- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Kinyitott a Motorola bootloaderét a hivatalos módszerrel. Értelmes ROM-t nem találtam hozzá, nem nyúltam bele, nem rootoltam. A rescue and smart assistanttal újra húztam de az nem zárta vissza. Most lenne rá egy vevő, szeretném visszazárni.
A fastboot oem lock hibát dob. Mi lehet a megoldás ? -
KisSarkany
csendes tag
Hát imádtam ezt a készüléket, de nincs benne iránytű én pedig elég sok navigációs cuccot használok
-
Dns80
friss újonc
válasz
KisSarkany #6 üzenetére
Szia! Bár a kérdés nem nekem szólt de sikerült egy g60 ra váltani a közel 4eves Moto G5 plusz rol. Nekem személy szerint nagyon bejött. Ha van konkrét kérdésed szívesen válaszolok.
-
yatta
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata erről a mobilról? Nagyon érdekelne. -
válasz
Cranberries #1 üzenetére
"A súly a megbízhatóság jele."
/Penge Borisz/ -
joelke HU
őstag
A G60 nagyon életképesnek tűnik. Ami a gyengém szinte minden benne van: nagy akku, ips kijelző, majdnem csupasz droid. Remélem hozzánk is befut valami normális áron, ha másnem legalább alzán legyen elérhető és tuti megveszem.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Cranberries #1 üzenetére
Egyáltalán nem kirívó ebben a méretkategóriában. Az i12 Pro Maxok is 228 grammot nyomnak, pedig azokban az akku sem ekkora.
-
Cranberries
aktív tag
Csak nekem tűnik soknak a 220 grammos tömeg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma 6000 mAh kapacitású akkumulátorokkal, Snapdragon 732G rendszerchippel, HDR10-es kijelzőkkel, és elsősorban kamerás különbségekkel érkezett meg a páros.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest