s vadhajtásai után ez egész jól néz ki, sőt!
Most már csak a tudáson kéne melózni egy kicsit és a WinMo-t min. Android-ra vagy Symbian-re lecserélni. -
nrgia
őstag
Azt a böszme logot miért kell az előlapra ráerőltetni....amúgy nem egy csúnya darab.
-
Konflikt
addikt
ebben nemsok fantazia van.
nem ez a mobil fogja oket visszahozni az elvonalba azthiszem. -
Mostanában a Motorola sok bakot lött.
Szerintem ez is az -
KillBorn
senior tag
No-kia: Igaz.
Dzsimmi: Beépíthették volna középre, alá! mehetett volna a hangszóró. és akkor nem lenne a tetején az a nagy hely.
Azthiszik mert kínában 1,3 milliárdan laknak, már megéri oda koncenrálni, mert a legnagyobb piac, csak azt nem veszik észre, hogy ezeknek az emebreknek 80%-a falun él. Az a falu nem az itthoni falu pl.
-
Dzsimmy
aktív tag
Szerintem eléggé elcsúfítja a kijelző fölötti motorola logó!Miért nem volt elég csak a hátuljára tenni?
-
No-kia
addikt
tetszetős, és még csodálkoznak azon hogy nem fogynak a telefonjaik, mikor megsem jeltetik őket, csak egy országban
-
KillBorn
senior tag
Nem rossz, nem rossz. Jöhetne 6.5-tel errefelé is, és indulhatna az olcsóbb árkategóriában a képességeri miatt. Kis egyszerű, de tettszetős.
-
joey04
titán
nem egy szépség, kicsi a kijelző, kicsi a felbontás is. és még wm is van rajta. hát nem az a készülék csábítana vissza a motohoz
-
coyote55
őstag
Pofás darab, de én a híváskezelő gombokat a legalsó sorba tenném, így fura nekem
-
Csabee.
nagyúr
Hello MOTO!
Nekem tetszik, winmobile lesz rajta, sztem nem lesz olyan rossz kütyü
-
plus44
veterán
Nem is csúnya, olyan Moto-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest