- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
"Nem akarok vitatkozni, de... " Dehogynem akarsz. Nincs ezzel semmi baj, erre van a fórum ha civilizált a menete. Én most nem vagyok jó partner mert hullafáradt vagyok és nincs már türelmem erre többszáz poszt után
Az a baj, hogy még mindig nem érted a koncepciót. Én most csak annyit mondok Neked, hogy nézd meg ha kijött!
-
M@trixfan
addikt
310 USD megközelítőleg az új 16 gigás iPad anyagára. El lehet gondolkodni az ár/érték arányon és azon, hogy ugyanannyiba kerül mint az előző. Ha valaki azzal jön, hogy anyagáron kell adni a termékeket azt felkeresem és álmában összefogkrémezem
-
M@trixfan
addikt
"Mindenki különböző felbontás után látja tűélesnek a képet." 313 hozzászólás után még mindig itt tart a tpoik
Nem erről van szó, hanem arról, hogy egy bizonyos távolságról nézve a szem milyen pixelsűrűséget lát már egybefüggőnek, azaz nem tud megkülönböztetni pixeleket.
-
M@trixfan
addikt
Mellészámítottál
Nézd meg az iPhone 4 felületét! Természetesen az OS fel van készítve erre, miden grafikai elem igazodik. Annyian kerverik ezt, ráadásul mindkét irányból: a betű sem lesz kisebb és mivel fizikailag ugyanakkora a kijelző, nagyítás sem történik. Minden élesebb lesz, a fényképek hihetetlen módon fognak kinézni és a weboldalak teljes szélességben kiférnek. Ráadásul a nagy felbontásnak hála bármiyen mértékű zooom szép éles marad. Az eddigi kijelzők korántsem tökéletesek, csak a megszokás ennyire erős. Asztali monitoron is hihetetlen különbség lesz és ez a jövő. Egy bizonyos pixelsűrűség fölött nem kell sub pixel szinten renderelni a betűket és élsimításra sincs szükség. Remélem fogható volt ebből valami
-
M@trixfan
addikt
Na jó, ez lesz az első iPad-em. Már hamarabb kellett volna vennem, egy rakat pdf jegyzet nyomtatási idejét és papírmennyiségét spóroltam volna már meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged